Vurdering Versus Inspektion

Vurdering Versus Inspektion

Er du spekulerer om forskellen mellem en vurdering versus hjem inspektion? Mens den ene er udformet til at afsløre, hvor mange penge et hjem er værd, formålet med den anden er at opdage eventuelle fejl og mangler i huset før et salg.

Forskellen

En vurdering ikke træde i stedet for et hjem inspektion, ligesom en inspektion ikke træde i stedet for en vurdering. Hver enkelt er designet til meget specifikke formål, og man kan ikke erstatte den anden.

Hjem Vurdering

Et hjem vurdering viser værdien af ​​et hjem. Vurderinger er normalt bestilt af långivere for at sikre, at et hjem er faktisk værd det beløb det bliver købt til. Långivere vil være sikker på, at de ikke er udlån mere end hjemmet er faktisk værd, fordi det vil resultere i en negativ egenkapital situation, som ikke er noget, boligområder realkreditinstitutterne generelt gøre, medmindre de specialiserer sig i subprime udlån.

Vurderinger er også udført af amter med henblik på at vurdere værdien af ​​et hjem med henblik på opkrævning ejendomsskatter. En afgift vurdering er ikke det samme som en almindelig vurdering, da skattemæssige vurderinger sjældent matche det beløb et hjem kan faktisk sælge for.

En vurdering ikke afslører problemer med hjem, der skal repareres.

Inspektion

Et hjem inspektion er designet til at afsløre eventuelle problemer med hjem. Sellers undertiden Kommissionens inspektioner forud for at sætte et hjem til salg for at finde ud af, hvad der skal fastsættes før salg af boligen, eller i det mindste at finde ud af, hvad potentielle købere vil sandsynligvis kræve skal fastsættes som en del af at indsende bud på køb . Købere også anmode inspektioner for at sikre, at hjem, de har til hensigt at købe, er uden større problemer.

Mortgage garanter, såsom The Federal Housing Administration (FHA) og Institut for Veterans Affairs (VA), kræver inspektioner på alle boliger købt med en garanti, da disse organisationer har strenge retningslinjer for, hvad der er acceptabelt i et hjem for køb. Boliger, der ikke består disse inspektioner vil ikke modtage støtte af garanten medmindre problemerne er repareret.

Hjem inspektioner ikke vurdere værdien af ​​et hjem.

Vurdering Versus Inspektion Forklaret

Vurdering Versus Inspektion

I bedste fald til et hjem køb indebærer en omfattende inspektion samt vurdering, begge udført af erfarne fagfolk. Købere kan normalt beslutte, om ikke at have en inspektion udført på et hjem, men vurderinger er næsten altid påkrævet af långivere. Bare fordi inspektioner er valgfrie dog ikke betyder, at dette vigtige skridt bør springes over.

Hvorfor er begge så vigtigt? Købere har brug for at sørge for, at de køber et hjem, der er uden væsentlige mangler eller potentielle problemer, som kræver at blive behandlet i den nærmeste fremtid, men de skal også sørge for, at hjem, de køber, er værd at hvad de betaler. Efter alt, kan et hjem være frit for væsentlige fejl endnu ikke værd det beløb, den er blevet tilbudt for på markedet for fast ejendom. Det er også vigtigt at bemærke, at det ikke er nok til at stole på en FHA eller VA inspektion fordi disse inspektioner kun at kigge efter varer til forordninger om disse organisationer, og ikke omfattende at dække alt.

Selvom vurderinger versus hjem inspektioner er meget forskellige, begge er ret vigtigt, når de køber et hjem. Selv hvis et hjem er helt ny, skal der foretages både en inspektion og vurdering. Find ud af, hvor meget et hjem er værd ved at bestille en vurdering og find ud af, om et hjem er uden væsentlige fejl og mangler, som ikke er oplyst af sælger ved idriftsættelse en inspektion. De to er forskellige, men lige så vigtigt.