Web Hosting: vælger en hosting plan Tips

En Web Hosting Plan for den enkelte

Som en person, der kun bruger en hjemmeside til personlige formål, vil du sandsynligvis har meget små krav til den type hosting plan, du køber. Top 5 ting at huske på, når de søger en hosting plan er:

- For det første vil det være fint med en delt server plan. Der bør ikke være nødvendigt for dig at købe dedikeret hosting.

- Du kan være i stand til at finde en god delt server hosting plan, med en god mængde plads og båndbredde, for så lidt som $ 4 per måned.

- Hvis du ikke ved, hvordan du bygger din egen hjemmeside ved hjælp af et program som Microsoft FrontPage, og du ikke har website builder software på din computer, så du vil få brug for at sikre, at din hosting plan kommer med en hjemmeside bygherre.

- Du vil sandsynligvis ikke brug for en plan, der er vært mere end ét domænenavn.

- Du vil se hosting planer med muligheder, såsom en SSL-certifikat, web analytics, og andre ting, der normalt er beregnet til dem, der kører en virksomhed online. Disse er ting, som du vil ikke har brug for.

Det vigtigste for dig at huske er ikke at betaler for meget for rum eller ekstramateriale, som du aldrig vil bruge. Selv hvis du kan finde en "bedre" hosting plan, er det ikke værd, hvis du ikke vil drage fuld fordel af det.

Funktioner af professionel web hosting konti

Der er mange muligheder, når de søger professionel web hosting. De professionelle web hosting konti tilbyde varierede funktioner, så det er vigtigt at lave en liste over dine top krav og holde udkig, indtil du finder en vært, der vil give alle de funktioner, du ønsker. Du kan få funktioner, herunder streaming audio / video support, database support, høje antal e-mail konti, web logs (blogs), opslagstavler, gratis clipart og e-bøger.

Hvad er en Kontrolpanel?

En web-hosting kontrolpanel er en let måde at styre din web hosting-konto. Det er installeret på din webserver, der giver dig kontrol over dit webhotel. Hver web hosting udbyder vil tilbyde en form for kontrol panel, nogle er meget grafiske og giver dig mulighed for at se statistik i en række forskellige måder. Generelt et kontrolpanel vil give dig mulighed for at tilføje e-mail konti, ændre adgangskoder, adgang til dine filer, se statistik og backup dit websted. Hver kontrolpanelet er forskellige og tilbyder forskellige muligheder. Det er en god ide at se en demo af kontrolpanelet eller nøje gennemgå hvilke funktioner der er tilbudt og foretage visse at vælge et kontrolpanel, der vil passe til dine behov.

Hvad skal jeg forvente fra en Kontrolpanel

Nogle web-hosting kontrolpaneler tilbyder mange funktioner, men er klodset og vanskelige at bruge. Andre er meget grafiske og tage en hel del tid at indlæse. Da industrien vokser, bliver kontrolpaneler bliver nemmere at bruge og funktioner udvider. I det mindste bør du have kontrol over at tilføje og styre e-mail konti, ændre adgangskoder, visning statistik, redigering email filtre speditører og oprette brugerdefinerede fejlsider.

Professionel Web Hosting og Båndbredde

Nogle virksomheder oprette deres webhotel og derefter finde ud af, at deres sider ikke indlæses eller kunderne ikke kan finde dem. En årsag kan være den mængde båndbredde dine professionelle web hosting pakke tilbud. Sørg for at du køber tilstrækkelig båndbredde, fordi hvis du ikke gør det, og dit websted får en masse trafik, kan din båndbredde grænse nås halvvejs gennem måneden og enten din webhost vil opkræve høje gebyrer for ekstra båndbredde, eller din Siden vil ikke indlæses. Hvis du har en virkelig høj trafik websted, bør du overveje en dedikeret server (du har adgang til alle båndbredden på serveren), eller en professionel web-hosting-pakke, som giver højere båndbredde.

