VOIP: VoIP Planer Tips

Betale op foran og Gem

Hvis du har valgt en VoIP-udbyder, at du føler meget komfortabel med, og du er villig til at gøre en langsigtet forpligtelse til, at overveje at tilmelde dig en årlig fakturering planen. Mange VOIP udbydere tilbyder en signficiant rabat til kunder, der betaler årligt, i stedet for månedligt.

International opfordrer koste mere

De fleste udbydere opkræve én pris for opkald inden for deres netværk - normalt gratis - og højere priser for opkald ud af deres netværk, og endnu mere for internationale opkald. Hvorfor? Fordi det koster mere at bruge den traditionelle offentlige fastnet til at foretage internationale opkald. Husk, en de vigtigste funktioner på din VoIP-udbyder, er at sikre, at du kan alle nogen - inklusive folk på offentlige, koblede net og andre VoIP-netværk. Det er, hvor omkostningerne kommer ind, og de passerer at koste tilbage til forbrugeren med højere satser.

Lokale og langdistance: Det er alle de samme til din VoIP-udbyder

Med VoIP-telefon service, er der ingen forskel på de lokale og langdistance opkald. Stort set alle VOIP udbydere tilbyder gratis opkald overalt i USA, enten i en pakke af forudbetalte minutter eller en ubegrænset pakke. Shoppe rundt efter de bedste tilbud, du kan finde. Husk, de fleste udbydere tilbyder også gratis lokale og langdistance opkald i deres eget netværk, også. Så hvis du kan overbevise folk du ringe til regelmæssigt at deltage i den samme VOIP telefon service, som du, kan du spare endnu mere.

VOIP Før Cost

Der er et par beslutninger, du skal gøre, før der træffes beslutning om en VOIP plan. Omkostninger er naturligvis vil være stor faktor, da de fleste VOIP planer giver store besparelser i forhold til traditionelle telefon planer. Men der vil være andre faktorer, der konkurrerer med omkostningerne. Gå over disse faktorer først og derefter se på omkostningerne, når du har foretaget disse beslutninger:

* Vil du have en computer-baseret telefon, hvor du taler gennem din computer eller bærbare computer, eller vil du have en telefon-baseret tjeneste, der vil fungere som din traditionelle fastnet?

* Har du gøre en masse langdistanceopkald? Har du foretage regelmæssige internationale opkald. De fleste kommercielle tjenester tilbyder gratis landsdækkende lokal og fjerntrafik, men har afmålte afgifter for internationale opkald.

* Har du venner / familie, der allerede er på en bestemt VoIP service? Mange tjenester tilbyder gratis opkald i deres net. Hvis du bruger Skype, for eksempel, alle opkald til andre Skype-brugere er gratis, med ingen gebyrer på alle.

* Hvor vigtigt er 911 adgang? Hvis din VoIP-telefon vil være din vigtigste eller eneste telefon, går det at være virkelig vigtigt at have 911. Hvis det er en anden telefon, måske ikke så vigtigt.

Disse er nogle af de faktorer, du bør se på, før du går videre og gøre en seriøs pris sammenligning.

Videoopkald Nemmere med VOIP Planer

Her er en klar fordel med VOIP telefon service: video. Hvis du ønsker at se - samt tale - til jeres kald partnere, det er meget, meget lettere at gøre det gennem en VOIP udbyder end med standard telefon tjenesten. Du behøver ikke engang en videotelefon. Hvis din VoIP-telefon service tillader computerbaseret opkald, kan du gøre videoopkald med et webcam og et headset.

VOIP Planer: Vælg telefon eller computer

Der er grundlæggende to typer af VoIP planer. En plan giver dig mulighed for at bruge din computer som en telefon, med et headset eller endda en plug-in telefon. Disse tjenester er meget lave omkostninger - nogle endda tæt på gratis. Og de kan være meget bekvemt for forretningsrejsende, der kan tale gennem deres bærbare forbindelser. Men disse planer ikke tillade dig at bruge en traditionel telefon. Hvis du vil bruge din nuværende telefon - og nummer - med VOIP, skal du købe en telefonbaseret plan, som er dyrere, men kan sammenlignes med service fra en fastnettelefon.

Business VoIP en solid investering

VoIP bliver en solid alternativ for business telefoni, især virksomheder, der allerede har investeret i lokale og wide area datanetværk. VOIP kan tilføjes på et eksisterende datanetværk relativt enkelt, selvom hardwareomkostninger ved opstart kan koste tusindvis. Og VoIP forretningsplaner, med ubegrænset indenlandske og billig internationale opkald, kan betyde store besparelser for en virksomhed. Det er ikke så nemt for en virksomhed at få omkostningerne numre fra udbydere, da de fleste af disse er tilpassede løsninger. Men for virksomheder - fra små til store - en VOIP Plan kan være en solid investering.

