Web Hosting: Web Hosting og FTP Tips

Finde FTP Web Hosting

De fleste web-hosting-udbydere tilbyder FTP support, men du behøver at kontrollere og sikre, at den plan, du har valgt indeholder FTP. Den billige web hosting pakker undertiden kun omfatter web skabeloner og ikke tillader dig at opbygge din egen hjemmeside og overføre filerne. Hvis du har spørgsmål, hvis FTP web hosting er inkluderet, og det er ikke klart på web-hosting firma information side, så de sandsynligvis ikke tilbyde FTP support. Hvis det er tilfældet, bør du finde en anden web-hosting firma. Selv hvis du ikke har brug for FTP web hosting lige nu, måske i fremtiden vil du ønsker at udvide og forbedre dit websted og vil ønske fordelene ved at bruge FTP, og du vil bruge mere tid og penge skiftende værter stedet for at holde web vært og skiftende planer.

Definition af FTP

FTP står for File Transfer Protocol. Det er en måde at kopiere filer fra en computer til en anden. Det giver folk til at overføre information via internettet eller mellem servere. FTP er en meget almindelig måde at overføre store mængder data hurtigt. Der er mange offentlige FTP biblioteker, hvor filer kan uploades på en server, og derefter læses af alle, der har FTP til at hente disse filer. FTP er også en nem måde at opbygge websider på din hjemmecomputer og derefter overføre disse filer på din web-hosting-server. FTP-software er bredt tilgængelige og billige.

FTP-programmer

Der er mange FTP-programmer på markedet i dag, og de fleste er billige. Du kan endda finde gratis FTP-software. Nogle af de mest populære FTP-programmer omfatter WS_FTP, CuteFTP og FTP Voyager. Det meste af softwaren har lignende funktioner men nogle af de grafiske grænseflader er lettere at bruge for en nybegynder. Du skal vide, specifikke oplysninger, før du kan bruge et FTP-program. Du skal kende dit domænenavn eller IP-adresse (hvor oplysningerne vil være at gå til) samt dit brugernavn og adgangskode (som du bør få, når du tilmelder dig for web hosting). Du kan også nødt til at vide, om din webhost har en bestemt mappe på din konto, hvor du skal sætte dine filer, og hvis de kræver en særlig udvidelse til din startside såsom home.htm eller index.html. Din web vært kan også tilbyde anbefalinger til FTP-programmer. Med disse oplysninger, skal du være klar til at begynde at uploade dine websider.

Bruger til FTP Software

Mange nye web site ejere ikke kender HTML eller scriptsprog og ønsker at opbygge en simpel hjemmeside. Hvis det er tilfældet for dig, bør du overveje at bruge web skabeloner, der er hjemmeside skitserer fra din web-hosting firma, og du skal blot udfylde oplysningerne. Hvis du ønsker en mere kompliceret eller tilpassede hjemmeside, vil du nødt til at bruge FTP-software til at overføre dine filer til din webserver. FTP giver dig også mulighed for at oprette eller slette mapper, omdøbe filer, uploade og downloade filer. Du kan arbejde med store grupper af filer og billeder på én gang, og overførsel af filer er virkelig hurtig og nem. FTP er meget kraftfuld og anvendes bredt plus FTP software er let at lære. Hvis du har nogen hjemmeside behov ud over den grundlæggende personlige hjemmeside, bør du overveje at bruge FTP som åbner tonsvis af muligheder.

Fordele ved at bruge FTP

Hvis du er nybegynder på nettet og bare ønsker at opbygge et websted med 3 eller 4 websider og aldrig forvente at ønsker at tilføje flere funktioner, så du ikke behøver at overveje at bruge FTP (File Transfer Protocol). Men i de fleste tilfælde FTP bør være et af de vigtigste overvejelser, når at finde web hosting. FTP-software giver dig frihed til at bygge dit websted hjemme med uanset værktøjer, du vælger, og derefter uploade disse filer hurtigt til din webhost. Med FTP du ikke har de begrænsninger størrelse, email gør, plus du har en mere sikker måde at sende oplysninger. FTP-software er som regel let at lære, og det gør at overføre filer hurtigt og effektivt.

FTP-server

FTP står for File Transfer Protocol. En FTP-server er en web-server bruges med FTP-software til at gemme computerfiler. Det kan sammenlignes med et bibliotek, hvor filerne er uploadet til serveren ved hjælp af FTP-software og derefter downloades til en anden computer ved hjælp af FTP. Der er mange offentlige FTP-servere, hvor du kan finde filer, du er interesseret i, og downloade dem frit. Du bør dog være opmærksom på, at nogle filer indeholder virus, og hvis du henter dem fra offentlige kilder kan sætte dit system i fare. Nogle FTP-servere er private og har kontrolleret adgang, hvor du har brug for et brugernavn og kodeord for at få adgang. Der er også sikker filoverførsel teknologier såsom FTPS og SFTP.