Professionel Web Hosting og Design

De fleste web-hosting virksomheder vil tilbyde en bred vifte af web design muligheder. Nogle tilbyder kun web skabeloner, som er rart for begyndelsen brugeren, men ofte er meget begrænset og ikke søgemaskine venlige. Når man bygger en virksomhed eller høj trafik site er det vigtigt at finde professionel web hosting og design pakker. Du kan have en smuk websted konstrueret, men hvis det bruger flash kun for forsiden, vil søgemaskiner har begrænset adgang og kan ikke indeksere dit websted på alle. En god professionel web hosting og design selskab ved ikke blot at gøre dit websted ser godt ud, men også kan hjælpe med at give dig oplysninger om, hvordan man opbygger det effektivt.

Professionel Web Hosting

Når du tilmelder dig professionel web hosting bør du have en forventning til at få god kundeservice, en pengene tilbage garanti, høj oppetid og flere muligheder end hosting til en personlig hjemmeside. Generelt dine professionelle web-hosting konti vil tilbyde lavere båndbredde og færre funktioner end en virksomhed web hosting pakke, men også koster færre penge. Kig efter stor båndbredde, så din vært kan håndtere høj trafik. Øget opbevaring og database støtte er også vigtige, samt hvilken type kundesupport tilbydes.

Ved hjælp af en Kontrolpanel

Hver kontrolpanelet varierer. Det vil afhænge af din web-hosting, hvad kontrolpanelet pakke de tilbyder. En god udbyder tilbyder detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger deres kontrolpanel og hvilke funktioner der er tilgængelige. Du bør også kunne se en demonstration. Hver kontrolpanelet skal have en FAQ eller hjælp sektion, hvor du kan få konkrete svar på, hvordan det fungerer. Det er en god idé at blive fortrolig med dit kontrolpanel så hurtigt som muligt, så du kan bruge statistikken og reelt anvende alle funktioner. Hvis din web hosting giver kontrolpanel-software fra en ekstern leverandør, kan du også få dokumentation på, at sælgerens hjemmeside.

Affordable Web Page Hosting

Der er så mange steder, der tilbyder web-hosting. Så hvordan kan du vide, hvilken en er den rigtige for dig? Jeg har set priser fra over $ 100 per måned til gratis web hosting tilbud. Det vigtigste er at finde web hosting, som vil arbejde for dig. Affordable webside hosting er tilgængelig i mange steder, men vær sikker på at finde en pålidelig service og få anbefalinger. Når du foretager din beslutning være sikker på at stille de rigtige spørgsmål, såsom: Hvor meget koster det for højere båndbredde? Har du yde kundesupport 24/7? Har jeg adgang til logfiler? Støtter FTP eller Frontpage? Har du skabeloner, hvor jeg kan hurtigt sætte en webside? Hvor meget storage får jeg? Hvis du spørger alle de rigtige spørgsmål, bør du være temmelig sikker på at vide, du får overkommelige webside hosting, som vil passe til dine personlige behov.

The Perfect Professional Web Hosting Package

Jeg tror ikke, der er nogen "perfekt" web hosting pakke. , Vi alle synes dog at fortsætte med at søge efter at undvigende perfekte web vært for enhver situation. Alternativt kan jeg tror, ​​du kan finde den perfekte professionelle web-hosting-pakke til at opfylde dine egne behov. Der er så mange værter derude, så sørg for at gøre din forskning og finde en virksomhed med et godt pengene tilbage garanti, høj oppetid, god kundeservice, og et godt omdømme. Vær opmærksom på, at højere priser ikke nødvendigvis betyder højere kvalitet.

Professionel Web Hosting og statistik

En af de vigtigste funktioner, når de køber din web-hosting-pakke er at finde ud af hvilken type web logs er tilgængelige, og hvilke oplysninger der vil blive omfattet. Hvis du ønsker at effektivt at markedsføre dit websted, du er nødt til at foretage visse at vide, hvor dine kunder kommer fra, hvilke sider de ser, hvordan de forlader stedet, som de besøgende er forvandlet til kunder, og hvilke søgeord de bruger når de søger efter dit websted og andre statistikker til at spore dine besøgende. Jo mere du ved om dine besøgende, jo lettere vil det være at vende disse besøgende til kunder og gentage besøgende.

