VVS: Toilet Reparation Tips

Fem trin til at installere en ny toiletkumme

Klar til at komme i gang at installere din nye toiletkumme? Ved at følge disse fem enkle trin, vil du have et nyt toilet bowl på plads på ingen tid.

1. Først skal du installere dit skab bolte. Hvis de indsætte i flangen, sætte dem parallelt med væggen bag dit armatur. For closet bolte, der går i gulvet, installere dem i stedet for de eksisterende.
2. Brug en gammel ark eller håndklæde under din skål og vend den på gulvet. Lad din voks ring til at varme op og anvende det til affaldet horn.
3. Hvis du har dækket affaldet drænhul, tag det nu. Derefter placere din nye toiletkumme på flangen og løst sat på støttemure skiver og møtrik.
4. Tryk på ny toiletkummen i voks med en blid hånd ved at rokke frem og tilbage. Når du har enheden på plads, kan du stramme støttemure skiver og møtrik. Alternative sider, som du strammer, for at give en jævn fordeling af tryk.
5. Fastgør nes hætter til skabet bolte. Kontrollér derefter for ethvert tegn på lækage. Hvis den nye toiletkummen synes sikkert, anvende en fugemasse som badekar og bad silikone fugemasse. Du kan anvende det direkte fra røret og derefter glatte det ud med fingeren.

DIY Toilet Repair - Fastsættelse en beskadiget Flange

Hvis du selv mildt handy og ønsker at løse denne opgave, kan du gøre dette DIY toilet reparation projekt - fastsætte en beskadiget flange til dit toilet. Under fjerne din gamle toilet stativ, kan du finde en beskadiget flange. Flangen er en måde et toilet kan montere på gulvet. Hvis revner på det beskadigede flange ikke er alvorlige, kan du være i stand til at udføre DIY toilet reparation ved hjælp af en simpel reparation fane.

Fanen reparation passer lige under læben af ​​den beskadigede flange. Du skal blot indsætte skabet bolt gennem fanen reparation, stramme fanen mod flangen og sikring af toiletkumme på plads.

Ni trin til fjernelse af et gamle toilet

Er du komme af med din gamle toilet stativ, men ikke sikker på hvor du skal begynde? Processen behøver ikke at være svært. Alt du skal gøre er at følge vores how-to guide til at fjerne en gammel toilet:

1. Før du begynder at fjerne en gammel toilet, slukke for vandforsyning, normalt placeret på levering ventil under den venstre side af tanken.
2. Skyl dit gamle toilet stativ og fjerne eventuelt resterende vand fra skålen og tank med en lille plastikbeholder.
3. Tag det gamle toilet armaturet fra forsyningsledningen. Hvis du har planer om at installere en ny forsyningsledning, kan du fjerne det fra ventilen forsyning.
4. Fjern toppen af ​​tanken og sæt den til side på et sikkert sted, hvor det ikke vil falde, og hvor du ikke vil falde over det.
5. Når skålen møder tank, vil du finde et par bolte. Fjern tank fra skålen ved at skrue disse bolte med en skruenøgle og løfte skålen fra pakningen. Man kan anvende olie, hvis boltene har rust.
6. Fjern bolt hætter og skab bolte fra bunden af ​​toilettet armaturet.
7. Frigør skålen fra dens voks pakning ved rokke den frem og tilbage. Man kan bruge en stor affaldspose at indeholde skålen og løse vokspartikler.
8. Sæt drænhul med en klud for at holde gas ind i rummet. Vær omhyggelig med at sikre, at RAG ikke glider ind i drænledningen.
9. Brug en spartel, skrabe de resterende voks fra gulvet overflade. Når overfladen er ren og niveau, kan du installere et nyt toilet armatur.

Ny Toilet Køb Tjekliste

Hvis du er i markedet for et nyt toilet, du vil få brug for nogle elementer, før du kan sætte i en ny stativet. For at sikre, at du har fået alle de emner, du har brug for, skal du følge vores nye toilet køb tjekliste.

