Volleyball: Coaching Tips

Kvaliteter at kigge efter i en setter.

Den setter er din quarterback, så du skal søge efter bestemte kvaliteter, når de søger en person til at køre dit team.

Selvfølgelig skal hun have gode hænder, koordination, hurtighed og fleksibilitet. Men der er andre faktorer at overveje i picking din setter.

1- Hvis det overhovedet er muligt, skal du finde en person med følelsesmæssig stabilitet. Din setter skal bevare roen under pres, og ikke oplever dramatiske humørsvingninger, der vil påvirke hendes præstation. En del af hendes job er at motivere og opmuntre alle andre, når tingene ikke går godt.

2-Hun må være intellegent, og forstå spillet godt nok til at gøre smart indstilling beslutninger. Hun har brug for at være i stand til at opfatte det samlede billede af hver leg og af spillet som helhed.

3-Hun har brug for at have tillid til sin egen evne, og har troen på, at hvis hun tager ansvaret for en given situation, kan hun have en positiv effekt.

4-Hun skal have brede skuldre, og være i stand til at tage presset væk fra mere flygtige spillere. (IE tager ansvar for at ramme fejl i kritiske situationer.)

5-Ved at sætte sit eget ego sekund, hun har brug for at være i stand til at gøre alle omkring hende føle, at de er bedre spillere, såsom at gøre hitters tror, ​​at alle putaways er resultatet af store hits, men alle rammer fejl er resultatet af dårlig sæt.

At finde en setter med alle disse kvaliteter er svært, men hvis du kan finde hende, kan hun gøre en enorm forskel i dit holds succes.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Tips til Center Tilbage Defenders

Centret tilbage er afgørende for enhver holdets forsvar. Som CB, har du den bedste udsigt over, hvad der sker. Du er ligesom centret markspiller i et baseball spil. Du kommer til at se alt udfolde, og er i den bedste position til at reagere, eller at ringe ud af, hvad du ser, så dine holdkammerater kan reagere.

Her er et par tips til at spille en effektiv CB:
1-Ophold tilbage! Er let at gøre Snyd op, men kan være fatal, da CB er ansvarlig for alt dybt, bibeskæftigelse til sidelinjen. Hvis du snyder dig, kan du ikke dække dybt effektivt.

2-Talk! Da du har den bedste udsigt over handlingen, fortæl dine holdkammerater, hvad du ser, så de kan reagere.

3-Call "i" og "out" på hver bold, så holdkammerater kan træffe hurtige beslutninger om, hvorvidt at spille det eller ej.

4-Ring alle rører, når du ser dem, så holdkammerater kan reagere hurtigt.

5-Make spiller på noget tæt. Centralbanker skal være frygtløs, og villige til at ofre deres organer til at holde bolden i spil. Du er ofte den sidste udvej, og kan gøre forskellen mellem at vinde og tabe med spektakulære sparer. Husk det gamle ordsprog: "Gør stykket først og derefter beslutte, om det var umuligt."

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Sådan holder fastsiddende Fingers til et minimum

Finger Strækker

Sådan holder fastklemte fingre på et minimum:

Vi alle gør varme op strækninger, men kun de kloge spillere
tror at strække deres fingre på trods af hvad vi sætter
dem igennem. Placer din hånd fladt på gulvet og
forsigtigt trække op på hver finger, indtil du har strakt
det. Det kan hjælpe med at forhindre papirstop, der hæmmer din
spille evne.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Iradge Ahrabi-Fard s Sample Practice

University of Northern Iowa coach, Iradge Ahrabi-Fard, anbefaler følgende outine for en praksis:

1-Varm op (Jogging, strække, og bolden varm ups ligesom væg bold eller peber.)

2-Main træne (Inddragelse gennemgang af den sidste dygtighed arbejdede på tidligere, øvelser rettet mod en specifik fase af spillet, og tjene / modtage øvelser.)

3-Intense spil boremaskiner (Omfattende alle faser af spillet.)

4-On domstol conditioning (Strength uddannelse såsom push ups, sidder ups, osv .; hastighed uddannelse ligesom sprints, styrketræning, såsom plyometric hoppe, og agility træning, såsom sjipning og mund bevægelse.)