Affordable Web Hosting

Finde god web-hosting er en af ​​de øverste prioriteter for en web-udvikler. Først bør du lave en liste over de krav, som er vigtigst for dig, såsom FTP, server pålidelighed, e-mail, kundesupport, logfil adgang, båndbredde, etc. Der er tusindvis af mulige valg for overkommelig web hosting så den bedste måde at finde en pålidelig server er ved henstilling. Tal med alle, du kender, og find ud af, om de har en web-vært, de kan lide. Hvis du kan få 3 eller 4 anbefalinger til samme hosting service, generelt vil du have en god oplevelse.

Tips til at vælge en Web Hosting Control Panel

Når du vælger en web-hosting kontrolpanel er det generelt bedst at se en demonstration, så du rent faktisk kan se, hvordan det fungerer, og hvilke funktioner der er tilgængelige. Jo mere adgang til og kontrol du har over dit websted, jo bedre. Du skal forvente nem navigation, mulighed for at tilføje e-mail konti, afgøre, hvor meget diskplads du har brugt, og bestemme, hvor meget trafik dit websted har genereret. De fleste web-hosting-udbydere siger, at de tilbyder kontrolpaneler, men du bør forskning, hvor meget kontrol du virkelig vil være at få, fordi de varierer meget.

Sammenlign Web Hosting muligheder for at finde den bedste plan for din hjemmeside

Det er vigtigt at sammenligne web-hosting-tjenester, før du foretager en forpligtelse. Den bedste web-hosting virksomheder vil tilbyde flere forskellige web hosting pakker for dig at sammenligne og finde den, der bedst passer til dine behov.

Først bestemme antallet af websteder, du har brug for at være vært. Mange web-hosting virksomheder tilbyder en rabat på flere websteder fra samme kunde. For hvert websted, afgøre, hvor meget diskplads din hjemmeside behov. Den bedste web-hosting virksomheder tilbyder en bred vifte af gigabyte plads spænder fra mindre end 5 GB til 300 GB eller ubegrænset planer.

Overvej også dit månedlige budget, dine e-mail behov, og den samlede pakke pris, når du sammenligner web hosting planer. Den bedste web-hosting virksomheder tilbyder gratis domæneregistrering og opsætning. Når det kommer til web hosting, gratis muligheder normalt ikke opfylde behovene i hjemmesiden og tilbyder meget lidt i form af plads og anvendelighed.

Men de dyreste planer ikke nødvendigvis kommer fra de bedste web-hosting virksomheder. Sammenlign web hosting planer omhyggeligt for at sikre, at du får præcis, hvad du har brug for og ikke betale mere for unødvendige funktioner.

Valg af Web Hosting Plans

Efter at købet af domænenavnet og beslutter at bygge det websted, vil overtage verden, vælge fra en bred vifte af web-hosting planer er den næste på listen over ting at gøre. Mange planer er til rådighed, der tilbyder en bred vifte af tjenester. Overvej, hvad der er nødvendigt for at nå målet ønskede og komme i gang.

Et domænenavn kan bruges til at bygge en flersidet hjemmeside med video downloads, masser af billeder og tonsvis af oplysninger eller produkter. Eller kan det bruges til at sætte en simpel visitkort typen kontaktoplysninger side, der gør det muligt for folk at ringe over telefonen eller kontakt via e-mail. Forskellen mellem de to typer af hjemmesider er størrelserne af downloads. Et site med video og flere andre muligheder kan tage en masse båndbredde, hvilket øger omkostningerne ved web hosting. En enkelt side site er nemt og hurtigt at downloade og så det billigere.

Omkostninger til web hosting vil variere afhængigt af formålet med webstedet. Vær sikker på at planlægge godt og visualisere, hvad der vil blive vist på hjemmesiden. Det er begyndelsen af ​​branding af domænenavnet og virksomheden.

