Volleyball: Begyndere Tips

Betydningen af ​​en tjener rutine.

Uden tjene, kan ingen hold vinde. Det er så simpelt. Ved servering godt, kan du tegne sig for så meget som 40% af dit holds offensiv output. Der er mange forskellige typer af tjener, men de har alle én ting til fælles: en server skal udvikle en konsekvent rutine. Tænk på det i form af skydning gratis omgange i basketball. En spiller skridt til den linje, hopper bolden et par gange, tager en dyb indånding, og skud. Den samme strategi virker i betjener. Træn en rutine fra starten af ​​din karriere, og når du har fundet noget, der virker, holde sig til det. En typisk rutine vil involvere ser ned, mens du hoppe bolden flere gange, indsamle dine tanker, så se op, tage en dyb indånding, og derefter gå ind i din servering bevægelse. Aldrig undervurdere betydningen af ​​din rutine. Gør det nøjagtig det samme, uanset om det er den første tjene på spillet eller matchbold til mesterskabet. Hver tjener er kritisk. Brug din rutine hver gang og se, hvordan din succes vil bygge.

Tennis Ball Spikes

Hver ny spiller vil spike ... det er glamour dygtighed, trods alt. Men det er også en af ​​de sværeste at bryde ind i komponenter til undervisningen. Vi begynder med at bruge tennisbolde. Da de fleste unge har kastet en baseball eller softball, deres krop og sind er afstemt efter den teknik involveret. Under spillere kaste en tennisbold mod en væg giver os mulighed for at vise dem, hvordan ens for armswing og håndled snap i en volleyball spike skal kaste bevægelse. Spillere reagerer godt på den instruktion, fordi det er noget, de er fortrolige med, og dermed tage noget af frygten ud af læringsprocessen. Efter kastede bolden, så den hopper en gang, rammer væggen og vender tilbage til dem et par gange, begynder spillerne at få en fornemmelse for spiking bevægelse. Efter muren, vi flytter til nettet, hvor vi har spillerne simpelthen stå og snap bolden over nettet et par gange. Så vi har dem hoppe på plads, kastede bolden over. Efter at de har det godt med den springende og kastede, vi flytter til undervisning af den fremgangsmåde, der stadig bruger de tennisbolde.

Servering

Har din tjener ikke gå, hvor du vil have den skal? Prøv det - når du tjener, pege tæerne, knæ, hipsand skuldre, hvor du ønsker din bold til at gå. Serveres op !!

At lære Wrist Snap

Her er en idé til undervisning håndleddet snap på spikes. Giv spilleren en knæstykker, så har dem gå gennem deres tilgang, herunder de store high-nå arm swing. På højden af ​​deres hoppe, få dem kaste knæstykkets over nettet, forsøger at få det så tæt på 10 som muligt. Dette hjælper en hel del i at undervise i snap i slutningen af ​​spikingkoncentrationen bevægelse.

Tips til Middle blokkere

Middle blokkere herske nettet. De skal være krigere, konstant i bevægelse, ubønhørligt aggressive på angreb og forsvar.

At være en effektiv CF (Center Front), skal du elsker at arbejde hårdt og være involveret i alle spil. Du er ligesom skudt blocker i basketball. Du er nødt til at dominere nettet, og gøre den til din egen, gør modsatrettede hitters tænke over, hvad de laver, ændre deres skud, kaste deres spil.

Her er nogle tips til at spille hård CF:
1-Block head-to-head, men husk, at vinkel skud er nemmest at ramme, så ved de lavere niveauer i spillet, især, vil du se 90% vinkel hits. Sluk vinkel, og derefter se, hvad der ellers din modstander kan gøre. Mange gange er der ikke noget de kan gøre, og vil stoppe hiting. Så du ejer dem! De er ikke længere en faktor.

2-Når blokere hurtigindstilling, se hvor setter er. Er hun alt for langt tilbage for at indstille det effektivt? Hvis ja, vent, og forventer en regelmæssig sæt, eller noget udenfor.

3-Prøv at kvæle bolden. Få fingrene helt rundt om bolden, og tryk den ned. Gør det umuligt for bolden til at gå nogen steder, men lige ned igen.

