VOIP: Opsætning af VoIP Tips

Har du brug for tillid? Tag en VOIP Online Class

Har du brug for en vis tillid, før du prøver at oprette din første VoIP-netværk? Overvej en gratis online klasse i VOIP fra et ikke-teknisk perspektiv. CNet tilbyder denne klasse gratis på sit Help.com site. Se dig omkring og du kan sikkert finde nogle andre, også. CNET klasse indeholder en oversigt over VOIP teknologi, forskellige typer af løsninger, oprette VOIP derhjemme, og hvor VOIP kan være at gå i fremtiden.

Du kan holde dit nummer, men du måske ikke ønsker at

De fleste kommercielle VOIP udbydere vil lade dig beholde dit gamle nummer, når opsætning af VOIP. Men processen er ikke så glat. Du er nødt til at underskrive en formular gør det muligt for udbyderen at tage dit gamle nummer. Det kan tage 30 dage eller mere for at gamle nummer til at arbejde på den nye VOIP systemet, så udbyderen vil give dig et midlertidigt nummer til brug indtil da. Det er meget nemmere at oprette VOIP med et nyt nummer. Så overveje dette, før forudsat du nemt kan flytte dit nummer rundt fra udbyder til udbyder.

Sørg for at få en komplet Virtual PBX System

Sørg for, at enhver VOIP PBX-system, som du overvejer at købe har en langt bedre udvalg af tjenesteydelser end den traditionelle PBX-system, som du er klar til at erstatte. Ethvert PBX-system skal gøre følgende:

* Voice mail
* Vis nummer
* Tre-vejs opkald
* Viderestilling
* Direkte dial udvidelser.

Da VOIP PBX systemer er web-baseret og Internet-aktiveret, bør du også sikre dig at systemet indeholder følgende:

* Ubegrænset opkald.
* Telefon til e-mail-forbindelser.
* Konferenceopkald.
* Webbaseret administration.

Opsætning af Business VoIP? Overvej professionel hjælp

Opsætning af Business VoIP kan være et andet dyr end at oprette VOIP derhjemme. Hvis du har et hjemmekontor, eller en lille virksomhed med en simpel datanetværk, det sandsynligvis vil ikke være så svært at konfigurere VOIP, hvis du har grundlæggende teknisk viden. Men hvis du ønsker at oprette Business VoIP med en god størrelse datanetværk eller oprette PBX tjenester, du helt sikkert vil få brug for hjælp fra en professionel indstilling op VoIP-tjenester.

Opsætning VOIP Med Network Security

Ved opsætning af VOIP, de eneste sikkerhedsmæssige overvejelser, du kan styre med, er dem på dit eget netværk. Du skal sørge for dit netværk er beskyttet med adgangskode ved hjælp af 128-bit kryptering og sidder bag en firewall. Men når VOIP trafik forlader dit netværk, er der ikke meget du kan gøre. Sikkerhed flytter i hænderne på netudbyderen og den, der modtager dit opkald på den anden ende. Hvis du opretter forbindelse VOIP til dit datanetværk, bør it-afdelingen eller teknisk konsulent hjælpe dig med at håndtere oprette passende sikkerhedsforanstaltninger.

Ingen IT Support? Overvej professionel hjælp

Nu bare fordi indstillingen AA virtuelt PBX-system formodes at være let, betyder ikke, det vil være. Dette gælder især, hvis du har for at udvide dit internet-netværk til at gøre det telefonsystemet arbejde. Så hvis du tror, ​​du måske har problemer med at installere en VOIP PBX-system selv - eller hvis du ikke har det støtter at støtte sig til - overveje at leje en professionel konsulent.

Husk Set Up 911 Services

Hvis du indstiller VOIP i dit hjem, skal du sørge for at oprette 911-tjenester. Dette er især vigtigt, hvis VoIP-telefon kommer til at være din eneste telefon. Nogle udbydere, ligesom Vonage, kræver, at du giver den fysiske placering af din VOIP netværk, når du sætter det op via internettet. Andre overlader det til dig. Og nogle tjenester, som Skype, ikke tilbyder 911 tjenester. Dette er vigtigt, fordi VOIP er en virtuel service, ikke bundet til et hvilket som helst sted. Derfor vil de traditionelle 911-tjenester ikke arbejde - medmindre du informere din VoIP-udbyder, hvor du befinder dig.

