Wake Board: Wakeboard Gear Tips

Wakeboarding Gear: det rigtige tøj

En stor del af wakeboarding gear er tøj. For at se den del, du ønsker at se på wakeboarding tøj spænder fra de grundlæggende board shorts, skjorter og / eller sweatshirts til sandaler og sko. Wakeboard gear kan være en våddragt eller udslæt vagt så godt. Hatte, selvom sandsynligvis betragtes tilbehør kan top off enhver wakeboarder, og glem ikke solbriller - blænding på vandet kan være skadelige for dine øjne.

Stilfuld Wakeboard Veste

Wakeboard veste er primært en sikkerhedsanordning. Ved valg af en vest, er det vigtigt at vælge en korrekt montering vest. Men bare fordi en vest passer ordentligt betyder ikke, du nødt til at ofre mode. De fleste producenter af wakeboarding veste tilbyde deres veste i en række forskellige farver. Når kølvandet boarder finder en vest, der passer godt, kan de undersøge farvemuligheder til rådighed for ham.

Wakeboarding gear og sikkerhed

Der er mange grunde til at købe wakeboarding gear, og en sådan årsag er et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Under den rigtige wakeboard gear, wakeboard veste, og bindinger er vigtig for din sikkerhed. Du bør tjekke ud kølvandet board gear på forskellige butikker, før de beslutter, hvad der er rigtigt for dig. Wakeboards gear er designet til at hjælpe dig i sporten så godt, da det giver ikke blot sikkerhed, men hjælper med balance og kontrol samt. Wake board gear bør være fuldt kontrolleres, inden du bruger det.

Wakeboarding Veste ... Den vigtigste stykke Wakeboarding udstyr

Typen og kvaliteten af ​​wakeboard kan påvirke kølvandet boarder evne til at ride og udføre tricks. Tilsvarende båden, slæbetov og bindinger kan alle indflydelse på kvaliteten af ​​turen. Men ingen af ​​disse stykker af wakeboarding gear er lige så vigtige som wakeboarding veste. Wakeboarding veste kan ikke forbedre rytterens evner, men det kan redde hans liv. Selv om wakeboarding veste ikke er påkrævet, bør alle ryttere bære en type III PFD når på vandet af sikkerhedsmæssige årsager.

Køb Wakeboard Gear på internettet

Wakeboard gear består af de fleste emner, som du har brug for, eller bare ønsker at gøre din wakeboarding oplevelse føle og se bedre ud. Enhver form for wakeboarding gear kan købes på nettet. Fra wakeboard veste handsker, reb og håndtag og andet wakeboard tilbehør, kan du gøre din forskning og dit køb fra komfort i dit hjem. Det kan være en god idé at gå til en butik for at prøve tingene på, især emner som bindinger og veste, men dens altid værd at tid til at se på nettet for at finde information og gode tilbud.

Wakeboard Gear er ikke kun for mænd

De fleste producenter af wakeboard gear udforme specifikke stykker af gear kun for kvinder. Der er wakeboards, veste, støvler og andet udstyr designet og markedsført som kvinders wakeboard gear men det betyder ikke, kvinder er begrænset til disse stykker gear. Det er heller ikke, mænd er begrænset fra at bruge disse typer af redskaber. Gear designet specielt til kvinder er behageligt for de fleste kvinder, men nogle kvinder foretrækker måske at bruge redskaber designet til mænd eller udformet som unisex udstyr. Ligeledes unge drenge kan være mere trygge ved at bruge gear designet til kvinder.

Opkøb Brugt Wakeboard Gear

Indkøb brugt wakeboard gear kan resultere i en betydelig omkostningsbesparelse. Wake pensionærer kan som regel finde alle typer af tidligere ejede gear købes. I de fleste tilfælde er der ikke noget galt med dette redskab, men køberne bør udvise forsigtighed, inden du foretager et køb. Kontrol af udstyrets tilstand, vil omdømme sælger og ægtheden af ​​udstyret medvirke til at forebygge at købe defekte komponenter.

At finde en Dame Wakeboard Vest

Når det kommer til at vælge en wakeboard vest, de fleste kvinder er sikreste og føler sig mest tilpas i en kvinders vest. Mens andre stykker udstyr kan være unisex, sikkerhedsforanstaltninger normalt diktere kvinder bruger en vest designet specielt til dem. De fleste producenter af veste til wakeboarding såsom Hyperlite og Liquid Force har veste designet specielt til kvinder. Disse veste er normalt kortere i længde og skæres til at passe en kvindes krop bedre. Dette er vigtigt, fordi en vest, der er for løs, kan glide i et fald.

At vælge en Wakeboard Vest

Der er en række faktorer at overveje, når du vælger et wakeboard vest. Den vigtigste faktor til at overveje, er de sikkerhedsmæssige funktioner i vesten. Den primære funktion af wakeboarding veste er at forhindre rytteren fra at drukne i et fald. Derfor vågner pensionærer bør vælge en vest, der passer dem ordentligt. Wakeboard veste er dimensioneret efter vægt og bryst omkreds og snowboardere bør vælge en vest for deres rette vægt rækkevidde og brystmål. Det er også vigtigt at forsøge på wakeboarding vest. En god vest vil passe stramt, så det ikke kan glide over hovedet, ikke begrænse bevægelse af armene og føle sig godt tilpas.

