Vitaminer kan forkorte Levetid

Vitaminer kan forkorte Levetid
Forskere fortsætte med at gøre chokerende opdagelser, der ofte modsiger deres tidligere. Ifølge de seneste undersøgelser, som forskerne på Københavns Universitet, er der ingen afgørende beviser til støtte livsforlængende fordele af antioxidanter. Tværtimod, vitamin A og E kan svække kroppens naturlige forsvarsmekanismer. "Endnu mere, beta-caroten, vitamin A og E-vitamin ser ud til at øge dødeligheden," - danske forskere review siger.

Effekten af ​​vitamin kosttilskud for sundhed

Kun flere undersøgelser blev udvalgt ud fra 817 tilsvarende videnskabelige undersøgelser om virkningerne af beta-caroten, vitamin A, vitamin C, E-vitamin, og selen. Forskerne hævder, kun disse undersøgelser kan nogenlunde afspejler det samlede billede af supplement effekter. Forhøjelsen anses for at være i stand til at forhindre "oxidativt stress" (impliceret i flere store sygdomme, herunder kræft og hjertesygdomme), ved at hjælpe kroppen med at slippe af frie radikaler, der siges at føre til sygdomme.

Vitaminer og levetid

Undersøgelserne er involveret i alt 233.000 både syge og raske mennesker, der tager kosttilskud for sygdomsforebyggelse. Efter at have taget en række hensyn og derudover udelukket 20 studier, dansk videnskabsmand konstateret, at A-vitamin øger risikoen for tidlig død op til 16%, betacaroten - op til 7%, og vitamin E -. Op til 4% Vitamin C gjorde ikke at påvirke levetiden på nogen måde. Ifølge forskerne er der behov for yderligere forskning i virkningen af ​​C-vitamin og selen.

Effekten af ​​antioxidanter på sundhed

Forskerne rapporterede, at de fandt "ingen beviser for, at antioxidant fremme forebyggelsen af sygdomme.« Den samme effekt af kosttilskud er stadig uklart. Forskerne er knyttet den til den måde, de kan påvirke kroppens funktioner. Beta-caroten, især menes at påvirke energiforbrug i kroppen.

Hvor finder vitaminer?

Britiske sundhedsministerium understreger, at vigtige vitaminer hentes fra en sund kost, ikke fra at tage en enorm mængde af kosttilskud, der er en $ 650 millioner værd markedsvilkår i Storbritannien.

"Der er behov for at udvise forsigtighed i brugen af høje doser af oprensede tilskud af vitaminer, herunder antioxidant vitaminer og mineraler", en talsmand sagde. "Deres indflydelse på den langsigtede sundhed er måske ikke blevet fuldt etableret, og de kan ikke antages at være uden risiko."