Web Design: Web Applications Tips

ASP.Net Development

ASP.net er en ramme web-applikation, der er udviklet af Microsoft Corporation til at oprette og støtte webapplikationer. ASP.net kode kan skrives i ethvert program, der understøtter .NET Framework, og som kan skrive på en hvilken som helst .NET sprog.

ASP.Net bruges til at skabe dynamiske websites og rige internetapplikationer. ASP.Net er en efterfølger til den tidligere ASP rammer, og blev udgivet af Microsoft i 2002 sammen med Visual Studio.Net.

ASP.Net har udvidelser og add-ons, der gør det muligt at fungere sammen med andre web-applikation rammer såsom Ajax og Ruby on Rails. ASP.Net udvikling bruges i mange populære og store websites, herunder social networking site MySpace (www.myspace.com) og computerproducenten Dells (www.dell.com) hjemmeside.

ASP.Net Web Applications

ASP.Net bruges i mange populære websites. MySpace.com - et af de største sociale netværk websites - bruger ASP.Net til magten de millioner af hjemmesider, brugerne opretter. Online-forhandlere også bruge ASP.Net, herunder Dell.com (en af ​​de største computerproducenter), NewEgg.com (en af ​​de største online rabat elektronik forhandlere), samt CostCo, en stor rabat klub.

Websites udenfor USA også bruge ASP.Net, såsom London Stock Exchange. Monster.com, et populært karriereudvikling hjemmeside bruger ASP.Net til magten sit site og de millioner af brugere, hyppige det.

Alle disse steder er afhængige af ASP.Net at holde deres programmer, der kører, og er gode eksempler på virksomheder, der med succes indsat en ASP.Net platform.

Extranet Network Design

Et ekstranet netværk skal udformes med sikkerhed er den højeste prioritet. Fordi det kobler sig på internettet, skal alle enheder på netværket har firewalls installeret på dem. Derudover skal hele extranet netværket forbindelse via en central server til internettet, således at al trafik til og fra extranet filtreres gennem en anden yderligere firewall.

Denne filtrering bør udføres på havnen niveau, så computerne på intranettet ikke kan få deres havne tilgås af ubudne gæster, der kommer ind udefra. Andre vigtige aspekter af extranet netværk design omfatter begrænsning af adgangen for extranet brugere og begrænse de rettigheder, de har på deres computere.

Hvis nogen brugere har oplysninger på deres computere, der anses for fortrolige, bør de kryptere deres computere, så ubudne gæster fra internettet ikke kan få adgang til data, selv om det extranet firewall er brudt igennem.

Database Development

En database er et opbevaringssted for at holde data på en måde, som gør det muligt nemt hentes og kategoriseret. Web-databaser generelt bruge en form for SQL (Structured Query Language) med PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) til at forespørge databaser og vise oplysninger fra databasen for en bruger på deres browser.

En SQL-database kan indeholde tusindvis af poster, og er ofte brugt i applikationer såsom online butikker, hvor produktoplysninger skal opbevares i en let-hentes måde. PHP bruges på websider til at forespørge SQL database og hente data baseret på brugernes input (såsom i søgefelter).

PHP er gratis at bruge, og visse former for SQL er gratis at bruge så godt (MySQL er en af ​​de mest almindelige og populære).

Rich Internet Applications

Rich Internet Applications er web-applikationer, der har de samme evner og funktioner som de desktop applikationer, de efterligner, kopiere eller forsøg på at erstatte. Rich Internet Applications er udviklet ved hjælp webapplikation rammer såsom ASP.NET, Ajax eller Ruby on Rails.

Disse programmer kan variere i funktion fra simple kalendere til at fuldføre kontorprogrammer indeholder tekst redaktører, regneark redaktører og præsentation redaktører. Ansøgningerne normalt gemme deres data på en central server, men de kan også gemme deres data til brugerens computer, så brugeren har en lokal kopi til rådighed, når det er nødvendigt.

I det forløbne år, har rige internet applikationer bliver mere udbredt i situationer, hvor brugerne skal have adgang til deres filer eller dokumenter fra flere steder, og ikke ønsker at genere med transporterer dem på deres person.

Extranet Design

Et ekstranet er et privat netværk, der forbinder til internettet. Et ekstranet er ofte en del af en virksomheds eller organisations intranet, som er et privat netværk, der ikke har nogen forbindelse til internettet.

Den extranet formål kan være at give brugerne adgang til internettet, for at fungere som en gateway fra intranetbrugere til internettet, eller at fungere som den overordnede intranet en firewall / værge.

Extranet design skal ske uden at glemme, at internettet vil have adgang til netværket, og alle enheder på det. Derfor skal sikkerheden og beskyttelsen af ​​brugerne og deres data være en topprioritet i extranet design og udvikling. Nogle designere, holde sikkerheden i tankerne, vil designe extranet med hardware og software, der giver intranet adgang til internettet, men filtrerer adgang fra internettet til intranettet til en meget udvalgt gruppe af computere eller havne.

Bedste Web Applications

Google Dokumenter er et af de bedste og mest populære muligheder for brugere, der ønsker at være i stand til at bruge almindelige kontorprogrammer på internettet. Google Dokumenter tilbyder blandt andet en teksteditor, regneark editor og præsentation editor.

Basecamp, produceret af Signal37, er også blevet populært, og giver brugerne en webbaseret projekt sporing og styring system, som er nyttig, hvis bidragydere til et projekt har brug for konstant adgang til projektplanen på nettet.

Endelig en fremragende web-baseret e-mail program er Google Mail, som giver mange avancerede funktioner og næsten 3GB lagerplads til brugerne. Alle disse applikationer giver fremragende funktionalitet til brugere med en bekvemmelighed for at være tilgængelig fra enhver computer med en internetforbindelse.

Custom Web Applications

Google Dokumenter er en brugerdefineret webapplikation, der blev oprettet for at give brugerne et online måde at oprette og redigere dokumenter, regneark, præsentationer og andre elementer, der normalt findes i et kontormiljø.

Google Mail (eller "G-Mail") er et andet program skabt af Google, en komplet e-mail-klient, der er helt web-baseret. G-Mail har mange avancerede funktioner, der findes i moderne e-mail-klienter, og det er tilgængelig fra overalt i verden.

Endelig Meebo, som er et webbaseret alternativ til instant messaging applikationer, er blevet populær som en måde at kommunikere med andre over flere IM-protokoller uden at skulle installere et program på computeren.

Web Database Ansøgninger

Webprogrammer, der er afhængige af databaser til deres drift, såsom online-butikker eller hjemmesider, der kræver registrering, har brug for tre ting.

  • Først en webserver, der har en stor mængde RAM og harddiskplads kræves, fordi database applikationer kan tage op en masse plads og er memory-intensive.
  • For det andet skal en form for SQL installeres på serveren. SQL er en database softwarepakke, og vil skabe databaser til at gemme oplysninger, og det vil gøre det muligt for brugerne at søge dem.
  • Endelig vil PHP skal gennemføres i de websider, som brugerne skal igennem for at få adgang til web-applikation. PHP kode vil tage input fra brugerne og omsætte den til spørgsmål, som vil blive kørt på SQL-serveren.

Når forespørgsler er færdige, vil serveren derefter overføre resultaterne tilbage til websiden ved brug af PHP.