Web Hosting: Domænenavn hosting Tips

Er det svært at Set Up en Domain Name Hosting konto?

Opsætning af et domænenavn hosting-konto er formentlig en af ​​de nemmeste opgaver, der ved oprettelse af en ny hjemmeside. De eneste ting, du normalt har ansvaret for, er:
- Picking et selskab for dit domænenavn hosting.
- Søgning efter et navn, der ikke allerede er truffet (dette kan gøres direkte fra din valgte domænenavn hosting selskab websted).
- Udfyldelse dine kontaktoplysninger og betalingsoplysninger.
- Making månedlige / årlige betalinger på domænet web hosting plan.
Resten er gjort for dig, da det domæne web-hosting firma, du vælger, vil gøre den faktiske registrering og sat op. Det kunne ikke være nemmere. Bare glem ikke at købe privatliv mulighed for at undgå irriterende og farlige spam.

Når du skal købe Email Domain Hosting

De fleste individer kan komme væk med en gratis e-mail-domæne hosting-konto fra deres IP eller fra en gratis service. Men det er meget vigtigt for virksomhederne at have deres egen e-mail-domæne hosting (ex: [email protected]) for at blive taget alvorligt af kunder og klienter. De, der har e-mail med en gratis vært eller den adresse, som deres IP (ex: [email protected], [email protected], [email protected]) vil sandsynligvis gøre kunderne trætte af et køb.

Multiple Domain Hosting

Der er mange grunde til, at en person ønsker at have flere domæne hosting. For eksempel, hvis du kører flere affilierede websteder, vil du ønsker et andet domænenavn for hver enkelt. På samme måde kan en person, der har flere blogs om forskellige emner også ønsker flere domænenavne. Hvis du har brug for flere domæne hosting, vil du ønsker at være forsigtig, når du vælger en web-vært til at købe fra.
Nogle virksomheder gør det vanskeligt eller umuligt at få flere domæne hosting med en web-hosting-konto og kan kræve dig til at købe separat Web hosting plads per domænenavn. Problemet med dette er, at du kan få 5GB værd af plads pr konto og kun bruge 1 GB. Det betyder, at med fem separate domænenavne, vil du betale fem gange så meget som du ville være uden denne regel.
Hvis du har brug flere domæne hosting, er det nok bedst at ringe til virksomhedens kundeserviceafdeling og spørge om deres regler om dette spørgsmål, før du køber en Web og domæne hosting-konto. Du kan også vælge kun at købe fra virksomheder, der annoncerer, at de tillader flere domæne hosting. Dette vil forhindre dig i at havne i en situation, hvor du er tvunget til at købe mere Web plads end du har brug for.

Domain Name Hosting Med Perks

Nogle virksomheder bare tilbyde web hosting plads med et domænenavn hosting køb, uden alle de andre funktioner. For eksempel kan du modtage 20MB Web hosting plads helt gratis. Dette er en god mængde plads, og vil normalt give dig plads til meget mere end en webside. Mange af disse domænenavne hosting pakker vil køre dig $ 8- $ 15 per år. Det er $ 0,67 til $ 1.25 pr måned! Hvis du er på udkig efter en meget billig måde at få dit navn eller firmaoplysninger på internettet, kan dette være din bedste løsning.

Når du skal købe Email Domain Hosting

Email domæne hosting kan fås for så lidt som $ 10 / år. Købe din egen e-mail-domæne hosting giver dig et professionelt udseende, hvilket er vigtigt for kundernes tillid, hvis du er en lidet kendt lille eller mellemstor virksomhed. Selv hvis du er en person, der driver en virksomhed eller tjeneste ved dig selv fra dit eget hjem, at have en professionel tilstedeværelse (ved at bestille din egen e-mail-domæne hosting), vil hjælpe dig med at gå langt i konkurrencen med større virksomheder.

Domain Name Hosting Med Perks

Nogle gange, når du køber domænenavn hosting, kan du få særlige frynsegoder, som du ikke måske forventer. Der er et par domænenavn Web-hosting virksomheder derude, der tilbyder gratis frynsegoder med et domænenavn hosting køb. For eksempel kan du modtage:

- En e-mail hosting pakke til dit domænenavn (ex: [email protected] og [email protected]) med viderestilling.

- En begyndende webside. Det er ikke meget, men det bør være nok til at give en kort beskrivelse af dig selv eller din virksomhed, liste dine interesser eller tjenester / priser, og nævne dine kontaktoplysninger.

- Domænenavn maskering, så du kan dirigere webadressen til andre websteder, du måtte have. For eksempel, hvis du vælger en gratis web hosting-konto et eller andet sted, du kan re-dirigere din webadresse til denne side. Ingen vil nogensinde ikke du har gratis hosting (medmindre det understøttes af reklamer).

