VOIP: VoIP Tilbehør Tips

Få en telefon til computeren

Du er nødt til at kalde det et tilbehør, da du kan foretage opkald uden. Men en af ​​de mest populære nye VOIP tilbehør til Residential VOIP net er en VOIP-telefon. Mens du kan bruge standard telefoner med de fleste kommercielle Residential VoIP-tjenester og en særlig adapter, VOIP telefoner sluttes direkte til din computer via en USB-forbindelse. Du kan bruge disse telefoner med kompatible computerbaseret Residential VOIP service, ligesom Skype, eller endda Google Talk eller MSN eller AOL Instant Messenger. Det værd? Afhænger af hvor meget du bruger tjenesten som en almindelig telefon. Hvis mere end én person bruger VOIP service, kan det give mening. Ellers er du sikkert bedre tjent med et headset.

Få det rigtige tilbehør til alle medarbejdere

En af grundene virksomheder ønsker PBX tjenester er at give konferenceopkald mellem forskellige steder på tværs af netværket. Men hvis dit netværk omfatter enten folk ringer fra vejen via IP PBX-netværk, eller mennesker indsamling i et mødelokale fra et fjerntliggende sted, du vil få brug for de rigtige tilbehør til at gøre disse konferenceopkald arbejde. I mellemtiden, vil du ønsker en konference højttalertelefon til at tillade alle i din mødelokale til at tale og blive hørt.

Du behøver ikke en VoIP-telefon med flest Residential Services

Du absolut ikke behøver at have en særlig VoIP-telefon med dit hjem VOIP service. Stort set alle boliger VoIP-tjenester tillader standard telefoner, der skal anvendes med særlige adaptere. Men du kan købe en VOIP telefon for under $ 100, undgå at bruge en særlig adapter, og drage fordel af Internet-only telefontjenester, ligesom videoopkald.

Kig efter en telefon Deal

En uundgåelig omkostningerne ved at konvertere til over til et VOIP telefonsystem - især et PBX-telefonsystem - er udgifterne til hardware. Du bliver nødt til at have et datanetværk udvides til alle stationære. Og du bliver nødt til at have PBX-kompatible telefoner, der er også VOIP-venlige. Ofte kan du bruge dine nuværende telefoner med særlige adaptere. Men hvis du er nødt til at lægge ud kontanter for nye VOIP telefoner i forvejen, kan opstartsomkostninger vokse i en fart. En måde at lette disse omkostninger er at kigge efter en udbyder, der tilbyder enten gratis, eller dybt tilbagediskonteres, telefoner med en ny servicekontrakt.

Flere VOIP Gadgets kommer som Portable WiFi Udvikler

Markedet for VOIP Tilbehør fortsætter med at vokse. Antallet af mobiltelefoner og bærbare enheder med integreret WiFi har hidtil været begrænset. Men teknologiske fremskridt holde accelererende og virkelig bærbare WiFi-enheder er begyndt at komme på markedet - Microsoft Zune musikafspiller, indstillet til debut denne juletid med WiFi, er et godt eksempel. Og overalt, hvor der er WifFi, VOIP og VOIP tilbehør sikker på at follow.So hvis du ikke kan se en bekvem VOIP ringer enheden for dig i øjeblikket, bør det ankommer snart.

Eeek, en mus og en telefon

Her er VOIP Tilbehør til gadget elsker i dit hus: Sony VAIO VOIP Mouse. Hvad gør den så speciel? Det er en optisk mus, en VOIP håndsæt og en højttaler telefon i en. Saml den op at foretage et opkald; sætte den ned igen for at bruge det som en højttaler. Ligesom mange nye gadgets, men det kommer ikke billige. Forvent at betale mindst $ 100 for det online.

VOIP højttalertelefoner: Velegnet til grupper

Højttaler-telefoner bygge bro mellem VOIP telefoner og headsets. Dette er VOIP tilbehør til dig, hvis du vil ønsker at have flere folk tale og lytte til VOIP opkald via din computer. Priserne spænder fra omkring $ 20 til mere end $ 150 for VOIP højttaler telefoner. Du kan forvente en tilsvarende række i lydkvalitet - det bliver meget bedre på de dyrere modeller.

