Waldorf Schools

Waldorf Schools

Hvad er Waldorf skoler?

Waldorf skoler følger de uddannelsesmæssige filosofier østrigsk videnskabsmand Rudolf Steiner. Steiner troede på holistisk uddannelse, en, der omfatter hjerte, hoved og hænder eller sind, ånd og krop.

Drømmeagtig stat

Steiner mente, at små børn, op til en alder af syv eller otte, findes i en næsten drømmeagtig tilstand. Han yderligere, at børn i denne alder er i harmoni med naturen og deres omgivelser, og er særligt følsomme over for sensorisk stimulation. Af denne grund, Waldorf anlægger en blid uddannelse, en, der ikke vil "vække børn op" for tidligt.

Engagerende aktiviteter

Waldorf skoler ikke fremmer tidlig akademikere, og i stedet fokusere på aktiviteter, der engagerer hele kroppen. Fælles aktiviteter i en Waldorf klasseværelse inkluderer:

 • Brødfremstilling
 • Modellering ler
 • Arbejde med bivoks
 • Havearbejde
 • Vådt i vådt maleri
 • Strikning, hækle og andre håndværk
 • Optager eller pentatoniske fløjtespil

Vægt på Storytelling

I de første år, er de fleste undervisning sker gennem historiefortælling og praktiske aktiviteter. Selv i matematik, lærer eleverne gennem spændende eventyr og historier. Nisser og haven feer kommer til livet for de studerende, hvilket bringer antallet og drift af matematik til den virkelige verden. Breve også bliver undervist gennem fantasifulde historier og farverige malerier.

Betydningen af ​​Nature

Waldorf uddannelse understreger også skønhed og kontinuitet i naturen. Studerende bruger meget tid udendørs, blot at opleve den naturlige verden. De spiller med vand, snavs, sten og træstammer. Daglige natur ture er et vigtigt aspekt af en Waldorf uddannelse. Disse ture, i sig selv er begivenheden. Der er ingen boring eleverne om de typer af træer eller dyr set; der er ingen officielle "observation" af plantlife. Ture er blid, fredelig og reflekterende.

Balance

Waldorf skoler stærkt afhængige balance, omhyggeligt skiftes mellem perioder med aktivitet og tidspunkter for hvile, tider med musik og tidspunkter for stilhed. Steiner mente, at børn havde store vanskeligheder med overgange mellem aktiviteter, og Waldorf skoler gør disse overgange speciel og blid. Alle undervisere Waldorf skaber overgang rutiner, der normalt omfatter sange, summende, eller brug af stearinlys.

Waldorf Schools i Amerika

 • Waldorf School (Alabama)
 • Anchorage Waldorf School (Alaska)
 • Santa Cruz Waldorf (California)
 • Westside Waldorf (California)
 • The Waldorf School of Orange County (Californien)
 • Tara Performing Arts High School (Colorado)
 • Waldorf Atlanta (Georgia)
 • Honolulu Waldorf (Hawaii)
 • Four Winds (Illinois)
 • The Bay School (Maine)
 • Shining Star School (Texas)

For endnu flere Waldorf skoler i Amerika, Canada og Mexico, besøg Sammenslutningen af ​​Waldorf Schools of North America (AWSNA).

Waldorf hjem skoler

Der har været en bevægelse i de seneste år i retning af en Waldorf uddannelse derhjemme. Mens mange forældre vælger at skabe deres egen Waldorf pensum fra en række forskellige kilder, andre ønsker en mere formel plan. Etablerede Waldorf hjem skoler kan være værdifulde ressourcer, især for de nye til Waldorf eller nye til hjemmeundervisning. Husk dog, at en del af skønheden i Waldorf ligger i dens forståelse af det enkelte barns unikke udvikling. Brug disse skoler som guider, men vær ikke bange for at ændre eller tilpasse pensum, der passer til dit barn, din familie og din situation.

Levende Uddannelse

Betragtes som en "sand" Waldorf pensum, var levende Uddannelse skabt af to tidligere Waldorf pædagoger. Sitet tilbyder en pakket Waldorf læseplan for hver kvalitet fra børnehave til ottende. Desuden Levende Education tilbyder telefon konsultationer. Selv om det er en konkurrenceklausul pensum, lever Education ikke give en trin-for-trin, dag for dag liste over instruktioner til forældre. I stedet er det meningen, at inspirere og vejlede forældre til den fremgangsmåde, der vil arbejde for deres familie. På trods af dette, Levende Uddannelse er bekymret for at være den førende hjem skoleuddannelse for Waldorf purister.

Oak Meadow

Selvom Oak Meadow blev grundlagt af Waldorf undervisere, er det ikke længere betragtes som en ægte Waldorf program. The Waldorf-inspirerede pensum tager meget af det gode for Waldorf og kombinerer det med flere vestlige undervisningspraksis. For eksempel Oak Meadow inkluderer tid til vandreture i naturen, historiefortælling, sengetid rutiner, og husarbejde i sit pensum. Det er langt mere skånsom end en streng skole-in-a-box pensum. På den anden side, Oak Meadow begynder at undervise bogstaverne og lette phonics i børnehaven, gøre noget Waldorf purister ikke tror på. Fordi det er mere i overensstemmelse med amerikanske pædagogiske idealer, kan Oak Meadow være et godt kompromis for hjemmet skoleelever i stater med en streng recordkeeping krav. Bare ikke forvente en ren Waldorf erfaring; tænk på det som en traditionel uddannelse med Waldorf smag, og du vil ikke blive skuffet.

Andre Waldorf hjemme skole Resources

 • Christopherus tilbyder mange bøger og artikler til Waldorf hjem skoleelever. De tilbyder også en børnehave guide bog og en komplet første klasse pensum. Hertil kommer, at ejeren af ​​webstedet, Donna Simmons, tilbyder en førsteklasses konsultation service.
 • Enki lover en multikulturel undervisning, og kombinerer elementer fra Waldorf, Montessori, vestlige undersøgelser, tematiske undersøgelser, og aspekter af De Forenede Nationers Internationale Skole.
 • Waldorf Homeschoolers er en informativ hjemmeside, med artikler, læseplaner anmeldelser, produkter og mere. Dette site er nyttigt for forældre, der vælger at skabe deres egen læseplan, da det giver vejledninger, printables og prøve lektionsplaner for hvert klassetrin.