  • Naturligvis vil dit nye toilet køb indeholde en ny armatur. Men husk på, at medmindre du køber en af ​​de nyere et stykke modeller, er du nødt til at købe en skål og en tank.
  • De fleste tanke vil komme med en installeret flush ventil forsamling, men dobbelttjekke, at det kommer med din tank, når du laver dit nye toilet køb.
  • Få nye skab bolte for at sikre din nye toilet til badeværelse ordet.
  • Du skal bruge en voks pakning til bunden af ​​skålen.
  • Hvis toiletsædet ikke er inkluderet, skal du købe det så godt.
  • Hvis du har planer om at udskifte forsyningsledningen, de bedste af dem er fleksible, anbragt i rustfrit stålnet - for både udseende og brugervenlighed. Du kan købe en plastik forsyningsledning for at spare penge, og hvis de lokale bygningsreglementer tillader det.

Hvorfor du bør overveje lav Flush toilet

Leder du efter en ny toilet armatur til at erstatte din gamle? Overvej lav flush toilet. Der er to hovedårsager til, at du bør tænke på at købe en lav flush toilet.

  1. Spare på vandet. Ifølge William Maas, grundlægger af GreenHomeGuide.com, den gennemsnitlige person bruger 20,1 gallon vand om dagen ved at skylle toilettet. Og de fleste folk ikke bruger nogen form for bevarelse vand inventar i processen. Hvis du bruger en lav flush toilet, vil du være at bruge droppe fra 27300 gallon af vandanvendelsen om året til 12.500 liter om året. Det er en temmelig betydelig mængde vand bevarelse.
  2. En lav flush toilet sparer penge. Ved at bruge en lav flush toilet, vil du blive spare en masse penge på din elregning - potentielt mere end $ 100 om måneden.

Måltagning For et nyt toilet

Hvis du udskifter dit gamle toilet med et nyt toilet, vil du ønsker at tage målinger med det eksisterende toilet på plads først for at sikre at du får en god pasform. Måling er en hurtig og enkel proces, der kan spare dig hovedpine, hvis du tilfældigvis til at få en forkert størrelse toilet stativ. Det kan virke logisk at bare få størrelsen på området toilet i dit badeværelse, når du tager målingerne. Selv om disse dimensioner kan komme i handy, især hvis du har stramme kvartaler, til de bedste dimensioner få er de uslebne-i dimensioner. Tag din eksisterende toilet stativ og måle afstanden fra gulv flange bolte til væggen i dit badeværelse. Ældre boliger normalt rumme 10 "rå-i dimensioner til et nyt toilet, mens nyere boliger rumme en 12" rå-i dimension.

Enkle trin til toilet Repair

Nogle VVS opgaver kræver en professionel, men du kan også håndtere toilet reparere dig selv, når der testes for en lækage. Begynd at teste dit toilet for lækager ved at kontrollere overløbsrør i dit toilet for at se, om vandet siver ind i det. Det er midt rør i din tank med et lille stykke slange vedhæftet. Hvis vandet påfyldning i din overløbsrør, foretage justeringer af ventilen fyld så vandet stopper omkring en tomme under toppen af ​​overløbet tube top.

Holde Foul toilet Lugte Hos Bay

Hvis dit badeværelse lider mere end en usædvanlig dosis modbydeligt toilet lugt, kan du have et problem, som har brug for en enkel løsning. Fælden fører til din toilet bærer vand, der fungerer som en forsegling for lugte, der kan sive ind i din husstand. Når et armatur bruges sjældent, og vandet fordamper, kan foul toilet lugte blive meget ubehagelig. Alt du skal gøre er at tage en spand vand og hæld det i den fælde, der fører til dit toilet samt håndvask, bruser, og afløb i badeværelset. Dette vil forhindre de grimme lugt i at sive ind i resten af ​​dit hjem.

Fem trin til at installere en ny toilet tank

Så du har taget dit gamle toilet, sat i den nye skål, og nu
du overvejer at installere en ny toilet tank. Installation af en ny
toilet tank er nemmere end du måske tror. Du kan gøre det i fem let
skridt ved at læse vores vejledning.

1. Bunden af ​​din tank har et udløb. Installer den store gummipakning i stikkontakten.
2.
Dernæst skal du placere gummiskiver inde i tanken og indsatsen
monteringsbolte fra inde i tanken gennem skålens montering
område.
3. Du vil sætte nye toilet tank på næste. Placer din nye tank i position og spænd den ved skiftevis at låse nødder.
4. Tjek din producentens anvisninger for specifikke anvisninger om installation af toiletsædet.
5.
Installation af fødeledningen vil være din sidste skridt, hvis du lægger i
en ny. En fleksibel forsyning linje vil gøre dit arbejde let. Hvis du
vælge en stiv forsyningsledning, er du nødt til at bøje det til for en ordentlig pasform.