Kundeservice med din Hosting Plan

Den bedste enterprise business udbyder giver kunden, hvad de har brug for, når de har brug for det, til en overkommelig pris. Som forbrugere er det vores ansvar at sikre, at vi gøre forskningen for at afgøre, om den service, der leveres, er præcis, hvad vi har brug for. Det gode ved at have så mange valg, er, at vi kan finde de bedste web-vært for os personligt. Hvis du itemize dine specifikke behov, så når du finder webhost muligheder, kan du være sikker på at du får, hvad du ønsker. Hvor meget web storage har du brug for? Hvor meget vil du bruge? Vil du have en fuld hjemmeside eller bare en eller to personlige hjemmesider? Ønsker du at designe webstedet online ved hjælp af en foruddefineret skabelon eller vil du hellere designe dit websted med Dreamweaver eller FrontPage? Må ikke nøjes med en middelmådig hosting service, når, med lidt forskning, kan du finde de bedste web-hosting til dine specifikke behov.

En Web Hosting Plan for Small Business (Sole Owner, Ikke-Merchant)

Du vil se en hosting plan med muligheder, såsom et SSL certifikat og en indkøbsvogn. Som en lille ikke-købmand virksomhed, vil du sandsynligvis ikke brug for disse muligheder fra en hosting plan, medmindre du har brug for at tage penge direkte via din hjemmeside. Andre ting, som en lille virksomhed sandsynligvis ikke behøver at bekymre sig om, er flere domænenavne. Du vil sandsynligvis kun brug for at være vært for et domænenavn, så der vil ikke være behov for at søge efter en plan, der giver dig mulighed for at være vært for flere (medmindre din online-forretning indebærer videresalg Web plads).

Mastering dit nye kontrolpanel

Når du er ude efter en hosting-pakke, skal udvælgelsen af ​​dit nye kontrolpanel faktor i som en vigtig del af din beslutning. Der er flere kontrolpaneler på markedet i øjeblikket, og mange hosting virksomheder foretrækker cPanel, der betragtes som en af ​​de nemmeste kontrolpaneler til at bruge.

Din bedste chance, når det kommer til at vælge et kontrolpanel er at prøve en række forskellige demoer, så du kan få en ægte fornemmelse for, hvordan hver enkelt arbejder. Flere web-hosting virksomheder tilbyder disse gratis demoer, og de fleste virksomheder, der skaber kontrolpaneler vil give en demo.

Hvis din webudbyder har en proprietær kontrolpanel, så sørg for, at de tilbyder en demo før du underskriver en kontrakt. Dette vil bidrage til at undgå forvirring i forbindelse med et kontrolpanel, du ikke er vant til.

En Web Hosting Plan for mellemstor virksomhed (Company, Non-Merchant)

Som en mellemstor virksomhed, vil du sandsynligvis brug for mere plads og sikkerhed end mange andre personer, grupper, og små virksomheder. Top 5 ting at huske på, når de søger efter en hosting plan for din mellemstor virksomhed er:

- For det første bør du lave en fast beslutning mellem delt eller dedikeret hosting efter lægning alle de fordele og ulemper ud på bordet. Det vil koste mere på månedsbasis, men bør overvejes, hvis du er at udveksle oplysninger med dine kunder via din hjemmeside.
- Hvis du beslutter at gå til en dedikeret hosting plan, der er forskellige størrelser du kan vælge fra. Du kan være okay med en af ​​de mindste planer, så længe din plads og båndbredde krav er små nok.
- Hvis du beslutter at gå til en delt hosting plan, ville det sandsynligvis være klogt ikke at nøjes med en billig hosting plan. Hosting planer, der er mindre end $ 20 per måned er normalt bedre egnet til enkeltpersoner, små grupper, eller meget små virksomheder.
- Hvis du ikke ved, hvordan du bygger din egen hjemmeside, kan du overveje at leje et team til at skabe en for dig. En hjemmeside bygherre vil ikke være tilstrækkeligt, da du vil have en hjemmeside, der ser professionel.
- Du kan få brug et SSL-certifikat, især hvis følsomme oplysninger vil blive sendt via din hjemmeside. Du kan også opleve, at en god hjemmeside analyseværktøj vil være meget gavnligt, når det kommer til at forstå, hvordan en effektiv din markedsføring strategi er.

Det vigtigste for dig at huske, er, at, jo mere kendt din virksomhed er, jo mere sandsynligt vil du blive et mål for dem, der ønsker at få deres hænder på dine kunders følsomme oplysninger. Dette gælder især, hvis dine kunder har gjort et navn for sig selv så godt. Af denne grund bør internetsikkerhed være din højeste prioritet. En dedikeret server hosting plan vil være mest fordelagtig i dette område, især hvis dit websted og båndbredde krav er store nok til at berettige det.