Untether dig selv med en VOIP Bluetooth Headset

Hvis du vil have din husstand at få adgang til din computer-baserede Residential VOIP, en VOIP telefon er nok svaret. Men hvis det er bare du bruger forbindelsen, mens du sidder på - eller står i nærheden af ​​- din computer, er du sikkert bedre tjent med et headset. Bluetooth-aktiveret headset er en af ​​de mere populære VOIP tilbehør. Bluetooth headset arbejder i to dele: en USB / Bluetooth-stik og et trådløst headset. Du kan bære headsettet og kommunikere via din computer-baserede VOIP service, selv mens du står op til 30-meter væk fra computeren.

En VoIP-adapter Kan bygge bro

Så du ønsker at prøve VOIP, men du ikke ønsker at rode rundt med en hjemmecomputer netværk. Kan du gøre det? Let, hvis du har en adapter, som er en VOIP tilbehør, der giver dig mulighed for at skabe et netværk bro mellem din telefon og din internetudbyder. Du kan sætte adapteren i dit kabel eller DSL-modem, og du vil være klar til at gå. Adaptere er ikke super billige, hvis du skal købe en selv - forvente at skulle betale $ 50 eller $ 60. Men mange VoIP-tjenester vil give dig en gratis, når du tilmelder dig tjenesten.

Bruge Palm for VOIP

Hvis du har en Treo eller andre Palm-enhed, især den ene med en Bluetooth eller WiFi-forbindelse, har du sikkert tænkt "Hvorfor kan jeg ikke gøre VOIP opkald med dette?" Efter alt, VOIP er blot endnu Internet applikation, ikke? Nu kan det ske, takket være en helt ny tilføjelse til VOIP tilbehøret verden fra Hampton Software. Softwaren hedder artikulation, og det angiveligt virker med alle Palm OS 5.x og derover. Du skal bruge en internetforbindelse og en VOIP udbyder. Men alt andet er taget sig af, ifølge virksomheden. Det er helt nye software, så du måske ønsker at vente, indtil et par anmeldelser kommer i før de går ud for at købe den. Men det lyder meget lovende.

Web Cams Arbejde med computerbaseret VOIP Services

Selvfølgelig behøver du ikke at bruge hundredvis af kroner på en video telefon for at tilføje video til din VoIP-telefon opkald. Overvej en simpel PC web cam til din VOIP tilbehør af valg. Du kan købe en billig model til under $ 20. Brug den nemt med enhver computer-baserede VOIP system som Skype, Google, Microsoft eller Yahoo. Bare sørg for de personer, du ønsker at se og tale at have en web-cam og er på det samme netværk som dig.

VOIP Betyder Video, Too

Husk, at VoIP er simpelthen en anden Internet applikation, som e-mail eller web browsing. Så det eneste, stoppe dig fra at foretage video, samt lyd, er Internet messaging have en videotelefon. Så sætte dette på din liste over VOIP tilbehør, du ikke kan leve uden: en VoIP aktiveret videotelefon. Den leveres med en high-definition skærm og et indbygget kamera. Selvfølgelig vil den anden person du forbinder med brug for en, også. Disse ikke kommer billige, enten. Forvent at betale over $ 500 for hver telefon.

Bliv klar til VOIP Keyboard

En ny tilføjelse til den voksende verden af ​​VOIP Tilbehør er VOIP-aktiveret tastatur. Forvent at se disse kommer i efteråret 2006 fra PC tilbehør gigant Logitech. Disse tastaturer bliver Skype-specifik i Europa og optimeret til Yahoo og AOL i USA. Tastaturet vil omfatte dedikerede knapper til at foretage og afslutte opkald samt hurtigkaldstast. Forvent at betale godt over $ 100 online for én.