Vitamin: Memory Enhancement Tips

Vitaminer til at forbedre hukommelsen - Vitamin B12

En anden gruppe af vitaminer til at forbedre hukommelsen er B-kompleks vitaminer, især vitamin B12. Det er især en fordel for ældre mennesker, som måske ikke spiser rigtigt og kan være mangelfuld i dette vitamin. Vitaminet findes primært i æg, mælkeprodukter og kød, og hvis disse ikke er til stede i kosten, kan vitamin B12-mangel resultere. Den er ikke tilgængelig fra noget anlæg eller vegetabilske kilder; men der er nogle vegetabilske produkter, såsom soja burgere, som er beriget med vitamin B12.

Vitamin B12 er afgørende for det centrale nervesystem og B12-mangel kan føre til anæmi og endda hukommelsestab. Tag en lille dosis af vitamin 12 hver dag for at hjælpe med at forbedre hukommelsen. Et tillæg på B12, ginkgo biloba, og E-vitamin kan være endnu mere fordelagtig, da disse er alle vitaminer til at forbedre hukommelsen og hjernens funktion.

Ginkgo Biloba kan hjælpe din hukommelse

Har du problemer med at huske folks navne, eller hvor du forlod din bilnøgler? Nogle undersøgelser har vist, at tage ginkgo biloba kosttilskud, fremstillet af ginkgo biloba planten, forbedre den mentale skarphed. Det er ikke en kur mod svær demens, men hvis du er i de tidlige stadier af Alzheimers sygdom, kan ginkgo være værd at prøve. Undersøgelser har vist, at daglige doser fra 120 mg til 240 mg ginkgo biloba forbedret hukommelse og hjernefunktion hos personer med tidlig fase af Alzheimers sygdom. De fleste af de undersøgelser med Ginkgo har fokuseret på Alzheimers, men tyder på, at det kan hjælpe med mindre alvorlige aldersrelateret nedsat hukommelse, også.

Hvordan virker det? Ingen ved med sikkerhed, men tyder på, at gingko forbedrer blodtilførslen til hjernen, og det kan stimulere visse typer nerveceller.

Du behøver ikke at være ældre for at nyde godt af gingko biloba. Selv om virkningerne ikke er blevet godt undersøgt, tidlig tyder gingko biloba kan forbedre hukommelsen hos raske voksne i alle aldre. Gingko biloba kan interagere med blodfortyndende medicin, så tal med din læge, før du tager gingko hvis du også tager blodfortyndende medicin.

Memory Enhancing Vitaminer - E-vitamin

En af de mest almindelige og let fundet hukommelse øge vitaminer er vitamin E. Vitamin E er fedtopløselige og hjælper med at beskytte A-vitamin og essentielle fedtsyrer fra oxidation i celler i kroppen og standser nedbrydningen af ​​kroppens væv, samt. Endnu vigtigere er det forbundet med en nedsat risiko for at udvikle Alzheimers sygdom, men i ekstremt høje doser, så meget som 2.000 mg eller mere pr dag.

Du kan finde vitamin E i en række fødevarer, herunder solsikkefrø, hvedekim, sesamfrø, jordnødder, men vitaminet kan gå tabt under opbevaring eller madlavning, så det er bedst at tage en god kvalitet, naturligt supplement hver dag for at bidrage til at forbedre hukommelsen. Der er mange hukommelse forbedring vitaminer, men E-vitamin, viser meget lovende i at hjælpe behandle og forebygge tab af hukommelse.

Vitaminer til Memory - Folinsyre

Folinsyre er et andet B-kompleks vitamin, der er yderst hjælpsomme i hukommelsestab. Som i flere andre vitaminer til hukommelsen, kan folinsyre findes i grønne grøntsager som ærter, broccoli, salat og asparges, sammen med bønner, fuldkorn, og appelsinjuice. Desuden er mange husholdningsmaskiner og pasta beriget med folinsyre.

Undersøgelser viser, at anvendelsen af ​​folinsyre i en længere periode, især i de allerede viser symptomer på hukommelsestab, medvirke til at fastholde hukommelse og informationsbehandling kapaciteter. Så hvis du søger efter vitaminer til hukommelsen, se efter vitaminer, der indeholder folinsyre som en del af deres ingredienser, og kombinere folinsyre med andre B-kompleks vitaminer, så godt.

