Web Design: Website Design og Web Trafik Tips

Top 10 must-haves til dit hjem Page # 2: Indhold Titel

Når du tilføjer kopi til din hjemmeside, er det vigtigt at titlen dit indhold korrekt. Selv foto websites fortjener indhold titel, der vil tiltrække søgemaskiner. Hold "spiders" happy, og har en relevant, søgeord rige titel for hver af dine websider. Brug for tekstforfatning hjælp? Få den nemme løsning for din skrantende (eller mangler) Website. Denne selvinstruerende manual har alt grundlæggende ting du behøver at vide om at opbygge din egen professionelt udseende hjemmeside - den hurtige måde. Søgemaskinespiders vil ikke læse billeder, så holde dem gennemsøgning over din hjemmeside ved at tilføje en titel til dit indhold i dag.

Hvordan kan min hjemmeside design maksimere både trafik og konvertering potentiale?

Der er både on-site og off-site funktioner, der tiltrækker brugere til dit websted.

Nogle på stedet faktorer, der er afgørende for web site design, er nem navigation og venligt websted design, der øger funktionaliteten. Sproget skal være enkel, og Website design skal rumme forskellige typer af brugere. Layout og indhold bør være ligetil og kortfattet.

Nogle off-site faktorer, der vil producere trafik til dit website er ved at opbygge link popularitet, og i højere grad profilere din virksomhed ved passende branding din virksomhed. Der er mange måder branding kan forbedre dit websted succes. Sammenkædning din virksomheds identitet til off-site links kan i høj grad forbedre trafikken og fastholdelse på din hjemmeside.

Hvad er Web marketing, og hvordan kan det øge trafikken til min hjemmeside design?

Web marketing er ikke så forskellige fra traditionel markedsføring. Ligesom traditionel markedsføring, skal en web marketing kampagne identificere og fokusere på en målgruppe, der er mest tilbøjelige til at reagere på din kampagne.

Web marketing kan hjælpe med at drive kvalificeret trafik til dit websted med ikke blot rammer, men reelle besøg. Dette opnås ved strategisk positionering af off-site links og anker vilkår, kanal trafik til dit websted fra andre områder i internettet.

En anden strategi er at inkludere dit websted til et link netværksdeling. Disse netværk kan straks give hundredvis, ja tusindvis, af yderligere pladser, hvor dine potentielle Website brugere kan finde dig.

Top Ting du kan gøre det samme for at løse dit skrantende Website # 1: Tag din grafik

Der er en masse utryg crawlers derude på internettet, og nogle af dem forsøger at hjælpe dig med at få opmærksomhed. Edderkopper der kravler websider søger oplysninger for at tilføje til deres respektive søgemaskiner er på udkig efter mere information om din hjemmeside. De kan ikke læse grafik.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at hvis du skulle bruge en grafisk repræsentation af dit logo i toppen af ​​din webside eller hvis du bruger en grafisk til at repræsentere din startside, vil søgemaskinerne ikke læse det - medmindre du bruger din alternativ tekst mulighed.

En alternativ tekst til din grafiske bruges primarly at lade web besøgende ved, hvad der formodes at være der, men måske mangler for en række årsager. Sekundært men vil edderkopper afhente den alternative tekst. Så du kan gøre det noget kreativt, ligesom navnet på dit produkt eller service eller virksomhed. Spørg din webdesigner, hvordan du tilføjer en for dig i dag.