Vuggeviser kan lindre graviditet Stress

Vuggeviser kan lindre graviditet Stress
Ligesom deres ufødte babyer, bør gravide kvinder lytte til vuggeviser. Søde melodier og naturlyde før sengetid kan reducere stress, depression og angst i forbindelse med graviditet. Dette er blevet vist ved studiet af taiwanske forskere. De studerede to grupper af kvinder i alderen 30, som var mellem 18 og 34 uger gravid. En gruppe blev bedt om at lytte til cd'er byder vuggeviser, klassisk musik, naturlyde, og kinesiske børnerim og sange i 30 minutter hver dag.

Samtidig kvinderne blev bedt om at notere hvilke cd'er de foretrak, og hvad de gjorde, mens du lytter dem. Den anden, kontrol, gruppe didnâ € ™ t lytte til cd'er. Før forsøget blev womenâ € ™ s stress og angst niveauer målt på en særlig Stress Scale. Resultaterne viste, at niveauet af stress, depression og angst hos kvinder, der lyttede til musik faldet dramatisk i slutningen af ​​undersøgelsen.

Interessant, kvinderne i musikgruppen udtrykte næsten enstemmig præference for de stilarter af musik, de lyttede til. Vuggeviser og natur sange var de mest populære.