En Web Hosting Plan for Small Business (Sole Owner, Ikke-Merchant)

Som ejer en mindre virksomhed, kan din hjemmeside være den vigtigste eller eneste af din indkomst. En stor procentdel af små virksomheder begynder på internettet og bevare det meste af deres forretning på denne måde. Af denne grund er det meget vigtigt, at du vælger den rigtige hosting plan, mens ikke overforbrug dit budget. Det kan være svært at finde en balance mellem billig hosting beregnet til enkeltpersoner og dyre hosting er beregnet til dem, der sælger en masse produkter på deres hjemmeside. De øverste ting at huske på, når de søger efter en hosting plan for din lille virksomhed er:

- For det første fordi du ikke sælger nogen produkter online og vil bruge din hjemmeside til at fremme dig selv og dine tjenester, en delt hosting plan bør være tilstrækkelig.

- Du kan være i stand til at finde en god delt server hosting plan, med en god mængde plads og båndbredde, for så lidt som $ 9 per måned. Selv om der er billigere hosting planer til rådighed, en plan, der er $ 8- $ 10 per måned vil normalt have nogle ekstramateriale, som du bliver nødt til at bidrage til at fremme dig selv og måle dine besøgende aktivitet, såsom Google AdWords / Yahoo! Search Marketing kreditter og Webside statistik.

- Hvis du ikke ved, hvordan du bygger din egen hjemmeside ved hjælp af et program som Microsoft FrontPage, og du ikke har website builder software på din computer, så du vil få brug for at sikre, at du har en plan, der omfatter web hosting med site builder.

- Et SSL kan være hensigtsmæssigt, hvis din indsamler / sender kundeoplysninger - herunder ikke-kreditkortdata.

Det vigtigste for dig at huske er, at du skal prøve at tilbyde betalingsmuligheder uden for direkte betaling via din hjemmeside. Hvis du er en tjenester baseret virksomhed, er du sandsynligvis til at have tilbagevendende kunder, som vil gøre check, postanvisning, eller Paypal betalingsmuligheder lettere. Accept penge direkte via din hjemmeside kan ende med at koste din flere penge, end det er værd, og bør være forbeholdt dem, der sælger produkter via deres hjemmeside på daglig basis.

Best Web Hosting Control Panel

Det er vanskeligt at fastslå, at en kontrol panel er det bedste. Men du kan finde et kontrolpanel, der vil virke bedst for dig. Det er lettest at finde panelet bedst for dig ved at se demonstrationer på forskellige web-hosting-sites samt visning kontrolpanel-software sælgerens websteder. Der er en hel del software muligheder for en web vært at bruge. Det er godt at forskning, hvad andre kunder har sagt om forskellige web hosting kontrolpaneler og stille spørgsmål, hvis du ikke er sikker noget vil arbejde for dig.

Hvordan at vælge den bedste Hosting Plan

For at vælge en hosting plan med den bedste web hosting service, kigge efter pakker med disse funktioner:

- Nok plads til hele dit websted. For de fleste, vil dette være et par gigabyte; Men nogle mange har brug for mere end det.

- Store kundeservice. Det er vigtigt at vide, at den virksomhed, du køber fra har en stor kundeservice personale. Du kan evaluere dette ved at kalde med et spørgsmål, før du køber.

- Hvor meget båndbredde, du er tilladt. Vær på vagt over mindre hosting virksomheder, der tilbyder ubegrænset båndbredde. Du har en større chance for nedetid, langsomt henter sider, eller en ophobning af trafik.

- Tilbyder mindst et gratis domænenavn. Nogle virksomheder kan tilbyde flere.

- Giver dig en gratis e-mail-hosting-pakke med dit nye domænenavn.

- Hosting med site builder.

Disse funktioner vil sikre, at du har alt hvad du behøver for at komme i gang med din nye hjemmeside. Af denne grund, en hosting plan, der tilbyder alle disse tjenester er sikker på at være den bedste web-hosting service til dine behov.

