Vitaminer til KOL

Vitaminer til KOL


Vitaminer til KOL kan hjælpe med at støtte den generelle sundhed i dem, der lider denne progressive og invaliderende sygdom. Kronisk obstruktiv lungesygdom hindrer strømmen af ​​luft til lungerne, udvikler sig langsomt over årtier indtil inflammation og overskydende slim begynder at snøre luftvejene.

Hvordan Vitaminer til KOL kan hjælpe

Ernæringsterapi anbefales ofte i forbindelse med traditionelle medicinske behandlinger for at hjælpe med den generelle sundhedstilstand af KOL syge og lette sværhedsgraden af ​​nogle af dens symptomer.

Da KOL er en inflammatorisk sygdom, kan høje doser af høje doser af naturlige anti-inflammatoriske støtte i at reducere luftvejs konstriktion. Blandt de vitaminer og kosttilskud, der kan hjælpe med at reducere inflammation er Omega-3 fedtsyrer, som er essentielle fedtsyrer, der også kan hjælpe i ilt overførsel og reducere slim produktion. Vitaminer som folinsyre og andre B-vitaminer, vitamin C og vitamin D har også anti-inflammatoriske egenskaber.

Ofte ernæring lider i KOL-patienter, som åndenød kan gøre svært fødeindtagelse. Fejlernæring ofte bliver et problem, svække kroppen og producere mere alvorlige symptomer.

Forringelse af immunsystemet er en hyppig companion af kronisk obstruktiv lungesygdom, forlader patient sårbare over for bakterier, vira, luftvejsinfektioner og lungebetændelse. Blandt de vitaminer og mineraler, der er nyttige i at støtte immunsystemet er A vitaminer, B-vitaminer, C-vitamin og zink.

Antioxidant niveauer findes ofte at være væsentligt reduceret i mennesker med kronisk obstruktiv lungesygdom, faldende beskyttelse mod celle forringelse. Forøgelse af indtag af antioxidanter som vitamin A, C og E kan hjælpe.

Kronisk obstruktiv lungesygdom patienter bruger megen energi bare i den simple opgave at trække vejret. Forøgelse af indtagelse af sunde fedtstoffer, såsom olivenolie, og stigende protein i kosten kan forhindre overskydende vægttab og medvirker til at bevare den generelle sundhed.

KOL: Gavnlige Foods

Øget indtagelse af disse vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som kan være nyttige i sundhed KOL syge gøres bedst ved hjælp af naturlige fødekilder. Personer med KOL, der finder spiser godt vanskelig på grund af vejrtrækningsproblemer mit fund at ændre daglige måltid rutine fra tre større måltider om dagen til en halv snes mindre gør det nemmere at forbruge en en passende mængde mad til sundhed vedligeholdelse.

De naturlige anti-inflammatoriske egenskaber af omega-3 fedtsyrer kan havde ved at tilføje fødevarer som fisk, valnødder, hørfrø og græskarkerner til kosten. Rige kilder til folinsyre og andre B-vitaminer er hele korn, bønner, lever, mejeriprodukter og bladgrøntsager, mørkegrønne grøntsager. Desuden er mange brød og kornprodukter beriget med B-vitaminer, og gæren at mange af disse fødevarer indeholder en rig naturlig kilde til folinsyre.

Frugt, herunder citrusfrugter, vandmelon, tranebær, jordbær, papaya, kiwi, og guava er rige kilder til C-vitamin, som er grøntsager såsom sennep greens, broccoli, rød peberfrugt, blomkål, og mange andre. D-vitamin kan opnås ved at øge ens indtag af mejeriprodukter, eller ved at inkludere fiskeprodukter som sardiner, makrel og tun i kosten. Vitamin E rige fødevarer er vegetabilske olier, nødder, kød, æg, fjerkræ, bælgfrugter, blåbær og broccoli. Selvfølgelig, hvis forstærke ernæring med disse fødevarer er ud over kapaciteten af ​​en person med KOL, kan kosttilskud være en god sekundær mulighed.

Mens vitaminer til COPD kan være til stor støtte og fordele, er det vigtigt at huske, at de ikke eliminerer behovet for traditionelle vejrtrækning behandlinger og medikamenter. Imidlertid har ernæringsterapi vist meget lovende lindre intensiteten af ​​symptomer i dem, der lider af denne invaliderende sygdom, når de anvendes i samarbejde med pulmonal behandlinger ordineret af læger.