VOIP: VoIP 911 Tips

Sørg for at vide din udbyders evne til at levere 911 service

Før du vælger en VoIP-telefon service, finde ud af, om de tilbyder E911 telefon service - eller nogen form for 911 telefon service - på tværs af hele deres netværk. Siden 2005 har FCC krævet Internet telefon selskaber at tilbyde E (udvidet) 911 telefon service, men mange udbydere er stadig langsomme til at levere den helt. Dette kan selvfølgelig blive et problem, hvis du har brug for at bruge en 911 telefon service fra din VoIP-telefon service, og det virker ikke, eller har en langsom reaktion.

Emergency Check? Ring 933

Hvis du er en Vonage abonnent, og du vil vide, om du er blevet tilsluttet 911 service, ikke ringe 911. Det vil sætte gennem en faktisk 911 opkald, hvis forbindelsen er aktiveret. I stedet ringe 933. Du vil så modtage en besked om dig, hvis din 911 tjeneste er live.

Nr 911 med gratis VOIP

En stor grund til gratis VoIP-tjenester bør ikke anvendes som primære telefoner: 911 vil ikke fungere. Mens kommercielle VOIP udbydere er forpligtet til at yde 911 service og få en præcis fysisk adresse for at give 911 udbydere, gratis udbydere er ikke de samme krav. Så hvis du overvejer gratis VOIP, sørg for at have en anden tjeneste med en 911-forbindelse.

Sørg for Provider din fysiske placering for 911 opkald

911 og VOIP har ikke altid fungeret godt sammen. VOIP er en virtuel tjeneste, i modsætning til almindelige telefonlinjer. Så det traditionelle 911-systemet, som ID er det sted, hvorfra nødopkaldet bliver ringet op, ikke automatisk arbejde med VOIP. Det er derfor, FCC nu kræver VOIP udbydere til at omfatte 911 service med alle planer. Så når din VoIP-udbyder beder dig til nøjagtig fysiske adresse på din forbindelse, skal du sørge for at give til dem. Udbyderen vil bruge denne adresse til 911 besvarelser.

Hvordan ved jeg, hvad min Provider gør ved 911?

Hvis du vil vide, hvad din VoIP-udbyder gør om VOIP 911 service, tjek hjemmesiden http://www.voip911.gov. Dette websted, vedligeholdes af FCC, har en liste over VOIP udbydere landsdækkende, som har indberettet deres fremskridt gennemførelse 911. Hvis din udbyder har gjort noget ved at levere VOIP 911 service, vil du finde sin rapport her.

Bedste VOIP 911 Dækning

Hvis du leder efter en udbyder, der tilbyder solid VOIP 911 dækning, Vonage har føringen. Ifølge PC World Magazine, har Vonage kunnet oprette 85 procent af sine kunder i USA med at arbejde 911 service. De fleste af det resterende 15 procent er i områder, der betjenes af AT & T som den regionale telefon udbyder, og Vonage forhandler i øjeblikket med AT & T til at levere 911-forbindelse til de pågældende områder.