En Web Hosting Plan for Small Business (Merchant)

Som en web-købmand, vil du have meget forskellige web hosting plan krav end mange andre personer, grupper og ikke-handlende virksomheder på internettet. En sikker, professionel hjemmeside vil gøre dine kunder føler sig sikker at bestille dine produkter, uanset om du sælger ud af dit hjem eller ud af et lager. De øverste ting at huske på, når de søger efter en hosting plan for din virksomhed, er:

- For det første vil du sandsynligvis ønsker at investere i en dedikeret server hosting plan. Dette vil give dig alle de plads og båndbredde, vil du sandsynligvis brug for, samt give dig et ekstra niveau af sikkerhed.
- En lille virksomhed kan have et begrænset antal produkter, som ikke må nødvendiggøre en dedikeret server.
- Med en dedikeret hosting plan, vil der være forskellige størrelser, som du kan vælge imellem. Jo flere emner du har, og jo mere trafik du forventer, vil jo større din hosting plan skal være. Du kan starte ud med en lille plan og bevæge sig op som din virksomhed vokser. Hvis du allerede har en web-hosting plan, kan du vurdere din nuværende statistikker til at hjælpe dig med at vælge en hosting plan, der er rigtige for dig.
- Du kan overveje at leje et team til at oprette din hjemmeside. Ansættelse fagfolk med til at sikre, at din hjemmeside vil køre problemfrit, og at du vil have et support team på hånden, når det er nødvendigt. Dette trin er især vigtigt, hvis du ved lidt at intet om at skabe hjemmesider.
- Du skal bruge et SSL-certifikat, da du vil blive acceptere betalinger direkte via din hjemmeside. Dette vil bidrage til at sikre, at følsomme oplysninger, der overføres via din hjemmeside ikke er kompromitteret. Du kan også opleve, at en god hjemmeside analyseværktøj vil være meget gavnligt, når det kommer til at forstå, hvordan en effektiv din markedsføring strategi er, og hvilke produkter tiltrække mest opmærksomhed.

Det vigtigste for dig at huske, er, at sikkerheden på din hjemmeside vil være særlig vigtig. Det er dit ansvar at holde dine kunders oplysninger sikkert. Desuden, hvis oplysninger ikke ender kompromitteret, kan det koste dig de fleste af din virksomhed.

En Web Hosting Plan For den lille gruppe

Som en lille gruppe, der planlægger at bruge en hjemmeside til at fremme et billede til omverdenen og give medlemmerne mulighed for at kommunikere med andre, vil du sandsynligvis have visse grundlæggende krav til den type hosting plan, du køber. Top 5 ting at huske på, når de søger efter en hosting plan for din lille gruppe er:

- For det første, vil din hjemmeside sandsynligvis være lille og ukompliceret nok, at du vil være fint med en delt server plan.
- Du kan være i stand til at finde en god delt server hosting plan, med en god mængde plads og båndbredde, for så lidt som $ 4 per måned. Men tjek i hver hosting plan omhyggeligt, som du måske ønsker bestemte funktioner til din hjemmeside, som ikke vil være til rådighed med de mest basale hosting planer.
- Hvis du ikke ved, hvordan du bygger din egen hjemmeside ved hjælp af et program som Microsoft FrontPage, og du ikke har website builder software på din computer, så du vil få brug for at sikre, at din hosting plan kommer med en hjemmeside bygherre.
- Hvis du vil have hver af dine medlemmer til at være i stand til at skabe deres eget rum i hjemmesiden, så kan du overveje at finde en hosting plan, der vil give dig mulighed for at være vært for flere domænenavne.
- Du vil se hosting planer med muligheder, såsom et SSL certifikat, at du vil ikke har brug for, medmindre du giver de besøgende mulighed for at købe varer ud af hjemmesiden eller modtage donationer.

Det vigtigste for dig at huske er, at hvis du vil have medlemmerne til at være i stand til at kommunikere med hinanden på hjemmesiden, vil du ønsker at være sikker på, at din hosting plan kommer med en bulletin / opslagstavle og / eller et chatrum .

