VVS: VVS Beskæftigelse Tips

Vvs Løn

Gad vide hvad du skal gøre som blikkenslager? Hvis du var i det midterste gruppe af VVS løn, ville du have gjort $ 19,85 per time i 2004. For 2004 det laveste 10 procent af VVS løn kom på mindre end $ 11,62 per time, kom den midterste 50 procent i mellem $ 15,01 til $ 26,67 , og den højeste 10 procent kom på mere end $ 33,72 per time.

De, der arbejdede som rørlæggere havde lidt lavere lønninger. Medianen løn i timen og med 2004 var $ 13,68 med de laveste 10 procent tjener mindre end 9,19 dollars i timen, den midterste 50 procent tjener mellem $ 11,05 til $ 18,69 per time, og den højeste 10 procent tjener mere end $ 25,07 per time.

Apprentice Plumber Løn

Hvis du leder efter et erhverv, hvor du kan lære handler færdigheder på jobbet og blive betalt for det, VVS erhverv betaler lærling blikkenslager løn, mens du lærer på jobbet. Det meste af tiden, lærling blikkenslager løn kommer ud for at være halvdelen af ​​den løn, der udbetales til dem, der har erfaring i VVS-branchen. For eksempel, hvis den gennemsnitlige erfaringer blikkenslager tjener $ 20 per time i dit område, kan du forvente at gøre $ 10 per time i løbet af det første år af din læretid. Men i løbet af din læretid, kan du forvente din løn vil stige som dine færdigheder gør. Ligesom mange job, efter at du opfylder den indledende prøveperiode, vil du modtage ydelser sammen med dine lærling blikkenslager løn.

Beskæftigelse I VVS Design

Hvis du er interesseret i VVS området, mener VVS design. Du kan finde arbejde med en mekanisk, elektrisk, og VVS ingeniør firma designe VVS-systemer til nybyggeri og ombygning arbejdspladser. For at komme ind på området for VVS design, bør du få en mindst to års uddannelse i VVS teknik. Rækken af ​​opgaver, du vil udføre i VVS design omfatter planlægning og udarbejdelse af VVS-systemer, gennemgang af shop tegninger, skriver specifikationer, og koordinering med beslægtede fag. Du bliver nødt til at lære om VVS-koder, som de vedrører dit projekt, og du vil også lære at bruge software som AutoCad til oprettelse af VVS layouts og tegninger.

Uddannelse til en blikkenslager

Du skal bruge en form for uddannelse til at blive en blikkenslager, hvis du ønsker at komme ind i faget. Hvis du ønsker at arbejde som en bolig blikkenslager, kan du lære håndværket gennem community colleges, handel skoler og på jobtræning. Hvis du er interesseret i arbejdet som kommerciel blikkenslager, din vigtigste form for post sandsynligvis gennem en læreplads. Lærepladser sidste fire til fem år i længden, og du vil lære om VVS håndværk gennem jobtræning. Der er ingen nationale krav til certificering, når du har fuldført uddannelsen til at blive en blikkenslager. Men mange områder kræver, at du erhverve en form for licens til at arbejde som blikkenslager.

Job Outlook For blikkenslagere

Hvis du er i øjeblikket i VVS-branchen eller tænker ind i VVS erhverv, er der gode nyheder til dig. Det amerikanske Department of Labor siger, at jobbet udsigterne for blikkenslagere er fremragende. Du kan takke tre grunde til det fremragende arbejde udsigterne for blikkenslagere.

  • Der er flere job til rådighed for blikkenslagere, end der er dygtige og kvalificerede ansøgere.
  • Beskæftigede i VVS erhverv udgør den største gruppe af arbejdstagere i bygge- området samt de højest lønnede.
  • Fra 2006 til 2016 stort antal folk i VVS-branchen vil sandsynligvis gå på pension og åbne nye positioner for andre.

Ressourcer til indtastning af VVS Profession

Hvis du ønsker at komme ind i VVS erhverv, er der flere organisationer, som du kan henvise til. Følgende organisationer sponsorere lærlingeuddannelse programmer for dem, der ønsker at komme ind i VVS erhverv.