5-Køl ned ("Aktiv hvile," såsom langsom jog og udspænding.)

6-Afskedigelse (Sætte væk udstyr, afsluttende bemærkninger og verbal afskedigelse.)

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Det vigtigste muskel for en Volleyball Payer at udvikle

Tale i tunger

Her er nogle tongue-in-kind rådgivning om kommunikation:

Hvad er den vigtigste muskel for en volleyball-spiller til at udvikle? Deres tunge! Kommunikation er afgørende for den 9. grad. Hvis du har taget et løfte
stilhed, deltage i en kloster ... men ikke spille volleyball!

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Passers

Her er en metode til at vurdere forbipasserende i begyndelsen af ​​sæsonen:

Har to forbipasserende på den ene side af nettet, sammen med et mål-afspiller, for at give dem nogen til at passere til.

Serveres ret hurtigt til de 2 spillere, der har en assistent holde statistik på hver tjener. Giv en + for et perfekt indlæg, kunne man et setter bruge til at køre et center angreb med en - for en shanked pass, og 1/2 til et pass høj nok til setter at sætte bolden i luften for en slags indstillet.

Brug spillerens første initial, så vil du være i stand til at fortælle, hvem bestået hver kugle. Hvis dine spillere var Misty og Kim ville statistik se noget som dette: M +, 1 r / 2, M +, K-, M-, K +, etc.

Hold boret bevægelse, understreger nøjagtighed. Hvis du ikke kan finde en konsekvent server, kan du køre boret ved blot desavouerer bolden over.

Dette vil give dig en kvantificerbar gauge vurdere dine spilleres passerer evner.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Indførelse af en Skill

Ifølge Carl McGown, mangeårige træner for BYU magtfulde mænd volleyball hold, her er et program for indførelse af spillerne til en ny færdighed:

1- Har en dygtig spiller demonstrere færdighed 5-6 gange. Har dine spillere vise dygtighed fra flere forskellige synsvinkler.

2- Bryd færdighed i "nøgler til at huske." Det vil sige, finere punkter i den vigtigste færdighed. Gå gennem disse nøgler individuelt med spillere, der understreger hver tast, som du går.

3- Har spillerne forsøger den færdighed, der tilbyder feedback på de ting, de gør rigtigt.

4- Vis tasterne igen, har de dygtige spillere demonstrere tasterne og hele dygtighed flere gange.

5- Har spillerne forsøger tasterne igen, efter hinanden, hver, der tilbyder feedback, som de går.

6- Har spillerne gå gennem hele dygtighed ved at bruge alle nøgler i en gamelike situation stadig tilbyder feedback.

7- besvare alle spørgsmål vedrørende dygtighed inden du går videre til næste punkt på dagsordenen.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Servere

Du kan vurdere servere blot ved at have dem tjene 50 bolde og holde registrering af, hvor mange de fik i.

En anden, mere avanceret vurdering kan foretages ved at holde statistik for hver betjener område. Lad dem tjene 10 til område 1, 10 til Område 2 osv, og holde statistik på deres nøjagtighed.

En tredje vurdering værktøj er at spille "golf", at holde styr på, hvor mange tjener det tager at ramme alle seks betjener områder. En perfekt score ville være 6, selvfølgelig, men det sker sjældent. Har hver spiller at holde styr på, hvor mange tjener det tog for hvert område, og tally op resultatet i slutningen. Dette vil ikke kun fortælle dig, hvilke spillere er de mest præcise, men også hvilke områder selv dine bedste servere stadig nødt til at arbejde på.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Fysiske kvaliteter at se efter i din Setter

Når du forsøger at fylde din indstilling rolle, her er nogle forslag til, hvad man skal kigge efter:

1) Great atletiske evner. Hurtig, kraftfuld, med god opfattelsesevne og perifere syn.

2) En stor par hænder, så total kontrol over hvert sæt, og evnen til at bevæge sig ind i en position til at tillade hænderne at gøre det meste af arbejdet.