3-Medmindre din modstander kører en 5-1, er det sjældent betale sig at gå op for at blokere, når de er indstillingen. Ved at gå op med setter, har du mistet værdifuld tid på at komme til, hvor hendes sæt kommer til at gå.

4-Vent en ekstra 1/2 sekund, når blokere en bageste række angreb. Og foretage visse du har en god chance for at få det, fordi din blok kan skjule visionen om dine holdkammerater, bliver klar til at grave i bageste række.

5-Spil en-til-en med den indsigende CF. Det er ligesom man-til-mand i basketball. Hvis hun går op, skal du op. Hvis hun flytter til ramme en dias, du nødt til at gå med hende. Medmindre du ved med sikkerhed, at hun vil være ude af spillet, har du til at "spejle" den modstående CF.

Bragt til dig af www.spikenashbar.com - verdens førende volleyball leverandør

Lær passerer teknik med mælk kander.

En billig, men meget effektiv teknik til at undervise begyndere at passere involverer noget alle kan nemt komme af ... en et-gallon mælkekande. Sæt mælkekande på gulvet, og få forbipasserende stå over det, fødderne lidt bredere end skuldrene, den mælkekande lidt foran hendes krop da. Den passer så bøjer knæ, holde hende tilbage lige, øjne fremad, armene låst fast i forbifarten position, indtil hun kan mærke håndtaget på mælkekande med sine pegefingre. Har hende afhente mælkekande med sine to fingre, og stiger op med knæene, altid holde hende tilbage lige, øjnene op, og kanden holdent mellem hendes ben. Denne teknik er fremragende til at undervise begyndere ikke at bøje i taljen, hvilket gør det vanskeligt for dem at se deres mål. Hvis lærte meget tidligt, vil det hjælpe med at uddanne kroppen altid at opretholde den korrekte holdning, når de passerer, og fjerne mange af de dårlige vaner, der kryber ind i spillerens teknik, hvis de ikke er undervist korrekt fra meget beginnning.

Demonstration Setter Hånd holdning

Næsten hver spiller har spillet en slags kortspil, så de er alle bekendt med, hvad en "spade" er. Vi fortæller begynder spillerne at lave en "spade" ved at røre deres tommelfingre og pegefingre sammen. Så vi har dem ser op gennem at "spade", og husk, at formen. Vi kalder det også en "visning Finder", som synes at hjælpe. Det giver spillerne en visuel beskrivelse til tasten på, når de er først ved at lære at sætte.

Lad det komme Through, Indstilling

Efter at have begyndere balancere bolden på panden, vi har dem kaste bolden op, og lad det ramte dem i midten af ​​deres pande. Dette reenforces hvor bolden skal ramme dem, når de bliver klar til at indstille, hvis de har fået i den korrekte position.

En stor hårdtslående strategi.

Her er en måde at op din udenfor hårdtslående procent ved blot at gøre din modsatrettede blocker "play du ærligt." Strategien er enkel, men ikke brugt nær nok. Alt du skal gøre er at altid, uden undtagelse, rammer din første bold ned linjen. Lyder simpelt, ikke? Men hvad det gør, er dette: blokkere har lært at blokere vinkel indtil modstanderen rammer linjen, eftersom 90% af hits er sprængt vinkel. Så hvis du rammer din allerførste hit ned linjen, er det det samme viser din modstander, du kan gøre det, og at du vil gøre det. De skal nu spille dig lige på, at bevogte den linje, som vil åbne din vinkel igen. En anden tip: hvis din første linje skud går ned, rammer din anden ned linjen, også. Grunden? Mange trænere antage, at en linje skud var faktisk en ulykke, en bold, der ikke blev ramt rigtigt, i kraft. De vil fortælle deres blokkere for at holde blokere vinkel indtil deres modstander hits to ned linjen. Så du slippe af sted med et andet skud ned linjen, så godt. Det siger sig selv, at hvis de aldrig justere holde ramme linjen hele natten. Uanset hvad, har din andel steget dramatisk.

Telefon For You

Telefon til dig En tongue-in-kind observation fra Hyo-sen: Hitters skal holde øjnene åbne, når de rammer eller det er ligesom at ramme i en telefonboks. Ouch!