Opsætning af VOIP Extensions - Prøv den nemme måde

Her er et problem, der er sværere at løse, end det først ser ud:
Du har en traditionel fastnettelefon, der tjener alle telefoner i huset. Du skifter til VoIP. Telefonen, der er tilsluttet routeren / adapteren fungerer fint. Så hvordan kan du få alle de andre telefoner til at oprette forbindelse til den samme linje? Den ikke-så-nem måde er at ReWire telefonlinjer i dit hjem. Der er masser af instruktioner til rådighed på internettet for at gøre dette, men medmindre du har teknisk kyndige, kan du ende med at gøre mere af en rod. Overveje at ansætte en person, der ved, hvordan man wire til at komme ind og hjælpe.

Eller du kunne gøre det en nemmere måde: For omkring $ 100, kan du købe en trådløs hjem telefon med udvidelser, du kan sætte rundt om huset. Slut vigtigste telefon til adapteren og de trådløse udvidelser vil forbinde sig til den vigtigste telefon. Det er billigere end at ansætte nogen til at gøre det ledningsnet, og du kan få alt op at køre med en hurtig tur til mall.

Her er hvad du behøver at have Set Up VOIP

Hvis du ønsker at oprette din første VoIP-netværk, her er hvad du absolut skal have, før du kan foretage opkald:

* En high-speed internet-forbindelse.
* En VOIP telefon service (som Vonage, Skype, etc.).
* En telefon, mikrofon eller højttaler telefon.
* En adapter til at tilslutte telefonen til internetforbindelsen.

Hvis du ønsker at bruge en computerbaseret VOIP service, ligesom Skype, eller nogen af ​​de MSN / Google / AOL / Yahoo Talk kunder, vil du også nødt til at have en computer tilsluttet til internettet. Men hvis du kommer til at bruge en almindelig telefon til VoIP, er en computer ikke nødvendig.

Kan jeg få hjælp til VOIP opsætning?

De fleste VOIP udbydere vil vil til dig at gøre det selv, når du konfigurerer VOIP derhjemme. Vonage, for eksempel, giver dig mulighed for at bestille via internettet og sende et kit til selv set-up. Hvis du har brug for hjælp, kan du e-mail eller ringe til Vonage kundeservice, men dybest set er du på egen hånd, medmindre du finde din egen teknisk hjælp. Vonage og andre store VOIP udbydere har store websteder, der er meget nyttige, og kundeservice er også venlige og nyttige.

Opsætning VOIP med den lokale netværksoperatør

Du kan integrere VOIP i dit eksisterende trådløse hjemmenetværk. Der er to måder at gå om opsætning af VOIP med et hjemmenetværk. Hvis du er tilfreds med din nuværende trådløse router, kan du købe en adapter, der vil sætte i den nuværende router. Hvis du ønsker at opgradere din router, mens etablering af VOIP, kan du købe en ny trådløs router, der er VOIP stand. Normalt kan din VoIP-udbyder tilbyde dig en aftale om en ny router til en lavere pris.

Tage besværet ud af PBX: Gå Virtual

Hvis du overvejer at købe en VOIP PBX-system til at erstatte et nuværende PBX-system, der bruger traditionelle land-line netværk, er du sandsynligvis bekymre sig om, hvor svært overgangen og set-up vil være. Dette er virkelig afhængig af et par vigtige faktorer:

* Har du allerede en Internet-netværk forbundet til hver desktop, der har brug for en telefon?

* Har du brug for at holde de samme lokalnumre, når du skifter over til VOIP PBX-system?

* Har du planer om at købe VOIP-aktiverede telefoner? Eller vil du bruge de nuværende telefoner med adaptere?

* Har du planer om at købe et virtuelt PBX-system, eller en, som du har brug for at oprette og konfigurere dig selv?

Hvis du allerede har en desktop Internet-netværk, hooked op til en højhastighedsforbindelse, du er foran i spillet. Og en måde at undgå rodet opsætning og konfiguration af PBX-system er at overveje purhasing en hosted eller virtuelt PBX. Med en hosted system udbyderen tager sig af stort set alt. Alt du skal gøre er at forbinde dine telefoner til netværket og derefter konfigurere systemet via en beskyttet hjemmeside.

Den nemmeste måde at oprette VOIP

Den nemmeste måde at oprette VOIP er simpelthen at downloade software og bruge en computerbaseret VOIP plan som Skype, eller snak tjenester fra MSN, Google, Yahoo eller AOL. Alt du skal gøre, er at tilslutte et headset eller en mikrofon, og du er klar. Med en telefonbaseret plan, den nemmeste måde at oprette din tjeneste er at bruge en adapter - næsten altid opgivet af tjenesteyderen. Bare sæt din telefon i adapteren og adapteren i dit kabel eller DSL-modem. Opsætning, eller bygge på, et datanetværk er mere kompliceret. Det kan gøres af alle med nogle grundlæggende tech viden. Hvis ikke, skal du have noget hjælp, så det er bedst at hyre en professionel.