3) God størrelse. Det plejede at være træneren ville gå ned linjen af ​​vordende spillere, udvælge den mindste spiller og sige, "Du er vores setter." Men det er bedre at have en setter, der kan gøre flere ting, ligesom deponering, hoppe indstilling eller endda dreje til krank, til tider.

4) God rumlig orientering, hvilket betyder at vide, hvor alle er, på begge sider af nettet, på alle tidspunkter.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Rotation

Rotation

En coaching tip om indstilling din startopstillingen:

Start din bedste hitter i position # 5 for at maksimere deres forreste række tid.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Undervisning settere en soft touch

Når din setter har fået forslaget ned, har lært alle de grundlæggende færdigheder, og er klar til at flytte til det næste niveau, mener at have hendes sæt det mindste en del af tiden iført et par bomuldshandsker.

Handskerne vil gøre det næsten umuligt for hende at bruge noget, men hendes fingerspidser at indstille, og tvinge hende til at bruge korrekt teknik ved indstilling.

Hun kan tage dem ud efter en indledende session, men det er umagen værd at have dit setter arbejde med handskerne i en kort periode hver dag, især i begyndelsen af ​​sæsonen, da hun arbejder hårdest på at perfektionere sin teknik.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Grundlæggende Charts du ønsker at holde

At vide, om dit program og spillerne bevæger sig i den rigtige retning, skal du holde flere diagrammer. I vores program, vi holder et par basics, ikke mindst fordi vi altid har svært ved at finde folk til at hjælpe med at holde statistik for os. (En konstant problem blandt programmer ikke er nævnt blandt de "elite".)

Vi holder en servering diagram, med blot + eller - tegn, for en vellykket eller mislykket, og vi cirkel vores esser. Det er det. I vores program, vi er glade for blot at få bolden over nettet, så vi ikke kalde vores servere til at ramme visse områder. Hvis du gør, vil du ønsker at tilføje notater om, hvilke område bolden blev ramt til.

Vi holde statistik på ramme, som også giver os bistår på samme tid. Vi sætter antallet af setter siden af ​​hit, med en M, R, L, eller BR (Back Row) hver gang en spiller hits. Derefter markerer vi hittet med et + (kill), - (fejl) eller 0 (hit blev returneret).

Vores grave diagram er meget enkel, samt. Vi markerer en succesfuld grave med et "D", og en bold, der blot blev rørt af en spiller med en "T." Der lader os vide spilleren gjort en indsats for at få bolden. Vi tæller "D's" som en grave, og "Ts" som 1/2. En 3. mark, "-", fortæller spilleren gjorde ingen spiller på bolden, og vi tager fat på at mangel på trængsel i den næste øvelse. (Digs kun tælles på hårde-drevne pigge, ikke tjene modtager.)

Vores sidste diagram er for blokke, og består af "S" for solo blokke, "A" for støttede blokke, og "E" for fejl. Hvis stat keeper ikke kan fortælle hvem faktisk gjort blokken, når 2-blokkere er involveret, har vi dem begge krediteret med og med bistand blok. Det tager presset fra statistikerne. (Blokke skal ramme jorden for point eller side ud for at tælle.)

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, del 1

Finde en setter er vigtigt, så du vil tage mere tid til at finde den rigtige.

Den første test er enkel. Få dem stå på nettet, kaste dem en bold, og få dem sat højt udenfor. Hold styr på hvor mange de får ud af 25.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

John Wooden teori om daglige praksis

Legendary træner John Wooden opsummerede sin filosofi om praksis i sin bog "De kalder mig Coach:"

"Den bedste lærer er gentagelse, dag efter dag, i hele sæsonen. Den spiller, der praktiserer godt, spiller godt."

"End praksis på en glad note. Det er et spil, bør det være sjovt. Jeg vil have spillerne til at føle, at det værste straf, jeg kan give dem, er at nægte dem det privilegium at øve. Hvis de ikke ønsker at øve, jeg don 't vil have dem der. «

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, del 5

Trin 5 i din setter vurderingsproces indebærer kastede bolden meget hård, og have dine settere jage den ned, hvilket gør enhver form for sæt. Gør det svært for dem, du har brug for settere, der ikke vil give op, uanset hvad, og hvem der kan få bolden op et eller andet sted, høj nok for nogen til at slå den.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, del 4

Trin 4 er at give settere hårde sæt, fra nettet, og få dem gå højt udenfor, uanset hvor bolden er samlet op.