Kig efter en VOIP Plan med en forsøgsperiode

De fleste VOIP planer er måned-til-måned-tjenester, der ikke kræver at underskrive en kontrakt. Tænk på det som dit kabel-tv planen. Du betaler hver måned - som regel på forhånd - for tjenesteydelser og kan stoppe når som helst. Sørg for, at VOIP plan tilbyder den samme aftale. Endnu bedre, kigge efter en med 30 dages gratis eller en penge-tilbage-garanti. På den måde kan du afprøve tjenesten i relativ komfort, vel vidende, at du ikke gør et stort engagement, eller om en masse kontanter for en VOIP Plan, der ikke virker for dig.

Store Navne Tilbyd Stabilitet; Ikke Cutting Edge Services

Der er masser af store navne, der tilbyder VOIP planer. Disse omfatter teleselskaber som Verizon, VOIP specialister som Vonage og Skype, og software / Internet giganter Microsoft, Google og Yahoo. Som med enhver ny teknologi, får du en vis mængde sikkerhed med at gå med et stort navn. Du ved, det er sikkert at gå på arbejde tæt på hvad blev annonceret, vil kundeservice besvare telefonen, og du vil være i stand til at købe det hos din lokale Best Buy. På den anden side, er du aldrig kommer til at få det bedste tilbud, vil du sandsynligvis ikke være på forkant med teknologien, og gigantiske selskaber har været kendt for hurtigt at droppe eller sælge urentable linjer. Så det er virkelig op til, hvad der gør du føler dig mest komfortable. Ønsker du at være banebrydende, betale mindre og tage flere risici? Eller er du mere komfortabel med en konservativ beslutning?

Vælge en VOIP Plan: Gør din forskning

At vælge en VOIP plan er som at vælge en internetudbyder. Der er masser og masser af dem derude konkurrerer om din virksomhed. Nogle tilbyder store tjenester, andre gør ikke. Du er nødt til at beslutte, hvad der er hvad. Gør din forskning, før du logger på til en VOIP plan, og du vil spare dig selv penge og hovedpine senere:

* Spørg venner, familie, forretningspartnere, som de bruger.
* Kontroller sammenligning sites på internettet.
* Spørg din tekniske rådgiver eller it, der skal bruges.
* Find ud af om din nuværende telefon udbyder tilbyder en VOIP plan.

Gratis VoIP planer? Sådan da ...

Der er VOIP Planer, der har ingen månedlige eller pr-opkald afgifter på visse betingelser. Skype er måske den mest kendte, med snak tjenester fra AOL, Microsoft og Google lige bag dem. Det er rigtigt, at disse tjenester kan være fri. Men se på det med småt. Skype, for eksempel, er gratis, hvis du ringer andre Skype-brugere. Opkald til en person uden for netværket koster penge. Dette kan fungere godt for dig, hvis dine hyppige ringer partnere er også på Skype. Ellers er det bare en anden telefon planen.

Hvad du skal betale for en VOIP Plan

Så nu, at du har kigget på, og fandt faktorer som computer vs. telefon planer, 911 og net, der anvendes af dine hyppige ringer partnere, kan du begynde at se på VOIP plan omkostninger: Forvent at betale alt fra $ 15 til $ 25 per måned for en enkelt VOIP linje til dit hus, sammen med prisen på din DSL eller internetforbindelse. Dette bør omfatte ubegrænset gratis lokale og indenlandske langdistanceopkald og en hastighed på et par cent per minut for udlandsopkald. Men husk alle de andre faktorer og funktioner, du besluttede du havde brug for, før du kigget på omkostninger. Sørg for, at VOIP plan du vælger opfylder alle disse behov, og er ikke kun de laveste omkostninger plan derude.

Sørg din VOIP Planen omfatter Gratis tjenester

Enhver god VOIP plan bør tilbyde en lang række gratis tjenester, herunder banke på, voice mail, viderestilling af opkald, opkalds-id og tre-vejs opkald. Nogle tjenester opkræver ekstra for der. Men mange kommercielle VOIP planer tilbyde disse tjenester gratis med enhver betalt månedlige plan. Du kan bruge dette som et barometer, når afprøve nye VOIP planer. Sørg for at få disse tjenester gratis. Hvis ikke, gå videre og bede for dem uden omkostninger.

Nogle VoIP planer omfatter Hardware

De fleste kommercielle VOIP planer vil tilbyde dig simpel adapter software uden omkostninger, som vil tillade dig at tilslutte en almindelig telefon til din internetforbindelse. Nogle tilbyder også gode tilbud på kompatible routere og andet hardware, som vil tillade dig at oprette eller opgradere et hjemmenetværk på en relativt lav pris. Hvis du vil have en IP-telefon, men er du nødt til at betale for det.