Wake Board: Wakeboarding Støvler Tips

Opsætning Wakeboard Boots til maksimal ydeevne

Individuelle ryttere, der ikke deler deres wakeboard støvler har mulighed for at oprette deres støvler for maksimal ydelse. Faktorer som placering på bord, rotation og holdning kan ændres til at tillade grænsen til at være komfortabel i bestyrelsen og udfører til deres potentiale. Dette betyder at hvis en boarder foretrækker et usædvanligt bredt holdning eller en særlig snæver holdning, støvlerne kan placeres på brættet for at imødekomme denne holdning.

At vælge en Wakeboard Boot

Der er mange stilarter, farver og typer af wakeboard boot og wakeboard boot producenten mærker til rådighed. For de leder efter en stor wakeboard støvle i form af en, der giver god støtte, men med konturerne og elastisk overlay system kombineret, er det Hyperlite High Back Wakeboard Boot et solidt valg, også Liquid Force Alpha boot. Men der er mange andre støvler at vælge imellem. Når man ser for en boot, bør du kigge efter en blanding af styrke og fleksibilitet. Prøv på et par forskellige typer af wakeboard boot, bede om nogle ekspertrådgivning, og tage din tid, når de kommer til en beslutning - et par gode wakeboarding støvler er deres vægt værd i guld.

Boot Wakeboard Hardware

Wakeboard boot hardware holder bindende stykker sammen og støtter på siden af ​​foden. Boot wakeboard hardware bør støtte foden ved at krumme buen. Den wakeboarding boot hardware inkluderer bolte, der holder bindinger til bestyrelsen.

Hyperlite Wakeboards og støvler

Der er ikke kun flere typer af den HYPERLITE wakeboard men forskellige stilarter af wakeboarding boot så godt. De wakeboarding boot vægte mindre end de fleste. De designs til wakeboard boot omfatter alle - mænd, kvinder og børn.

Wakeboard Støvler

Før du køber wakeboard støvler er der flere ting at overveje. Støvler til din wakeboard består af mange dele, herunder overlay, underlag, fodsål, hardware, bundplade og justering. Det er klart, pasformen er formentlig det vigtigste! Overveje alle disse spørgsmål, før du køber wakeboarding boot.

At vælge en Wakeboard Boot

Sporten af ​​wakeboarding er underlagt lovgivningen i mode ligesom mange andre sportsgrene. Ingen steder, undtagen wakeboard selv, er det vist mere tydeligt end i wakeboard boot. Uanset om du ønsker en HYPERLITE wakeboard støvle, en flydende kraft wakeboarding boot, eller en anden form for boot, der er noget derude, der passer til alles smag. Fra børns støvler til kvindens wakeboard boot design, der er en stil, der omfatter hvert køn og aldersgruppe. Det betyder, at finde den rigtige boot kan tage et stykke tid, men det betyder også, at de wakeboard boot valg er omfattende.

Dine støvler til din Wakeboard er også din bindinger

I snowboarding, støvler og bindinger er helt adskilte enheder. Imidlertid wakeboarding støvler og bindinger er et integreret system. Wakeboard støvler har, hvad der synes at være en lille platform stikker ud fra hver side af bagagerummet. Dette fremspring er den bindende system, der lægger støvlen til bestyrelsen. Dette bindende ordning holder boot fast på plads på brættet. Det kan justeres, så de passer den holdning af pensionærer, der skal bruge tavlen.

Dobbelt-up og Wakeboards

Dobbelt-UP er, når både cirkler rundt og krydser tilbage over sin egen vågner på omkring en 90 graders vinkel forårsager kølvandet at være dobbelt så stor. At have den rigtige wakeboard boot og en HYPERLITE wakeboard, der er skabt bare for Double-Ups vil hjælpe med at give dem mere luft end normalt. Også have en ordentlig boot wakeboard er vigtig af sikkerhedshensyn.

Wakeboard Boot Udfordringer

Mange wakeboard entusiaster ofte klager over den smerte, de føler, når iført en wakeboard boot, eller HYPERLITE wakeboard boot. Jarringly smertefulde landinger betyder, at en wakeboarding støvle nu at afbøde virkningerne, og wakeboard boot producenten virksomheder er begyndt at løse dette problem. For at hjælpe afbøde virkningerne af landing, wakeboard producent HO Sports Inc. bruger et proprietært, termohærdet polyester-baseret polyurethan til wakeboard boot heelpads. Dette hjælper til at holde muskler og knogler i wakeboarder ben og knæ i sportslige fit form. De heelpads medvirke til at reducere hæl, fod, ben og hofte smerter.

Fodunderlag

Wakeboard boot har en loppetjans del, der understøtter bunden af ​​foden absorbere stød, mens det sikrer. Den wakeboarding boot fodseng skal holde hælen højere end fodballen at lette presset på ankler og knæ. Mange footbeds har en højderyg under tæerne og en svangstøtte at udnytte toeside kant boot wakeboard.

Opsætning Wakeboard Boots for flere Kostelever

Venner eller familiemedlemmer, som vil være at dele wakeboard støvler kan have at gøre nogle kompromiser. Opsætning wakeboarding udstyr til individer af lignende højder og stilarter er naturligvis anbefales, men der kan foretages modifikationer til at rumme en bredere vifte af højder og ridestilarter. For eksempel højere pensionærer muligvis acceptere et lidt smallere holdning, end de ville foretrække, mens kortere pensionærer kan bruge en lidt bredere holdning, når de deler udstyr. Dette kompromis forhindrer en pensionær bliver tvunget til at i høj grad ændre deres holdning.