Dette vil give fingerpeg om deres atletiske og begær.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, Step One

Settere er quarterbacks af dit team, så du er nødt til at vurdere de potentielle settere på mange niveauer. Men det første er deres hånd-øje koordination og evnen til at sætte bolden, hvor de ønsker det til at gå.

Du kan vurdere potentielle setters hænder med nogle enkle test:

1-Have setter stå ved nettet, har en spiller kaste bolde på dem, som de sætter højt udenfor til en spiller, stående på et sted, hvor en hitter ville ramme fra, men i stedet for at ramme, de simpelthen fange bolden. Efter 25 sæt, registrere antallet af sæt, der gik perfekt til catcher.

2-Kør samme boremaskine, men har spilleren backset høj udenfor. Optag resultaterne.

Der er mange andre faktorer, der er involveret i at finde din setter, men dette er første trin.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Grundlæggende Coaching Tips

Hvis du er en begyndelse træner, her er et par grundlæggende ideer om hvordan man fører dine anliggender:

Behandler alle det samme, men ikke ligefrem.
Uddelegere opgaver, men overvåge alle.
Disciplin, men altid mod succes.
Fortsætte ekspertise i alt, hvad du gør og siger.
Må ikke få følelsesmæssigt involveret i fiasko.
Støtter altid individuel integritet.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Til 5-1 eller ikke 5-1

Især på high school niveau, trænere ofte nødt til at kæmpe med, at de bare ikke har to varsity niveau settere. Og som altid bringer op dilemma: skal du gå med en 5-1, eller ophold med 6-2 og håbe på det bedste?

Der er to stærke skoler til at tænke: Det første siger at gå videre og bruge 6-2, fordi den anden spiller i sidste ende vil få nok erfaring til at blive en varsity-niveau spiller.

Men den anden antager, at 2. setter aldrig vil gøre den lønklasse, og det er bedst at gå 5-1 med den stærke setter du nu har.

Abonnenter på den første teori siger, det er vigtigt at holde bringe settere sammen, fordi i sidste ende, at setter vil opgradere, og du vil stå tilbage med ingen, der har varsity oplevelse.

Troende i den anden gruppe ser på kortsigtede resultater, og føler en ny setter kan striglet lidt ad gangen, uden at smide spilleren i ilden, når de ikke er klar. I mellemtiden, siger de, holdet vil gøre det bedre med en stærk setter hele vejen rundt.

Hvilken tack er bedst til dit hold? I sidste ende, er du nødt til at beslutte for dig selv, men i mellemtiden, vil du høre empassioned udtalelser på begge sider af debatten.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, del 3

En tredje setter vurdering vil indebære kalder hvilken måde du ønsker det sat til at gå, så du kan måle, hvor hurtigt de kan udføre en manuever.

Ring ud "udenfor" eller "tilbage", sørg for ikke at komme ind i en rytme, og har nogen rekord, hvordan præcis det sæt er.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Sætte mål, del 3

Når vi har sat det mål for den pågældende sæson, vender vi vores opmærksomhed på de yngre spillere, der vil være i programmet for et par år eller mere, og begynde at bede om mere langsigtede mål.

"Vi vil flytte ind i øverste division af vores konference, derefter gå videre i play-offs, så gå til staten," for eksempel sætter en 3 års mål. Men vi temperament, at med "ved minimum," så vi tillader os selv mulighed for at overgå vores mål. Vi ønsker ikke at bare gør nok for at nå målet, når vi er i stand til at gøre mere.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters, del 2

Den anden prøve, efter du har bestemt, hvordan præcis dine potentielle settere er på høje udenfor, er at kaste dem 25 bolde, og få dem til at se, hvor mange præcise tilbage sæt, de kan udføre.

