Vitaminer er den bedste Beauty Secret

Drømmer du om evig ungdom? Så vil du helt sikkert være interesseret i at lære om forskernes seneste opdagelser på området. Vigtigst er det, kan du finde det nyttigt. Fremtrædende forskere har endnu en gang bekræftet, at almindelige vitaminer hjælper forlænge de bedste år af dit liv.

Vitaminer er den bedste Beauty Secret

Denne dom blev nået ved brasilianske Dermato-kosmetologer, som gennemførte en række forsøg på en gruppe kvinder i alderen 35 og 60 år. Forsøgene varede et år. Resultaterne viste, at daglig vitamintilskud kan bremse aldringsprocessen med 48%, reducere rynker med 30%, og gør huden 42% mere strålende og glat. Er du imponeret? Et par år senere, forskere fra L'Oréal laboratorier besluttede at kontrollere effektiviteten af ​​magiske piller og til sidst aftalt med de brasilianske læger.

Forskernes resultater blev også bekræftet af mange berømtheder, der tog vitaminer. Naomi Campbell, Jessica Biel, Helena Christensen, Laura Bailey og Dannii Minogue er bare vild med effektiviteten af ​​Imedeen produkter. Og vi er, for at sige sandheden. Faktisk er det ikke overraskende, da BAS kaldet Time Perfection indeholder en høj dosis af antioxidanter C-vitamin, zink og et stof kaldet lycopen, som er udvundet af tomat skræl og er et effektivt middel til at forynge huden.

Vitaminer er den bedste Beauty Secret

30-årige skuespillerinde Jessica Biel indrømmer, at hun gør et kompleks af procedurer til ansigt hver måned, hvilket er en kombination af naturlig frugt peeling og massage. Bortset fra, at hun tager Imedeen vitaminer.

42-årige supermodel Helena Christensen forbereder hendes hud til garvning med hjælp af vitaminer. Og hun har ret til at gøre det!

42-årige Naomi Campbell siger, at hendes skønhed hemmelighed bruger La Mer fløde og tage Imedeen, og derfor hendes hud ser sund.