VVS: septiktank Tips

Septiktank Dele

Hvis du får klar til at have en septiktank installeret, men du ved lidt om, hvordan det virker, finde ud af, hvad septiktank dele er. Når du har at gøre med sådan en stor installation, hjælper det at lære lingo.

Main Affald Line - Denne kloakledning forbinder VVS af dit hus til septiktank.
Septic Tank - Denne komponent vil ofte blive begravet tæt på dit hjem, et par meter under overfladen. Septiktank modtager alle spildevand og spildevand og hjælper med at rense det for tilbagevenden i jorden.
Spildevand fordelingsrør - Dette rør dirigerer udløbet til udvaskning system.
Distribution Boxes - Disse septiktank dele bistå lede spildevandet jævnt til udvaskningen system.
Udvaskning System - denne jord afløbssystem kan bestå af mange typer, herunder perforerede rør i grus fyldt skyttegrave, nedsivning gruber, og sand senge.

Før du køber et hjem med en septiktank

Ser man på et hjem, der kommer med en septiktank? Før du foretage dette køb, tage et godt kig på, hvad du får. Tag et kig på vores seks retningslinjer til at undersøge en septiktank, når de køber et hjem.

1. Spørg ejerne specifikke spørgsmål om septiktank. Find ud af, hvor det er placeret, og hvad dens installation og reparation historie er.
2. Tag et kig på den septiktank system. En visuel inspektion kan give dig en idé om, hvad du får, og hvilken form det er i.
3. Leje et hjem inspektør til at gøre en septisk lastning og farvestof test. Den septisk lastning og farvestof test vil hjælpe med at afgøre, om der er en systemfejl i septiktank.
4. Hvis du finder nogen problemer, har en septisk entreprenør pumpe tanken for dig at inspicere for nogen problemer zoner.
5. Hvis du pumpe tanken og du stadig ikke har fastlagt, hvilke problemer, hvis de findes, kan du overveje septisk system fysisk inspektion.
6. Du kan også høre eksterne kilder, herunder naboer, jordbundskort, vand måleraflæsninger, og tank Pumper optegnelser.

Bestemme, hvad Tank størrelse du skal bruge til installation

Hvis du lægger i en ny septiktank, skal du regne ud, hvad tanken størrelse du skal bruge til installation. Du kan finde ud af dette ved at fastsætte de liter vand, du bruger på daglig basis, og derefter henvise til vores tankstørrelse snyde ark.

 • Hvis du bruger op til 500 liter vand om dagen, du har brug for en ny septiktank med mindst 900 liter kapacitet.
 • Hvis du bruger 500-1000 liter vand om dagen, du har brug for en ny septiktank med mindst 900-1,900 gallon kapacitet.
 • Hvis du bruger 1.000-2.500 liter vand om dagen, du har brug for en ny septiktank med mindst 1,900-3,200 liter kapacitet.
 • Hvis du bruger 2,500-5,000 liter vand om dagen, du har brug for en ny septiktank med mindst 3,200-5,800 liter kapacitet.

Fire nemme måder at vedligeholde din Septic Tank System

Du kan hjælpe med at holde din septiktank system, der arbejder i topform ved at følge et par enkle vedligeholdelse tips. Vil du finde ud af, hvordan? Tag et kig på vores guide til fire nemme måder at vedligeholde din septiktank system.

1. Hvert tredje år, har en professionel inspicere din septiktank.
2. Pump din septiktank hvert tredje til femte år, eller efter behov.
3. Gør effektiv udnyttelse af vandet i dit hjem, uanset om du vaske op eller gøre vaskeri.
4. Vær forsigtig med kommercielle septiktanke tilsætningsstoffer. Spørg din sundhed afdeling, før du tilføjer det til din septiktank. Husk sådanne tilsætningsstoffer kan skade din tank og ikke fjerne behovet for at pumpe din septiktank-system på en regelmæssig basis.

Fem måder at undgå Septic Tank Problemer

Din septiktank behøver ikke at svigte eller forårsage dig dræning problemer. Hvis du følger disse fem trin, vil du være på din måde at undgå septiktank problemer.