United Association of svende og lærlinge i VVS og Pipefitting Industri i USA og Canada - Denne organisation har lokale fagforeninger, der tilbyder lærlingeuddannelser. (Www.ua.org)

Vvs - Varme - Køling Contractors Association - The PHCC opretholder uddannelsesstandarder i VVS, opvarmning og afkøling industri. For mere information om deres lærling og svend program, gå til www.phccweb.org.

National Fire Sprinkler Association - Som navnet antyder, denne organisation koncentrerer sine bestræbelser på at fremme kompetent installerede brand sprinklere i nye og eksisterende byggeri. De har også en uddannelse i brand sprinkler relaterede emner. (Www.nfsa.org)

Tilknyttet Builders og entreprenører - For dem interesseret i VVS aspekt af byggebranchen, denne organisation sponsorer lærepladser i over 20 byggeri relaterede håndværk. (Www.abc.org)

Home Builders Institute for National Association of Home Builders - Hvis du er interesseret i at arbejde i hjemmet byggebranchen, det Home Builders Institute driver flere programmer, herunder håndværksmæssige færdigheder uddannelse og et job korps. (Www.nahb.org)

Tjek en blikkenslager s Union For hydraulikarbejde

Ja, det er en mundfuld - Det Forenede sammenslutning af svende og lærlinge i VVS og Pipefitting Industri i USA og Canada. Denne blikkenslager union har en medlemskab af over 300.000 mennesker i VVS handel i hele USA og Canada. De forsvarer de standarder for VVS erhverv, giver løn retningslinjer og etablere uddannelse handel for blikkenslagere. De har også give ud stipendier, hold konventioner, og bliver aktive ved at give karrieremuligheder for dem, der berøres af ødelæggelsen af ​​orkanen Katrina.

For at finde ud af mere, kan du besøge deres hjemmeside på http://www.ua.org. Du kan tjekke deres forbindelser til en lokal blikkenslager s fagforening i nærheden af ​​dig, og få mere information om deres svende programmer og finde hydraulikarbejde i dit område.

En United Association Lærlinge

Hvis du tænker på at komme ind på VVS erhverv, overveje at gå gennem mesterlære rute med den forenede sammenslutning af svende og lærlinge i VVS og Pipe Indretning Industri i USA og Canada.

Deres program, De Forenede Association læreplads, varer fem års varighed og er en måde at få værdifuld oplevelse i klasseværelset såvel som på jobbet uddannelse. Det Forenede Association læretid kræver 1.700 til 2.000 timer på jobbet uddannelse og mindst 216 timer i klasseundervisning. Du vil arbejde hen imod at blive en svend gennem fem et-årige segmenter af VVS læretid.

Som svend, vil du være et fuldgyldigt VVS professionel, men forvent ikke din uddannelse til at ende der. Det Forenede Foreningen forventer læring for VVS professionelle til at være en livslang proces. Du kan tilbringe dagen installere sprinkleranlægget til en kommerciel bygning og derefter gå til en klasse i aften at lære at bruge den seneste udgave af udarbejdelsen software.

En blikkenslager indtjening af industrien

Blikkenslagere har et stort antal industrier til at vælge arbejde fra, afhængigt af deres specialiteter og interesser. Som en blikkenslager, kan du finde arbejde i byggebranchen, i bolig-og erhvervsejendomme VVS-branchen, eller arbejder for regeringen. Ikke alle blikkenslagere indtjening er de samme i alle brancher. Du kan finde en bred fordeling af lønnen afhængigt hvem du vælger at arbejde for. Disse er nogle 2004-tal baseret på den amerikanske Department of Labor:

  • Den højeste blikkenslager indtjening er lavet af dem, der arbejder i naturgas fordelingen industrien på 23,86 dollar per time.
  • En VVS professionel, der arbejdede i erhvervsbygninger byggeri gjort $ 21,55 per time.
  • Blikkenslagere, der arbejdede for entreprenører udstyr gjort $ 19,85 per time.
  • En VVS professionel i hjælpeprogrammet systemet byggebranchen gjort $ 18,29 per time.
  • Plumber indtjening for dem, der har arbejdet for regeringen var $ 16,30 per time.