Bør gøres Alle vurderinger i løbet af flere dage, for at tillade en person, der har en off dag.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hvornår skal Yell

Det er blevet sagt, at en coach råber, når de har nået grænsen for, hvad de ved. Især på varsity niveau, er det normalt ikke effektiv eller nyttigt at råbe på dine spillere, efter at de har lavet en fejl. Hvis de er varsity spillere, de allerede føler sig dårligt nok til at gøre en fejl. De er straffe sig selv i deres sind, og oparbejdning de oplysninger, de har bare samlet for ikke at gøre den fejl igen. Det er kontraproduktivt at tilføje skyld eller vrede til denne blanding. Bedre at lade dem finde ud af det, tilbyder opmuntring, og lad dem komme videre.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hebert s Player Typer, del 5

Når du tænker om, hvor at placere spillerne på dit hold, tænker i basketball. Din stud kan sammenlignes med den store fyr i midten, den brændende, der blokerer skud og kan stuff rebounds tilbage med tordnende slam dunk. Din vinder kan sammenlignes med punkt vagt, der kører holdet og kan gøre tingene ske, når holdet har brug for et løft. Dine stablizers er spillerne på vingerne, der stille og roligt scorer 20 point, fantastiske alle ved slutningen af ​​spillet med, hvor meget de rent faktisk bidrog til sejren.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Sætte mål, del 1

Alle kender målsætning, men 90% af folk
aldrig rigtig sat klare mål for sig selv. Som
coach, der kan såre program.

Vi mødes med vores spillere i starten af ​​hver
sæson, og spørge dem, hvad de mener et realistisk mål bør være for sæsonen. Uvægerligt, siger de: »Gå til stat." Vi fortæller dem, at er en beundringsværdig mål, men for et hold, der kun havde 3 vindende sæsoner i skolen historie, er det et realistisk mål?

Det er nøglen til din målsætning: målet skal være realistiske og opnåelige.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Passers

For at vurdere forbipasserende i starten af ​​sæsonen, har 2 spillere linje op i bageste række, med et mål person midt foran.

Serveres 25 bolde til hver af dem, først fra den modsatte 10 'line, og derefter fra slutlinje, at have nogen at holde statistik.

Spillere får et + for en aflevering inden for 3 'af målet, en - for en skaft eller dårlig aflevering, og 1/2 point for godt på en vanskelig tjene.

I alt op statistik på flere dage i træk, og du har en idé om, hvem dine forbipasserende vil være.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Kalde det en Pass

Det er en "Pass", ikke en "bump"

Her er nogle sage råd til trænere:

Se aldrig at den lumsk pass som en "bump". Opkald
det en bule fremmer tankegang svinge armene
på bolden i stedet for "at føre den, Thanksgiving
middag stil, din setter.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Knockout Punch

Knockout Punch

Her er nogle coaching strategi for når du har en
hold på flugt:

Når du har et team i tovene, så prøv at fremskynde
dit spil (kortere forsinkelser at tjene, hurtigere sæt osv)
at holde dem fra at inddrive.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Tennis Ball Wall Toss

Udvikling ambidexterity - Tennis Ball Wall Toss

Alle spillere, især settere, kan drage fordel af at blive endda lidt ambidextrous. For at starte praksis, kaste en tennisbold mod en væg med din naturlige hånd og derefter forsøge at efterligne bevægelsen nøjagtigt med den anden hånd - praksis og tålmodighed gør mester.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hvornår at grine

Jeg vil aldrig glemme min første turnering som en high school coach. Jeg var coaching freshman team, og det andet hold havde netop taget en timeout på et kritisk tidspunkt.

Vi havde været håndtering vores modstander let, så stemningen i huddle blev lempet ... lidt for afslappet, tænkte jeg. Så jeg sætter på min "stern coach" ansigt og begyndte min "kno ned, er det ikke slut indtil det er overstået" tale.

Efter et par sekunder, begyndte jeg en sætning ved at sige: "Jeg vil ikke have jer til at hade mig, men ..."

En af spillerne med det samme afbrudte og sagde: »Men vi allerede hader dig, coach!"