Ulemperne ved Gratis domæne Hosting

Der er mange hjemmesider, der tilbyder gratis domæne hosting. Problemet er imidlertid, at disse selskaber vil give dig et domæne, som de allerede ejer, og du bliver nødt til at forlade det, hvis du nogensinde beslutter at skifte til en anden web-vært. For eksempel, i stedet for www.yourwebsite.com, vil det domæne, du modtager være noget lignende www.freewebhostingcompany / yourname.com. De fleste af disse selskaber tilbyder gratis web plads sammen med deres gratis domæne hosting, som normalt støttes af banner og pop-up annoncer.
Gratis domæne hosting kan være ideel til:
- En ung teenager, der ønsker deres egen hjemmeside, men som ikke har penge til at købe deres eget domæne og webhotel.
- Nogen, der ønsker at gøre en blog eller lille personlige rum uden at bruge nogen penge.
- Nogen ny til internettet, der ønsker at se, hvad de kan lave, før de bruger penge på en hosting plan.
På den anden side bør alle, der leder til at tjene penge via deres hjemmeside ikke, gratis domæne hosting. Uanset om du sælger produkter, hvilket skaber en biografi for potentielle kunder at se, eller du er at sammensætte et affilieret websted, bør du altid punger ud de få ekstra bukke om året at have dit eget domæne hosting. Ellers kan du have en vanskelig tid at få nogen reelle overskud.

Hosting og domæne-løsninger: Web Hosting Domæne Registrering

I en verden med identitetstyveri og spam, Internet privatliv er vigtigt. Hvad nogle ikke ved er, at blot at registrere en ny hjemmeside, uden at vide hvad hosting og domæne-løsninger er til rådighed, kan åbne dem op til mange af disse farer.

Med en web-hosting domæneregistrering, vil din web vært skal indberette følsomme oplysninger til den Whois databasen. Disse oplysninger omfatter normalt:

- Dit navn

- Din adresse

- Dit telefonnummer

Heldigvis er der hosting og domæne-løsninger til at holde dine oplysninger væk fra dem, der vil misbruge det. For et mindre gebyr, de fleste virksomheder tilbyder en privatliv option med din web-hosting domæneregistrering.

Det er tilladt, fordi, selv om dine oplysninger ikke kan ses for offentligheden, vil det være tilgængeligt for retshåndhævende myndigheder eller andre, der har en juridisk behov for det. Omkostningerne ved en privat web-hosting domæneregistrering er meget lille for beskyttelse og sikkerhed, du vil modtage.

Hvordan at finde de bedste Domain Hosting Value

Der er mange muligheder, som du kan vælge imellem, når du beslutter at kigge efter domæne hosting. De tre mest populære domæneregistrering hosting muligheder, som du sandsynligvis vil finde inkluderer:
- Domæneregistrering kun hosting
- Domain hosting pakker (med "ekstra" såsom domæne videresendelse)
- Domæne hosting med web space køb
Du bliver nødt til at bestemme, hvad dine specifikke behov er, og hvilke af disse muligheder vil tilfredsstille disse behov på den billigste pris. For eksempel kan domæne hosting med Web plads synes som den bedste værdi; dog kan du være i stand til at finde en domæneregistrering hosting selskab og en separat web-hosting firma, hvis tjenester er billige nok, at du vil ende med at bruge mindre end din første mulighed.
Et andet eksempel kunne være, hvis du allerede har web plads, men ønsker at erhverve dit eget domænenavn så godt. I dette tilfælde køber domæne hosting med web plads, kan være spild af penge, medmindre du beslutter at overføre hele din hjemmeside og annullere din tidligere web hosting-konto. Sammenligning af disse tre muligheder, der er baseret på din situation, vil hjælpe dig med at finde den bedste domæneregistrering hosting værdi til rådighed for dig.

Fordele ved Free Domain Hosting

Hvis du planlægger at købe en del af web-hosting plads til din hjemmeside, så kan du sandsynligvis få gratis domæne hosting så godt. Et flertal af virksomheder vil give dig gratis domæne Webhotel, så længe du har en konto hos dem. Dette er en ideel måde at:
- Spar penge, hvis du har planer om at købe webhotel alligevel.
- Har din hjemmeside og domæne let oprettet på samme tid.
- Få en e-mail hosting pakke til at gå sammen med dit domænenavn, som de fleste virksomheder, der tilbyder en gratis domænenavn med din web hosting plan også vil omfatte business e-mail-konti med det.
Desuden, hvis du nogensinde beslutter at skifte til et andet domæne hosting selskab, kan du nemt finde en, der tilbyder gratis domæne Webhotel overførsler med en ny hjemmeside hosting køb.

Billige Domain Name Hosting

Hvis du vælger at have dit eget domæne hosting til din hjemmeside, der er nogle meget billige domæne hosting løsninger til rådighed for dig. For eksempel en af ​​de billigste igangværende satser lige nu er et helt års domænenavn hosting for kun $ 4 per år.

Selv om denne pris ikke er garanteret evigt og vil sandsynligvis stige på et tidspunkt, kan du sikre din billige domæne hosting sats ved at købe 2 år, 3 år, 5 år, eller nogle gange endda 10 år på én gang. Hvis du vælger en af ​​disse længere domænenavn hosting muligheder, du har brug for at være sikker på at det ikke er et navn, som du vil opgive 6 måneder ned linjen.

At finde disse store billige domæne hosting tilbud kan tage en lille smule af forskning, som nogle virksomheder stadig vil annoncere deres priser på $ 8- $ 15 per år; Men med vedholdenhed, kan du finde disse fantastiske tilbud!