Wakeboard Veste Krav

De fleste stater kræver en Type III redningsvest (PFD) for wakeboarding. Men sejlsport love varierer fra stat, så det er vigtigt at kontrollere statens love, før wakeboarding i en bestemt tilstand. Landsforeningen af ​​statslige Boating Law Administratorer (NASBLA) indeholder oplysninger om statslige love vedrørende sejlads. Uanset om de er nødvendige eller ej, wakeboard veste altid anbefales.

At give Wakeboarding Gaver

Leder du efter en fantastisk gave ide til din wakeboarder? Wakeboard virksomheder altid kommer ud med ny wakeboarding gear og gadgets. Store gaver kunne omfatte den nyeste wakeboarding reb og håndtag, eller den nyeste og fedeste wakeboarding DVD. Du kunne også overveje lektioner, vand sport solbriller eller et tilfælde af vandtæt solcreme - et must have for din vand sport entusiast!

Hvor kan jeg købe Wakeboard Gear

Dem på markedet for wakeboard gear kan finde det, de leder efter i en række forskellige steder. Specialbutikker catering specifikt til wakeboarders er den bedste løsning. Her vil kunderne finde et stort udvalg af redskaber fra en række forskellige producenter samt et erfarent personale. Generelle sportsudstyr butikker kan også foretage wakeboarding gear, men vil sandsynligvis har begrænset lager og personale kan ikke være særligt vidende om wakeboards og andre fiskeredskaber. Wakeboarding, der har indsnævret deres søgning ned til en bestemt producent kan købe deres redskaber direkte fra producenten.

At finde den rigtige Wakeboard Gear

Der er ingen magisk formel til at vælge wakeboard gear. Der kan være retningslinjer på grundlag af højde, vægt, kørestil, evne eller andre personlige egenskaber, men personlige præferencer spiller også en stor rolle i beslutningsprocessen. Mange vågner pensionærer finde trial and error at være den bedste måde at vælge det rigtige udstyr til dem. Hvis gear forhandlere tilbyder en prøveperiode mange vågne pensionærer gerne afprøve udstyret inden du foretager den endelige beslutning.

Vælge korrekt størrelse Wakeboarding Veste

Pasformen af ​​wakeboarding veste er det vigtigste element i vesten. En vest, der ikke passer ordentligt er ikke sikkert, fordi det kan komme ud i et fald. Voksne veste er dimensioneret i forhold til brystet omkreds. Børns veste er dimensioneret på samme måde, men kan også omfatte vægtrestriktioner. Når du vælger en wakeboarding vest er det vigtigt at vælge en vest i den korrekte brystet måleområde og også at prøve på vesten for at sikre korrekt pasform. To forskellige veste af samme bryst måleområder kan passe et wake boarder forskelligt. Derfor er det vigtigt at prøve på veste for at se, hvordan de passer, før du foretager et køb.

Hvad der skal undgås, når de køber din Wakeboarding Gear

Prøv at bruge wakeboarding gear, der passer dig. Hvis bestyrelsen er for stor, vil det være svært at kontrollere. Hvis wakeboard støvler er til stor fødderne vil komme ud for let og får dig til at falde. Sørg for at bruge en flydemidler vest, der passer dig.

Skal du vælge Wakeboard Gear baseret på højde?

Højde er en vigtig faktor til at overveje i valget wakeboard gear, men der er andre forhold også. Længden af ​​en wakeboard er især forbundet med højde, men andre faktorer kan tilsidesætte højde. De fleste wakeboards kommer i mange forskellige længder og for hver længde fabrikanten højde anbefalinger rækkevidde. Kørestil kan imidlertid diktere anvendelse af en længere eller kortere bord end anbefalet til en bestemt højde. En kortere board kan give mulighed for mere kontrol på komplicerede tricks, mens en længere bestyrelse kan give en mere behagelig landing på store luft spring.

Betydningen af ​​Wakeboard Veste

Wakeboard veste er primært for at holde dig sikker og gøre dig flyde. Men wakeboard gear redningsveste kan være stilfuld og komfortabel. Styles omfatter rock hard udseende af en støbt vest eller den trøstende polstring af en neopren vest. Wakeboarding veste kommer i mange farver. Har nogle sjove og matche din båd eller bord. Du bør sikre, at vesten du vælger, er ikke alt for snærende og ikke hindrer bevægelse.

Overvejer Højde i vælge en Wakeboard Vest

Størrelserne på en wakeboard vest er baseret på brystet omkreds men højden af ​​rytteren kan faktor i beslutningen om at købe en bestemt vest. Det er vigtigt at sikre wakeboarding veste passe stramt og vil ikke glide af under et fald. Længden på vesten er ikke for at være et sikkerhedsproblem, men det kan være en trøst problem for rytteren. Generelt en vest falder til hoftehøjde vil være mere komfortabel og giver større mobilitet. Veste designet specielt til kvinder generelt er kortere i længden til at rumme mindre statur.