Hele teamet krakket op, gik tilbage på banen og tog sig af erhvervslivet. Jeg lærte i det øjeblik, der kryber behøver ikke altid at være intens. Når spillet flyder i din retning, er det ofte bedre bare at holde holdet løs og stemningen i huddle lys.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Spar på Skader under træningen

Gates

Spar på skader:

En god tilføjelse til en volleyball praksis er små
2 1/2 "x 21/2" mesh hegn at placere rundt om hårdtslående
område at holde bolde i at rulle fødderne (og
muligvis koster dig en hitter via en blæst ankel).

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hebert s Player Typer, del 4

Hebert anbefaler forsøger at finde en stud som midt blocker, en vinder som setter, og derefter forsigtigt analysere alle dine resterende spillere i lyset af de 3 player typer.

Givet et valg mellem en mere talentfuld atlet og en spiller, der vil tilføre stabilitet til dit hold gennem holdning og hårdt arbejde, Hebert anbefale at gå med mindre talentfulde atlet, som kan tilføje stabilitet og ro tillid til dit team.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Servere

Vurdering servere er blot et spørgsmål om at have dem først tjene 25 bolde, for at se hvor mange de kommer forbi. Så du har dem tjene til hver af de 6 områder, at holde styr på, hvor mange tjener det tager i hvert område.

Gør dette over flere dage, og du vil vide, hvem dine konsekvente servere er, for når du bare har brug bolden over, og hvem dine nøjagtige servere er, for når bolden skal gå til et bestemt område.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Ideer til din første server

Tjenesten er Up

Ideer til din første server:

Start din bedste server som din første server, for at bringe
dem i at fungere så ofte som muligt.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hebert s Player Typer, del 3

Ifølge Hebert, 3rd type spiller er "Stabilizer". De er spillere, der bevare roen i modgang, og de er sjældent de spillere, der vil skade dig i en situation, selv om de ikke er dominerende nok til at blive kaldt studs.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering blokkere, del 2

Trin 2 i blokker vurdering er at få dine blokkere forsøger at proppe så mange som de kan ud af 25, med din hårdtslående line instrueret at ramme kun linje skud.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Brainstorm potentielle katastrofer

Hvad nu hvis?

Som et team, skal du bruge "ned tid" under transport og mellem spil at spille "hvad nu hvis?" Vi sidder ned og brainstorme potentielle katastrofer (dvs., hvad nu hvis vi glemmer vores
øve bolde og nå frem til en turnering, som ikke leverer dem?). Så arbejder vi op løsninger (dvs. låne fra hold X i løbet af denne turnering). På den måde du er forberedt, når katastrofen rammer. (Det er gemt mine hold talrige gange.)

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Sætte mål, del 2

I en high school-program, er det svært at sætte langsigtede mål, fordi typisk dit team vil ændre sig drastisk hvert par år. Det er ikke ligesom kollegium bold, hvor du kan gå ud og rekruttere for at nå dine mål.

Så vi først tale med holdet, spørger, hvad en kortsigtet mål bør være, såsom "at flytte til den øverste division af vores konference."

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Videooptagelser dine spillere

Du må ikke overse betydningen af ​​videooptagelser dine atleter. Det kan gøre coaching teknik meget lettere.

Det er én ting at fortælle en hitter, "Du droppe din venstre arm, før du går ind i din armswing", men det er noget helt andet, og langt mere effektive, for at kunne vise, at hitter på en tv-skærm.

At se deres fejl er et kraftfuldt værktøj til at få atleter til at foretage ændringer. Så, som du vise dem video af dem udfører en færdighed korrekt, kan de lære at gøre det oftere.

Brug video som en uddannelse værktøj ... det kan spare en masse tid og frustration, for dine atleter og din coaching personale.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Hebert s Player Typer, del 2

Den anden type spiller ifølge Hebert, er "Vinder". Vindere køre lovovertrædelsen, og hvis du kan få en vinder som din setter og en stud som din midt blocker, er du godt på vej til succes.

