Web Trafik: Web reklamer Tips

Sørg for, at webadressen er korrekte og værker.

Det kan synes indlysende, men den webadresse, du viser i en annonce, skal nøjagtigt afspejle din hjemmeside URL. Hvis den faktiske destination er for langt til din annonce, så brug en kortere link - så som din startside - der passer inden grænsen URL karakter. Ud over at være præcis, skal din URL indeholde domænenavnet, og det skal være i orden - dobbelttjekke for stavefejl og andre stavefejl for at sikre linket virker! Også, kan du ikke linke til en e-mail-adresse eller en fil - det skal være en fungerende hjemmeside. Og glem ikke at bruge sporingswebadresser i dine kampagner. Du er nødt til at spore succes din internet marketing kampagner, eller du kan ende med at smide gode penge efter dårlige.

Du må ikke oprette eller placere annoncer, hvis dit websted er under opførelse.

Google AdWords, en af ​​de største PPC motorer, vil fjerne din annonce, hvis din destinationsside er under opbygning. Det vil kontrollere, at din destinationsside indeholder indhold er relevant for din annonce, så destinationssiden for din annonce skal være komplet. Hvis dit websted er under opbygning eller under vedligeholdelse, kan du "pause" din kampagne. At bringe web trafik til dit websted, før sin fuldstændige er ikke en god plan alligevel. Hvem ønsker at købe fra et firma, der ser sjusket og uprofessionelt? Tag dig tid til at planlægge dit design og dine kampagner, så du bruger din online annoncering budget så effektivt som muligt!

Ret ikke brugere til en side med pop-up-vinduer.

Google AdWords tillader ikke links til destinationssider, der genererer pop-up vinduer, når brugere anløbe eller forlade destinationsside. Pop-ups omfatter ethvert vindue, der åbnes ud over det oprindelige vindue - uanset indhold. Mens dette vil opfylde de standarder for GoogleAds, vil det også øge dine chancer for at generere organisk webtrafik, da søgemaskinespiders vil nedgradere dynamiske sider som pop-ups. Bottom line: holde det simpelt!

Sørg for at din hjemmeside har en arbejdsgruppe knappen Tilbage.

Google AdWords kræver, at dit websted giver brugerne mulighed for at vende tilbage til Google søgeresultater eller annoncenetværk med et enkelt klik på browserens Tilbage knap. Dobbelttjekke, at denne funktion er operationelle tværs browsere. Kontroller, at du bruger webstedet analyseværktøjer til at spore denne form for aktivitet. Hvis din bruger klikker tilbage til Google, betyder det, at de fandt ikke, hvad de havde brug for, eller de ikke kunne lide dit websted. Disse oplysninger er meget værdifulde i at udvikle dit websted strategi.