Washington State Campgrounds

Washington State Campgrounds


Der er utallige muligheder, når det kommer til telt eller RV camping i Washington State campingpladser.

At vælge en Washington State Campground

Washington State er en af ​​de største camping destinationer. Alle fire hjørner af staten er fyldt med imponerende campingpladser og fantastiske naturlige attraktioner, der trækker besøgende hele året rundt. Der er campingpladser nær alle større byer, herunder Seattle, Vancouver, Yakima, og alle andre dele af staten. Parkerne, der tjener som hjem for disse campingpladser tilbyder aktiviteter såsom fiskeri, sejlads, svømning, og bedst af alt, nogle af de største vandreture muligheder vest for Rockies. Følgende hot spots er nogle af de mest populære destinationer for campister, der besøger Washington.

Mount St. Helens

Mount St. Helens er en af ​​de mest berømte vartegn i dem alle Washington State. Det blev gjort berømt af dens udbrud i 1980 og efterlod en hel luns af bjergtop helt udslettet. Hele området omkring bjerget er en fantastisk geologisk lektie om dyrelivet bedring efter sådanne bemærkelsesværdige naturlige hændelser. The Mount St. Helens National Volcanic Monument (1-360-274-2114) på ​​placering giver en detaljeret beskrivelse af geologiske begivenheder, der tjente som en optakt til udbruddet.

De to nærmeste statslige campingpladser i nærheden af Mount St. Helens er Seaquest State Park og Lewis & Clark State Park. Seaquest er kun fem miles fra Castle Rock og byder på varmt brusebad, fremragende campingpladser og højre nabo til Mount St. Helens besøgscenter. Lewis & Clark State Park er en henslængt campingplads i et Urskov, herunder en række vandløb og andre vådområder. Begge statslige parker har nem adgang til de områder bedste vandrestier.

Mount Rainier

En anden top destination i Washington er Mount Rainier, berømt som en af ​​statens aktive vulkaner. Mount Rainier er en af ​​statens øverste skiløb og snesko destinationer, men det er også en spektakulær sommertiden sted for camping og vandreture. Der er flere statslige campingpladser i nærheden af Mount Rainier, der tilbyder nem adgang og fantastiske natur. Posey Island State Park er en smuk, lille campingplads kun tilgængelig med båd. Palouse Falls State Park er også i nærheden af ​​Mount Rainier, men det er en af ​​de mere fjerntliggende steder så være parat til at vandre. En oplagt perk er 198-meter høje Palouse Falls. Det er ikke udnyttet optimalt, så de fleste campister oplever, at de kan nyde alle 1.282 hektar uden at blive generet. Palouse Falls har 10 rustikke campingpladser med begrænsede faciliteter.

Grand Coulee Dam

En anden meget populær Washington hot spot er Grand Coulee Dam. Denne dæmning, bygget i 1942, er udråbt som den største konkrete dæmning i USA I et træk, der minder om noget, du vil finde på Disney World, Grand Coulee Dam kører laserlys viser hver aften i løbet af sommeren. Dette område tilbyder de besøgende en hel del, herunder vandsport samt vandreture og camping.There er én stat campingplads, der er bekvemt beliggende nær Grand Coulee Dam. Steamboat Rock State Park har både RV og telt websteder langs bredden Lake, som også byder på fremragende fiskeri. Selvfølgelig hvis staten campingpladsen er fyldt op, er der altid den nærliggende Grand Coulee RV Park og Kings Court RV Park, der normalt har pletter rådighed.

Reservation Washington State Campgrounds

The Washington State Parks hjemmeside er fyldt med nyttige oplysninger, herunder komplette lister over alle de statslige parker og campingpladser, forordninger og endda pressemeddelelser. I betragtning af, at der er over 5.000 State Parks i Washington, er det sandsynligt, du vil være i stand til at finde plads på en campingplads, som du vil kunne lide. Staten opkræver et $ 7 reservationsgebyr i tillæg til prisen for campingpladsen. Forbehold er normalt ikke nødvendige, men de er altid en god idé i de travleste sommermåneder, så du ved, du vil have et sted, når du møder op. Nogle campingpladser kun køre på en første-mølle-mølle princippet, så sørg for at tjekke ledighed først. Ring til informationscenter for mere information på (360) 902-8844. Forbehold er tilgængelige direkte online eller over telefonen på (888) 226-7688.