Vindere har en "gå til det for enhver pris" filosofi, og aldrig give op, uanset hvad situationen. Det er derfor, din setter er en oplagt kandidat. Men du ønsker at udfylde dit hold med så mange vindere som muligt.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Forberedelse For Isbjerge

"Praksis for isbjerge"

Her er nogle gode coaching råd, der kan hjælpe dit team at vinde flere spil:

Altid være forberedt på katastrofen på nettet og bruge
nogen tid på at arbejde ud løsninger i kontrollerede praksis
snarere end kritiske spil.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Emergency Moves

Emergency Spear

Her er et tip fra Hyo-sen om beredskabsforanstaltninger bevæger sig, som
komme op i hver kamp, ​​og det er vanskeligt at udføre
hvis du ikke har praktiseret dem igen og igen:

Alle spillere, især settere, bør praksis at bruge
alle arm og hånd dele til nødsituationer tilbagebetalinger fra
nettet.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering Setters - Trin to

Når du har bestemt, hvem der har gode hænder, skal du vurdere hurtighed og smidighed. Du kan gøre dette ved at have din setter begynde i straks tilbage og gøre en hurtig flytning til midt foran at indstille.

Kaste bolden til CF, har setter flytte fra RB til CF hurtigt og sætte bolden udenfor, hvor en anden spiller fanger det. Kør vurderingen boremaskine med forreste sæt, og derefter tilbage sæt og registrere resultaterne.

Dette vil give dig fingerpeg om stress, begær, hurtighed og smidighed, samt nøjagtighed i dit potentiale quarterback / setter.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

The Great knæstykkets Debat

Der har altid været en debat om, hvorvidt der skal have spillere bære knæbeskyttere. Store sager er blevet foretaget på begge sider, men argumenterne koges ned til disse grundlæggende filosofier:

"Anti-kneepad" trænere mener iført knæbeskyttere gør spillerne dovne, så de kan glide af knæ til at træffe vanskelige skuespil stedet for at flytte deres fødder og komme ind korrekte position længe før sådan en nødsituation foranstaltning er nødvendig.

Den "pro-kneepad" kontingent mener knæpuder opfordre spillerne til at ramme gulvet og være mere aggressive i at gå efter bolde de måske normalt ikke forfølge, hvis de var bekymrede over at blive såret.

Begge sider har stærke sager, og debatten vil sandsynligvis aldrig ophøre. Du bliver nødt til at foretage en individuel vurdering i stedet for dit team.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Holde en Setter håndklæde på Hand

Holde en Setter Håndklæde Handy

Her er et tip om sved (du gør sved når du træner, ikke?):

Når praktiserende flere reps, er det en god idé for setter at folde en lille handtowel i deres talje band til at tørre deres hænder, ansigt eller gulvet, hvis
sved virkelig flyvende!

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering blokkere, del 3

Trin 3 i blokker vurdering indebærer at finde dine midterste blokkere, som er afgørende for dit holds succes. Har en spiller som er oprettet på vinkel, og den kommende midten midt foran.

På hvert signal, har den midterste rush udenfor, lukker blokken og se, hvor mange de kan stuff ud af 25.

Gør dette højre og venstre side, for at teste mobiliteten hver vej.

Gør alle dine vurderinger over flere dage, og efterhånden en total.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Indstil dyst Zone

Dyst Zoner

Få en fornemmelse for "dyst zoner", hvor mange spil er vundet og tabt:

På bolde gik ind i "dyst zone" i toppen af ​​nettet en forreste række, skal din setter altid forsøge at foretage et spring sæt, selvom det er bare at trække en overtrædelse opkald fra dommeren. Du kan få nogle bolde du normalt ville have tabt til et pund fra den anden side.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Vurdering blokkere, del 1

Blokering er meget vigtigt, så du vil bruge en hel del tid på at vælge dine bedste spillere.

Først skal en spiller linje op på tværs fra en linje af hitters. Instruer alle dine hitters at ramme vinkel, og tælle, hvor mange blokerer blokker får ud af 25 forsøg.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Fokus på konkurrence

Her er en simpel tip jeg plukket fra en italiensk pro team til at fokusere dine spillere på konkurrencen.

Når dit team gennemgår sin pre-game stretching ikke line dem op i en cirkel mod hinanden. I stedet har dem alle står deres modstander på tværs af nettet, mens de strække. Dette hjælper dem med at fokusere og blive fortrolig med deres modstander. I nogle tilfælde vil det skræmme de andre hold.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør