Wake Board: Wakeboard Events Tips

Wakeboarding Events: Alle piger

Der er mange typer af wakeboarding begivenheder, du kan gå til. En populær er den alt pige wakeboard begivenhed. Piger i alle aldre inviteres til at deltage denne ridning begivenhed. Ideen med denne wakeboard begivenhed er at have det sjovt, lære mere om wakeboarding, og for at møde andre kvinder ryttere fra hele landet med den samme passion for wakeboarding, wakeskating og wakesurfing. Du kan deltage i en wakeboarding årlig begivenhed af denne art, eller du kan gå til en lokal wakeboarding begivenhed, afhængigt af hvad du leder efter. Wakeboarding turneringer er godt at besøge for at hente nogle tips. Hvis du er god nok til at deltage, så er endnu bedre!

Deltage Wakeboarding Events

Hvis du ønsker at deltage i en wakeboarding årlig begivenhed, en wakeboarding pro tour, eller en amatør wakeboarding begivenhed, så er du nødt til at kontakte World Wakeboard Association. Denne "kun wakeboard" organisation køres for wakeboards fra wakeboarding. Den opregner alle de varme og velkendte begivenheder. Verdensklasse ryttere som Murray, Bonifay, Byerly, Shapiro, og Watson er alle medlemmer af denne forening, og med god grund. Samt at køre denne wakeboard pro tour, WWA tilbyder også personskade forsikring på hver konkurrence, og rabat båd forsikring. Så hvis du virkelig ønsker at gøre en splash i en wakeboarding årlig begivenhed eller wakeboarding verden, så bør du helt sikkert deltage i WWA.

Den Roxi-Pro årlige Wakeboarding Begivenhed

Den Roxi-Pro er en af ​​de bedst kendte surfing og ocean-livsstil begivenheder i verden, og drives af Quicksilver og Roxy. Hvis du er på udkig efter en stor wakeboarding årlig begivenhed, så vil du ikke gå langt galt med at deltage i Roxi-Pro. Uanset om du er en rytter eller en tilskuer, denne begivenhed har noget at tilbyde alle. Fra solopgang til sol efteråret, begivenhederne er non-stop. Wakeboarders får at ride sammen med surfere, lange pensionærer og endda kano surfere. Konkurrencen er hård ved denne begivenhed, og atmosfæren er helt elektrisk. Dette tre dagen lang begivenhed er et must for enhver wakeboarding entusiast.

At dømme Kriterier for Wakeboarding Konkurrencer

Bedømmelseskriterierne for wakeboarding konkurrencer kan variere fra konkurrencen til næste, men der er visse elementer, der almindeligvis anvendes i bedømmelsen af ​​disse konkurrencer. Nogle af disse elementer er:

• Teknisk kontrol

• Besvær

• Air Time

• Falls

Teknisk kontrol refererer til hvor godt wakeboarder styrer bord, overgange fra en manøvre til den næste og kommer sig. Vanskeligheden niveau bedømmes efter, hvor kompliceret manøvrer er. Luften tid omfatter tidspunkt, hvor hele bestyrelsen forlader vandet. Falder normalt bedømt på mængde samt årsag til faldet.