1. Hold tunge vægte som køretøjer og husdyr fra din septiktank.
2. Hold farligt affald ud af din dræn og toiletter.
3. Hold husholdningsartikler som tandtråd, hygiejnebind, og kattegrus ud af dit septisk system.
4. Undgå septiktank problemer ved at plante kun græs over og i nærheden af ​​dit system. Trærødder og buske kan infiltrere og ødelægge dit septisk system.
5. Lad ikke tagrender løbe i eller omkring din septiktank.

Undgå ringer Din Orlando Plumber - Septic System "Nej Nej s"

Hvis du ikke ønsker at skulle ringe til din Orlando blikkenslager, holde dit septisk system kørende. Vær forsigtig med, hvad der går ind i din septiktank. Dette er vores liste over septisk system "Nej Nej s", så din Orlando blikkenslager ikke behøver at komme rense dine afløb:

 • Spildevand lugt og ildelugtende våde områder på din ejendom kunne tyde problemer med din septiktank system. Ring i blikkenslager at undersøge, om det kan være en knækket rør, der skal repareres eller et andet problem.
 • Skyl ikke noget, men toiletpapir ned dit toilet for at holde din septisk system kørende.
 • Læg ikke høje niveauer af kemikalier ned din septiktank, såsom den anvendte mængde til forarbejdning af fotos i et fotolaboratorium. Normal husholdning brug af kemikalier er fint.
 • Læg ikke høje niveauer af antibiotika i din septiktank system. Et højt niveau vil være det samme som produktionen af ​​et plejehjem med 50 beboere. Normal husholdning brug af antibiotika er ikke skadeligt for dit septiktank system.

Fem ting at kontrollere, om du har septiktank problemer

Hvis din septiktank synes at have dræning problemer, Tilbagestrømningen problemer, eller på anden måde handler op, kan du gøre en check for at se, om du kan bestemme problemet. Her er vores liste over fem ting at tjekke for septiktanke problemer.

1. Tjek de forskellige installationer i dit hus. Er kun én stativ eller afløb tilstoppet eller er der mere end én med problemer?
2. Kontrollér afløbet aftræk system. Bygningen aftræk system kan være blokeret eller ikke installeret korrekt.
3. Brug en slange på stedet for bygningens afløb mellem dit hjem og septiktank at afgøre, om en kollapset linje, rødder eller andre obstruktion er problemet med din septiktank.
4. septiktank problemer undertiden forekomme på box distribution. Marker afkrydsningsfeltet, og se, om dens niveauer er unormalt højt. Hvis ja, kan du have at gøre med en mislykket eller blokeret absorption system.
5. Kontroller absorptionen feltet. Hvis det viser sig våd eller lugter foul, kan dit problem være her.

Når at tilkalde din Bay Area Peninsula Plumber

Hvis du har en septiktank system til din spildevand kan du lejlighedsvis har brug for at ringe til din lokale Bay Area Peninsula blikkenslager at løse et problem. For at finde ud af, om du har brug for at kalde på en professionel Bay Area Peninsula blikkenslager, tage et kig på vores liste over advarselstegn.

 • Langsomme afløb eller tilstoppede afløb i hele dit hjem eller bygning kan indikere problemer med din septiktank system. Kontakt din lokale professionel til at fastslå årsagen.
 • Klukkende afløb lyde i din VVS kan indikere et andet problem. Hvis du fortsætter med at høre denne støj, kan det første tegn på et problem med din septiktank system er det.
 • I boliger og bygninger med to eller flere historier, hvor en septiktank-system går skævt, kan den øverste etage eller gulve synes at dræne normalt, mens den nederste etage udviser en dræning problem.

Fem grunde til at din septisk system Might svigter

Hvis dit septisk system sikkerhedskopierer eller udvaskningen feltet ikke slikke spildevand, kan der være en række årsager til en systemfejl. For at hjælpe dig med fejlfinding, læse vores liste med fem grunde til, at dit septisk system kan være nødlidende.

1. Den oprindelige installation ikke redegøre for dårlige jordbundsforhold.
2. Jorden er tilstoppet, fordi slammet slipper ud i udvaskes feltet.
3. Du har en højt grundvandsspejl på grund af en usædvanlig våd og regntiden. Spildevand derefter bliver tvunget til overfladen af ​​grundvandet.
4. Trærødder eller buske i nærheden af ​​din septisk system forårsager beskadigede rør.
5. Tunge køretøjer og genstande, der passerer over din septisk system har forårsaget beskadigede rør og samlinger.