Voice of Play Interview

Voice of Play Interview
Joe Frost diskuterer betydningen af ​​udendørs leg for børn.

Dr. Joe Frost tjener på Voice of Play Bestyrelse rådgivere, en gruppe af fagfolk med fokus på fortaler udendørs leg, en væsentlig del af ethvert barns sund vækst og udvikling.

Fortæl os om dig selv.

Jeg har været forsker, underviser, studerende og forfatter inden for leg og børns udvikling i mere end 40 år. Min seneste bog, A History of legepladser og Play miljøer: Mod en Contemporary Child Saving Movement er planlagt til udgivelse i New York og London af Routledge af november 2009.

Hvorfor er det vigtigt for børn at gå udenfor og spille?

Udendørs leg er afgørende for børns fitness, sundhed, læring og udvikling - fysisk, følelsesmæssig, social og kognitiv. Omfangsrig forskning af forskere i mange discipliner bekræfter, at kost junkfood og sukkerholdige drikkevarer, fast fødevareforbrug og overdreven stillesiddende cyber play bidrager til den stigende forekomst af fedme, engelsk syge, fedtlever sygdom og tidlig kredsløbssygdomme. Det Nationale Center for Health Statistics rapporter om, at andelen af ​​elementær alder børn betragtes overvægtige fordoblet siden 1980, fra 7 procent til 14 procent. Udendørs fri leg er en hjørnesten til forebyggelse og bekæmpelse af sådanne sundhedsmæssige virkninger.

  • Fysiske fordele - De fysiske fordele spillet omfatter udvikling af reflekser, bevægelseskontrol, fine og grove motorik, koordination, styrke, smidighed og balancering færdigheder. Væsentlige fysiske bevægelser som at lære at gå, løbe, hoppe, balance, kaste, kravle og slide resultat fra spontan leg tidligt i livet. Udvikling af disse og andre motoriske færdigheder er afgørende for at danne en livslang evne til at opfylde og master-potentielt risikable aktiviteter på leg og i dagligdags situationer.
  • Følelsesmæssige fordele - gratis spil er en vigtig nøgle til et barns følelsesmæssige vækst. Play opbygger selvtillid og selvværd, såsom risikovillighed, konfliktløsning, fantasi og socialisering. Play er terapeutisk, hjælpe børn klare overgreb, traumer og hverdagens stress og jag. Legeplads udstyr såsom bjergbestigere, dias og overhead apparatet udgør fysiske og kognitive udfordringer, skabe en følelse af realisering og motor hukommelse, hvilket fører til højere niveauer af præstation og selvværd. Afspilning, arbejde og reflekterende i og med naturens undere tilføje supplerende fordele ved varieret udfordring, dygtighed bygning og læring.
  • Sociale ydelser - grunde til leg kan danne et komplekst socialt netværk, hvor børnene lærer værdifulde lektioner om gruppe interaktion og sociale normer samtidig med at få vigtige forhold-bygning færdigheder. Børn kan flytte ind og ud af gruppen spiller til at engagere sig i ensom leg og refleksion, der fremmer kreativitet og følelse af sikkerhed.
  • Kognitive fordele - Den accelererende mængde forskning med neuroforskere, psykologer og børns udvikling forskere bekræfter, at leg er afgørende for en sund udvikling af hjernen. Gennem leg, børn lærer og praksis færdigheder, de får brug for som voksne, herunder sprog, ræsonnement og adfærd kontrol. Gennem leg, de lærer om opdagelse, verbale færdigheder, dømmekraft og ræsonnement, forhandlingsevner, og kreativitet som de forbedrer tankeprocesser.

Hvordan kan forældre, undervisere og samfund maksimere børnenes udendørs leg erfaringer?

Det er så simpelt som at gøre fri leg udendørs en prioritet og sikre, at tilgængeligheden af ​​udfordrende alligevel rimeligt sikkert udendørs leg og læring miljøer! Forældre kan besøge Voice of Play hjemmeside for at få adgang til "Play Pledge". Ved at underskrive løfte, du gør dit barns leg en prioritet, og skabe en "play-program" med dit barn for at sikre en times udendørs leg en dag hjemme og / eller i skolen. Når du vender tilbage din underskrevne Play Pledge, modtager du en pakke via e-mail med oplysninger om, hvordan forskellige legeaktiviteter kan hjælpe børn vokser, ideer om kreative måder at passe leg i dit barns dag og tips til at gøre spille en prioritet for din families sundhed, vækst og udvikling.

Den internationale Play Equipment Manufacturer Association (IPEMA), sponsor af Voice of Play, giver tredjeparts produkt certificering-validering tjenester til amerikanske og canadiske offentlig legeredskaber og amerikanske offentlige play overfladebehandling materialer. IPEMA hjemmeside også har ressourcer til at hjælpe skoler og lokalsamfund skaber og vedligeholder rimeligt sikker alligevel udfordrende play miljøer for optimale udviklingsmæssige fordele og en høj underholdning.

Hvad sikkerhedsspørgsmål omgiver børn spiller udenfor?

  • Falling er den største årsag til skader på legepladser.
  • Lad aldrig et barn at spille på legeredskaber, der er placeret over en hård overflade, såsom beton.
  • Selv græs kan forårsage alvorlig skade.
  • Kontroller, at udstyret er fri stikker hardware eller dele, der ville hænge fast stykker tøj, smykker eller strenge.
  • Overflader skal være glat og niveau uden træstubbe eller rødder. * Rust og andre tegn på nedbrydning kan signalere dårlig vedligeholdelse.

Hvordan kan forældre, undervisere og andre bekymrede borgere, at børn er sikre, mens du spiller udenfor?

Interaktion med voksne, støtte og modellering er nøgler. Sørg for, at legepladser børnene besøger giver flere udfordringer, der hjælper dem med at opfylde og beherske rimelige risici og fremme passende former for leg. I øjeblikket er mangel på uddannede play ledere eller spille arbejdstagere i skoler og parker er en kritisk manglende led i at tilvejebringe og opretholde sikre og udviklingsmæssigt passende udendørs leg miljøer. Rimelige risikoniveauer er afgørende for læring og udvikling.

Hvilke andre råd vil du gerne tilbyde vores læsere?

Finde en balance mellem fri, spontan udendørs leg og strukturerede aktiviteter såsom idrætstimer og organiserede idræt. Balance legepladser værfter med indbygget og naturlige materialer med forskellige funktioner, og gradvist introducere børn til mere komplekse legematerialer og indstillinger samtidig sikre deres naturlige former for leg - motion, sociale, foregive eller dramatisk, hjul køretøj, byggeri, sand og vand, løse dele, spille i naturen, og traditionelle og skabte spil organiseret af børnene.

Spontane, udfordrende udendørs leg resulterer i børn, der bruger deres hjerner i sunde måder, som de tænke selvstændigt og skabe deres egen sjov og aktiviteter. Dette hjælper lindre kedsomhed og tillader børn at lære og have det sjovt på deres egen under lege alene og i social leg og traditionelle spil. I summen, børns kraftig udendørs leg bygger hjerner, forbedrer, nedsætter fedme og relaterede sygdomme, og fremmer udvikling og læring.

Hvor kan vi læse mere om din organisation?

Besøg Voice of Play hjemmeside for mere information om værdien af ​​leg og hvordan man kan sikre en sikker og berigende play oplevelse!