VM feber: Intensiteten tykkere mellem Spanien & Portugal, og Paraguay & Japan

Med en masse fans hepper for de amerikanske og engelske fodboldhold, amerikanere og englændere har andet valg end at vælge nye favoritter til at vinde VM finalen. Den største buzz lige nu, bortset fra hornene (som ved måde er nu blevet føjet til youtube som en lytter ekstraudstyr) er Spanien versus Portugal. To iberiske nabolande, der lever og dør for sporten, især på World Cup. Så har vi to lande - Paraguay og Japan - to outsidere, som de fleste ville aldrig selv forestillet blive matchet op i det 16. runde ved FIFA World Cup.

Efter at have tabt til Schweiz i deres åbning match blev de spanske europamestre øjne åbnet bred. Derefter kæmpede sig vej gennem knock out fasen og rangeret i toppen af ​​deres gruppering. Nu efter Portugal slå hårde teams herunder Brasilien og Elfenbenskysten, har de fundet hinanden matchet op for at spille mod hinanden.

For fans, er dette spillet for at se. Ser man på de poster, pilen peger på Spanien som den dominerende hold, og som er europæiske mestre og har slog Portugal 3 gange og kun trukket en gang i 4 separate FIFA VM-kvalifikationskampe. Men selv med disse registre, den seneste af disse spil skete for 60 år siden. Portugal absolut har deres arbejde skåret ud for dem, der konkurrerer mod en af ​​Spaniens hårdeste og stærkeste linje ups af hele tiden, men træner Del Bosque har stor tiltro til deres defensive linje, og deres stjernespiller Cristiano Ronaldo. Ronaldo er den højest betalte fodboldspiller i historien, han bedst være i hans element for dette spil.

På den anden side af FIFA spil, kan Gerardo Martino have tak for Paraguays største succes i 2010 FIFA World Cup. Denne 47 år gamle argentinske træner flyttet til Paraguay for gennemførelse af sine succesfulde defensive taktik og hurtige modangreb. Den japanske hold er afgjort i for en god kører. Den japanske landstræner og tidligere international forsvarsspiller, ved, at de ikke kan slå Paraguay fra kropslighed, men ved stærk rettet passerer spille i et støt tempo, og full-backs bevæger sig op for at understrege sine spillere styrker.