Web Trafik: Søgeordsanalyse Tips

Fokus på nogle få rige søgeord.

Det er en kliché, sikker, men det er sandt: du kan ikke være alt for alle. I stedet for brainstorming en flok søgeord og proppe dem ind i din krop tekst og meta-tags, bruge lidt tid at forstå dine bedste-bet søgeord og fokusere på en eller to af dem. Denne mere målrettet tilgang er ikke kun lettere at gennemføre, men du er også mere tilbøjelige til at forbedre din søgemaskine ranking. Ved udviklingen af ​​denne målrettede sæt søgeord, bruge web målinger, og også overveje dit publikum, din geografi, og koncentrere sig om beskrivende sprog.

Vælg en række søgeord.

Vælg et par brede søgeord eller søgeordssætninger, et par direkte søgeord og flere niche søgeord. Bred søgeord vil appellere til et bredere publikum, og vil sandsynligvis have en højere click-through satser. Dog kan de besøgende være mindre kvalificeret end de besøgende reagerer på direkte eller niche søgeord. Direkte søgeord omfatter parametre, der yderligere vil fokusere dine besøgende. Niche søgeord bør omfatte industri eller produktsegment jargon, eller andre vilkår, som kun din målgruppe kan bruge. Iværksætte kampagner ved hjælp af hver af disse søgeord kategorier vil hjælpe dig med at opnå både mængden og kvaliteten af ​​de besøgende, og du bør spore kampagner i hver kategori for at identificere, hvad besøgende og salg hver slags søgeord frembringer.

Brug søgeord i din hyperlinks.

Nogle søgemaskiner også se på de ord, som udgør din Hyperlinks til at bestemme søgeord relevans. Overveje at omdøbe sider på dit websted med dine søgeord for at få en top web ranking på Google, pakning hver af hyperlinks på din startside med søgeord. Ud over at køre mere trafik til dit websted, vil det også gøre dine links skiller sig ud, hvilket gør folk ønsker at ønsker at klikke på dem og bruge mere tid på dit websted - at forbedre dine chancer for at få en ny kunde. Udnyt din web tracking værktøjer til at vurdere, hvilke søgeord vil mest appel til besøgende perusing dit indhold.

Udfør en konkurrent søgeord analyse for at identificere plads til differentiering.

Brug din hjemmeside analyseværktøjer til at undersøge, hvordan dine konkurrenter bruger søgeord i deres websteder og annoncer. Kig på specifikke søgeord, som dine konkurrenter bruger i deres PPC-kampagner og naturlige programoversigter: er det de samme som dine, eller anderledes? Er deres websteder og annoncer over eller under dit i de forskellige søgemaskiner? Dette vil give dig et indblik i, hvordan deres søgeord strategi virker i forhold til din egen. Hvis de anvender forskellige søgeord, end du er, og giver bedre resultater, overveje at tilføje disse søgeord til dit indhold. Hvis du bruger de samme søgeord, og du ønsker at få mere kvalificerede besøgende, overveje at tilføje beskrivende positive eller negative søgeord til mix. Hvis du er usikker på, hvordan man kan gå om at indsamle de oplysninger, du har brug for denne analyse tale med en virksomhed, der har specialiseret sig i PPC og SEO

Medtag negative søgeord til at målrette dine fortegnelser yderligere.

Negative søgeord er ord, der ikke gælder for dit produkt eller service tilbud. For eksempel, hvis du tilbyder rejsepakker, ville du ikke ønsker, at folk, der søger efter "gratis rejser" for at finde dit websted. Derfor herunder "gratis" som et negativt søgeord i dine tags vil indsnævre og fokusere på antallet af besøgende på dit websted ved ikke at præsentere din annonce som en mulighed for web-brugere, der søger gratis rejse. Anvendelse af sådanne fokuserede matchende muligheder vil hjælpe dig med at nå de mest relevante kundeemner, reducere dine PPC udgifter og øge dit investeringsafkast. Google AdWords og Overture både gør det muligt at medtage negative søgeord i dine annoncer.

Brug PPC sporing at identificere top søgeord og sætninger

Top søgeord og top søgning sætninger er afgørende oplysninger, der viser præcis, hvad folk søgte da de besøgte dit websted. Mens PPC kampagne ledere kan udnytte offline markedsundersøgelser til at generere "bedste gæt" søgeord i løbet af deres første design, kan søgemaskiner identificere andre udtryk og vendinger, som web-brugere indtaster at finde indhold. Kendskab til disse populære søgning sætninger kan fortælle en web marketing manager, hvad folk virkelig søger indenfor en række produkter og services, og forstå, hvad der er "hot" giver indsigt i de aktuelle behov i et websteds marked, hjælper marketingfolk optimere deres PPC kampagne og selv kørsel andre forretningsstrategi beslutninger.

Brug nøgleordet sporing til at forstå dit publikums præferencer.

Søg søgeord er de ord eller sætninger, der internetbrugere leverer til en søgemaskine for at finde nye websteder. Begge sætninger og isolerede ord kan anvendes til at identificere interesser din målgruppe. Søgeord tracking software giver dig mulighed for at lære de søgeord og sætninger, der blev brugt til at finde din hjemmeside, samt de vilkår, som aldrig blev brugt. Særlige vilkår kan udvikle sig over tid, og at være i harmoni med denne ændring kan hjælpe dig forudse de behov, interesser og præferencer dine kunder.

Brug ikke søgeord i meta-tags, hvis søgeordet ikke er i det indre side brødtekst.

Ignorere hype om "hemmelige" søgeord i meta tags - herunder alle mulige søgeord i en meta-tag vil skade mere end det hjælper. Den enkleste og mest effektive måde at sikre en solid hjemmeside placering er at bruge de søgeord, der er i brødteksten i meta-tag, og vice versa. Hvis der er et nøgleord ikke i selve teksten, som du føler, du skal bruge i meta-tags, så sæt det i den synlige side tekst.