WAP-steder Mobiltelefoner

WAP-steder Mobiltelefoner

Vidste du, at du kan få adgang til internettet via WAP-steder på din mobiltelefon? Hvad dette betyder er, at du kan få meget mere funktionalitet ud af den mobiltelefon, der ikke kun tager billeder med din kameratelefon og vugger hovedet til din populære MP3 mobiltelefon, men også at surfe på internettet næsten som du ville gøre derhjemme!

WAP-steder til mobiltelefoner

WAP-baseret internet er ikke noget nyt. Faktisk har mobile web adgang været rundt i temmelig lang tid, men det har typisk været for dyrt for den gennemsnitlige person til at nyde. Tiderne har ændret sig, og nu WAP-steder til mobiltelefoner er let tilgængelige, hvilket giver dig mulighed for at lede efter de hotteste mobiltelefon ringetoner, wallpapers og temaer.

Brug af WAP-steder til mobiltelefoner, kan du få de seneste sportsresultater, vejrudsigter, nyheder, underholdning og alle mulige andre godhed.

Hvad er WAP?

WAP står for W IRELESS P ROGRAMMETS P rotokol, og det er den internationale standard, der bruges med trådløse enheder, såsom mobiltelefoner og personlige digitale assistenter (PDA'er) få adgang til internettet på vej. WAP-steder er designet til at have så få billeder som muligt, så du kan komme til kødet af internettet destination hurtigt, samt undgå de høje dataoverførsel gebyrer, mobiltjenester opkræve.

Den måde, de gør dette er, at WAP-steder er typisk almindelige hjemmesider skrevet op i en særlig sprog kaldet WML eller Wireless Markup Language. Dette er mere effektivt og belastninger hurtigere op, men på samme tid, WAP sites til mobiltelefoner har typisk en meget mere "skelettet" udseende til dem i forhold til deres fulde (computer adgang) modstykker.

For mere om WAP, og hvad det hele mobile internet spil handler om, så tjek vores featured artikel Hvad er WAP Mobile Web.

Populære WAP Websites

Når WAP mobile web først lanceret lang tid tilbage, var der kun en lille håndfuld af websteder, der havde WAP-kompatible versioner. Dette har siden ændret sig, og det store flertal af de store hjemmesider har nu en WAP-udgave, der er meget mere mobiltelefon venlige. Her er en lille prøve for at få dig i gang:

  • Alt Om Symbian: Folk bruger enheder med Symbian smartphone software vil nyde denne destination, der indeholder alle mulige Symbian-relaterede nyheder, fora og diskussioner.
  • CBS Sportsline: Fra NHL til MLB, NFL til Nascar, kan du være sikker på at indhente alt at gøre med professionel sport ved hjælp af denne WAP-sted. Op til minut scorer, statistik og analyse ved hånden
  • Dictionary.com: Brug for en hurtig definition? Dette er absolut stedet at gøre det. Det er endda fået oversættelse løsninger til flere sprog.
  • Gmail Mobil: Du har gigabyte webbaseret email og nu kan du få adgang til det på din mobiltelefon.
  • Technorati Mobil: Technorati er en af ​​de mest populære blog social bookmarking sites.