Wakeboard Støvler til familier

Wakeboard støvler er meget alsidig. De fleste af dem kan justeres til at passe ryttere af forskellige størrelser og evner. Dette kan i høj grad reducere omkostningerne ved wakeboarding for familier. I stedet for at købe udstyr til hvert medlem af familien, kan flere af familiens medlemmer deler udstyr og drage fordel af de justering funktioner i støvlerne. Familier med større børn kan være i stand til at købe kun et sæt wakeboard støvler, men hvis størrelsen af ​​familiemedlemmer varierer betydeligt der stadig mulighed for at minimere mængden af ​​støvler købt. For eksempel familier kan købe et sæt støvler til forældre og ældre børn og et andet sæt til yngre børn.

Overlays og -underlag på Wakeboard Støvler

Wakeboard boot tykt materiale overlay giver fast fodstøtte ved stramt holde tå og hæl sammen og skubbe hælen ned mod brættet. Den wakeboarding boot underlag er det bløde materiale mellem overlay og toppen af ​​foden, der forhindrer områder, der klemmer eller binder.

Fordele ved Lukket tå Støvler

Selv om de fleste wakeboard støvler er åben tå design, bære nogle boot producenter par modeller af lukkede toe støvler. Disse støvler er normalt dyrere modeller, og kan være dyrere end deres open-til modparter. De væsentlige fordele ved en lukket tå boot omfatter:

• Bedre pasform
• Bedre kontrol
• Øget gearing
• Hurtig hæl til tå og tå til hæl svar

Disse fordele gør lukket tå modeller ideelle til tricks, hop og hastighed. Den ekstra kontrol pensionærer erfaring i en lukket tå boot giver dem tillid til at være mere aggressive i deres ridning.

Køb Støvler til din Wakeboard

Hvis du ikke købte støvler i en pakke med din wakeboard, bliver du nødt til at gøre dette køb selvstændigt. Denne beslutning kan være vanskeligt især for nye morgenvækning pensionærer, der ikke har en stor erfaring. Den manglende erfaring kan gøre det vanskeligt for kølvandet boarder at vide, hvilken stil de foretrækker. Selv købe støvler til din wakeboard er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference, bør pensionærer vide hvad man skal kigge efter i en støvle. Dette omfatter niveau af stivhed, fleksibilitet, lydhørhed og komfort. Budget vil også faktor i ligningen.

Hvis Wakeboard Boot Passer ...

Et godt montering wakeboard boot vil i høj grad øge komforten niveau kølvandet boarder. Wakeboard støvler er meget justerbar, men ikke alle støvler vil være behageligt for hver rytter. Indstilleligheden af ​​støvlerne gør det meget sandsynligt, at hver støvle vil passe alle wake pensionærer i båden. Men ikke alle vågner pensionærer vil blive behageligt at bære denne støvle. Før du køber en boot, bør kølvandet boarder prøve på boot og bevæge sig som om de var ude på vandet. Dette vil give boarder en god indikation af, hvordan reagerer støvlen er samt hvordan komfortable det er.

Lukket Toe Boots til Wakeboarding

Lukket-toe støvler er ikke de mest populære modeller i wakeboarding men de er stadig let tilgængelige. Forbrugerne kan finde lukkede toe støvler næsten overalt de kan finde open-toe-modeller. De fleste store producenter af wakeboarding støvler har mindst én lukket tå model. Disse støvler kan købes direkte gennem producenten enten online eller via et telefonsystem. Sporting butikker varer også normalt bære lukket tå støvler. Valget kan være begrænset, men der vil sandsynligvis være mindst én model. Brugte og diskonterede lukkede toe støvler kan også findes på eBay eller andre websteder på internettet.

Finde en Hyperlite Boot for kvinder eller børn på deres hjemmeside

Hyperlite tilbyder et bredt sortiment af wakeboarding støvler. Inkluderet i dette sortiment er støvler designet specielt til kvinder og børn. Som besøgende på hjemmesiden Klik på hver HYPERLITE boot de er taget til en ny webside tilbyder statistiske oplysninger om boot, de har valgt. Selvom denne information er nyttige, kan kvinder og børn er nødt til at vade gennem flere støvler upassende for dem før at finde passende støvler. For at eliminere dette problem, Hyperlite har små ikoner, der angiver kvinder og børn. Når brugeren kører deres musen hen over de respektive ikon, er støvlerne til rådighed for kvinder eller børn fremhævet ved hjælp af parenteser omkring navnet. Dette giver en enkel måde for brugerne til hurtigt at se, hvilke støvler er designet til kvinder eller børn.

Positionering Wakeboard Boots der passer din holdning

Den korrekte placering for wakeboard støvler i bestyrelsen er ikke en standard formel. To pensionærer af identiske højder og med lignende ridning stilarter foretrækker måske vidt forskellige holdninger. Det vigtigste aspekt af den holdning er, hvordan komfortable rytteren føler sig i den holdning. Komfort oversætter til præstationer i wakeboarding. Kostelever kan afprøve flere forskellige holdninger, før at finde den, der passer dem bedst.

Ændring Stance af Wakeboarding Støvler

Placeringen af ​​wakeboarding støvler er meget tilpasses. Kostelever kan nemt placere og flytte støvlerne, da de vokser eller forbedre. Dette er en ideel situation, fordi den ikke tvinger kostelever at have til at købe nyt udstyr, da de bliver mere teknisk avanceret på vandet. Begyndere vil måske foretrække en bredere holdning, der er mere stabil, men når de får tillid og forbedre deres færdigheder, de kan vælge en smallere holdning, som vil give mulighed for hurtigere reaktioner.