Hvordan at vælge den mest overkommelige Hosting Plan

At vælge den mest overkommelige hosting plan kan kræve, at du give afkald nogle ekstra, som ofte udleveres med lidt dyrere hosting planer. For eksempel vil en grundlæggende hosting plan ikke kommer med Google AdWords eller Yahoo! Search Marketing kreditter. Men hvis du kan leve uden visse incitamenter og "extras", kan du spare en hel del penge hvert år.
En billig web hosting service vil normalt være en, der er en forhandler for en større virksomhed. Mens større virksomheder tilbyder et par gigabyte i deres hosting planer, kan mindre virksomheder mange gange bryde deres tilgængelige plads ned i hosting planer, der er en gigabyte eller mindre. Det betyder, at du vil spare et par ekstra bukke per måned på web plads, du ikke ville have brugt alligevel.

The Best Web Hosting Plan for en lille virksomhed

For en person kører en meget lille virksomhed på begrænsede midler eller en person, der har en stor forretningsidé og ønsker at se, hvor det kan føre, har frie search marketing kreditter til Google eller Yahoo! giver dig mulighed for hurtigt at få din nye hjemmeside set. Det giver dig også mulighed for at se, om disse tjenester er umagen værd, før du synker din egen hårdt tjente penge i dem.
For eksempel kan du opleve, at din kunde klikfrekvens er høj, men dit salg omregningskurser er lave. Hvis du er i denne situation, kan disse tjenester køre op en tung gebyr ganske hurtigt. Desuden, hvis du blæse hele din kredit og gøre lidt at ingen penge, så du kan lære at bruge en sådan tjeneste er ikke en stor rute for dig. Du kan også lære, at din nuværende hjemmeside kopi er ikke stærk nok til at slå besøgende til kunder.

Mange virksomheder tilbyder sådanne incitamenter, når du køber en web hosting plan, som normalt spænder fra $ 25- $ 100 per service. Et flertal af disse virksomheder vil give dig en kredit for hver af de to tjenester. Så vidt beslutter mellem en hosting plan, der tilbyder en $ 25 kredit for en tjeneste eller $ 150 for begge tjenester, bliver du nødt til at sammenligne hver hosting plan individuelt for at afgøre, om de funktioner og pris besparelser er værd at give afkald $ 125 i værdifulde marketing kredit.

Kundeservice med din Hosting Plan

Den slags kundeservice, som du modtager med din hosting plan bør spille en stor rolle i din beslutning om, hvilke hosting selskab til at købe fra. Du vil sandsynligvis nødt til at kontakte kundeservice mere end én gang, så hurtig og pålidelig service er vigtig.

Hver person har en anden definition af god kundeservice. Dette kan omfatte:

- Nem kommunikation med kundeservice personale. På denne dag og alder, mange virksomheder vælger at outsource deres kundeservice opgaver arbejdstagere i andre lande. Selvom det kan være godt at holde omkostningerne nede og priserne lave, kan nogle opleve, at forsøge at formidle deres problem til en person, hvis første sprog ikke er engelsk kan være overvældende og frustrerende.
- Kundeservice responstid er et andet spørgsmål, som vil være vigtigere for nogle end det vil være for andre. For eksempel kan du føler, at dine spørgsmål skal besvares med det samme, i så lidt tid som muligt. På den anden side kan en anden kunde føle, at skulle vente på en repræsentant til at kalde dem tilbage er ideel, hvis det betyder, at de vil have en repræsentant udelte opmærksomhed, mens de sortere gennem udstedelse.
- Hvordan venlige og hjælpsomme en kundeservicemedarbejder er vil også betale en stor rolle i kundetilfredshed. Alle kan være en kundeservicemedarbejder, men det tager en person, der rent faktisk bekymrer sig om kundernes problemer og ved, hvordan man kan løse en kundes problem at være en god kundeservice.

Hvorvidt en virksomheds kundeservice opfylder dine standarder bør spille en stor rolle i, om du køber en hosting plan fra dette selskab. Selvom du ikke kan være i stand til at få det fulde billede, før du er kunde, kan du ringe til kundeservice nummer noteret på hver virksomhedens websted for at afgøre, om du er fortrolig med det serviceniveau, som du sandsynligvis vil modtage.