Vittigheder om Pottetræning

Vittigheder om Pottetræning
Vildledte forsøg ...

Børneopdragelse ville ikke være komplet uden vittigheder om pottetræning. Potte uddannelse humor er at lette stemningen om en af ​​de mest stressende forældrerollen opgaver i eksistens. Da pottetræning ofte kan strække en forælders tålmodighed til det yderste, nogle gange en solid pottetræning joke kan være en lille trøst midt i rod og tårerne.

Problemet med vittigheder om Pottetræning

Den virkelige problemer med vittigheder om pottetræning er, at der er relativt få tilgængelige på internettet. Hvorfor er der så få vittigheder om pottetræning? Man kunne formode, at forældre engageret i den strenge opgave potte uddannelse har mistet deres sans for humor alle sammen, så der ikke er et marked for potte uddannelse vittigheder. Dette er ikke virkelig tilfældet, fordi hvis du tager et blik ind i verden af ​​potte uddannelse fora, vil du se, at mange forældre har sendt deres potte uddannelse testimonials fra succeser til afgrundsdyb fiaskoer. Disse personlige anekdoter er ofte humoristisk uden yderligere indsats. Børn er sjove. Potte uddannelse er intens. Kombinationen mellem et barns vilje og en forælders forkærlighed for at bevare kontrollen ofte svinger mellem begreberne "tragisk" og "sjove".

Pottetræning Anekdoter

Hvis pottetræning var let ville der ikke være behov for nogen forældre til at anvende humor til situationen. Processen ville være lige så uhøjtideligt som knappe en cardigan. Men da børnene er genstridige, har verden af ​​kommercielle varer opfundet en masse produkter designet til at strømline potte-processen, og nogle af disse produkter er en vittighed i sig selv.

Du kan tage et kig på en mors grund af hendes erfaring med alt fra musikalske potte stole til stædig tre-årige. Sikker på, er denne fortælling ikke koges ned til en sjov limerick eller en to-line joke, men den indeholder nok medlidenhed at trøste mest stressede ud forældre.

At skrive søgeord som "potte uddannelse svigt" i en søgemaskine kan give særdeles humoristiske resultater. Når en forælder lykkes hurtigt på potte uddannelse hendes lille barn, der er ikke meget at grine af. Alle råd er som regel enten nyttigt eller desværre uanvendelig, men potte uddannelse fiaskoer giver forældre historier for de kommende år. Hvad mor ikke kan lide at have en god klukle over sagnomspundne to år gamle, som foretrak at tisse i et blomsterbed, men kunne ikke forstå begrebet hans Baby Bjørn potte.

Det skader aldrig at tage et blik på humoristiske forum tråde som dem der findes på Thathomesite.com. Du kan opdage, at nogle af dine potte uddannelse erfaringer er ikke enestående. Du kan dog også lære, at der er forfærdelige ting, der kan opstå under pottetræning, grusomheder, du aldrig troede muligt. Der er ingen at fortælle, hvad et lille barn kan udrette, når han er befriet fra sin ble.

Logning dine egne erfaringer

Formålet med potte uddannelse vittigheder og fora er at tilskynde forældre i denne svære feat. Mange forældre har klaget over, at potte uddannelse periode var virkelig den vanskeligste del af tidlig opdragelse, så videresende et par sjove historier til dine kolleger forælder venner er en god måde at sprede kærlighed og humor i hele dit samfund. Disse anekdoter minde forældre, at de ikke er alene i denne overvældende opgave, og heldigvis har mange forældre logget deres erfaringer i blogs og fora, som er let tilgængelige for offentligheden. Derfor bør en forælder aldrig føle sig alt for genert til at gå online og skrive sin egen humoristiske hensyn til en potte uddannelse oplevelse. Selv de forfærdelige fejl kan være en hjælp til en person.