Vitaminer til hukommelsestab

Hukommelsestab opstår, når vi mister neurotransmittere i hjernen, og dele af hjernen ikke kan kommunikere med hinanden. Neurotransmittere er forbindelsen, der tillader hjerneceller til at "tale" med hinanden, som omfatter minder og tanker, vi har hver dag. Nogle vitaminer er afgørende for neurotransmitter sundhed og produktion, og uden disse vitaminer, kan vi miste neurotransmittere og langs med dem, erindringer.

Nogle af de mest vigtige vitaminer for hukommelsestab omfatter B-kompleks vitaminer, E-vitamin og C-vitamin, så når du køber ind for vitaminer for hukommelsestab, kigge efter kosttilskud, der indeholder alle disse vitaminer, plus mineraler og antioxidanter. Hukommelsestab behøver ikke at være et resultat af ældning, hvis du passer på dig selv og supplere din kost med de rigtige vitaminer til hukommelsestab!

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba er en af ​​de mest almindelige og godt brugte naturlige kosttilskud i verden, og mange undersøgelser indikerer det er især nyttigt i at forbedre hukommelsen og blodcirkulationen. Den indeholder også to kemikalier, kaldet flavonoider og terpenoider, der viser stærke antioxidant egenskaber, der hjælper kontrol skadelige frie radikaler i kroppen.

Den mest almindelige form for ginkgo biloba er Ginkgo Biloba ekstrakt (GBE), fås hos de fleste sundheds- og naturlige fødevarer butikker. Ekstrakten hjælper med at forbedre hukommelse, men også bidrager til at øge omsætning i hele kroppen, og har været anvendt til behandling af Alzheimers patienter og andre hukommelsestab problemer. Dosering afhænger af sværhedsgraden af ​​hukommelsestab, og andre faktorer, og bør drøftes med din læge.

Husk dine vitaminer

Husk at tage dine vitaminer. Men hvis du forbedre hukommelse støtte, behøver du ikke disse pille arrangører og påmindelser, ikke? Forkert. Alles hjerne bliver så rodet med to-do lister og tilfældige tanker, de har brug for retningslinjer. Det betyder ikke, du mister din hukommelse helt - at huske at være organiseret, er et tegn på, at dine vitaminer virker. Men først er du nødt til at organisere dine vitaminer. Du kan gøre notater som denne:

 1. Folinsyre / Vitamin B - 800 mcg - støtter hukommelsen og hjertet
 2. Ginkgo Biloba - 60 mg - understøtter hukommelsen
 3. Neuro PS - 100 mg - forbedrer neurotransmitter funktioner
 4. Coenzym-Q10--200 mg - forhindrer neurodegenerative sygdomme

Post denne på din pille arrangør og på dit køleskab. Skriv dig selv en Post-it note at huske at sende din liste! Du kan forbedre hukommelsen gennem en kædereaktion med vitaminer og mentale øvelser. Nu kan du huske at tage dine vitaminer, så du kan huske at ... hvad var det igen?

Hvad er Gingko Bilboba?

Hvis du så Treebeard med dine teenagere i "Ringenes Herre", og hvis du husker eventyr om gamle og kloge træer, har du lige besvaret spørgsmålet: "Hvad er ginkgo biloba og hvad gør den for mig?" Ginkgo biloba, ligesom Neuro-PS, coenzym-Q10, og B-vitamin, er en hjerne tonic, der gør hukommelse udføre mere fantastiske bedrifter end Peter Jacksons specielle effekter team. Huske hvor du har parkeret bilen og navnet på den første fyr, du kyssede i junior high er et mirakel! Plus, du er mindre tilbøjelige til at få Alzheimers, tinnitus, depression, hjerte-kar-sygdomme, og astma. Hvordan ginkgo gøre alt det? Ginkgolider A, B, og C, plus quercetin, bilobalid, og kaempferol hjælp:

 • Kontrol plak i hjertet
 • Virke som kraftige antioxidanter
 • Øge blodtilførslen til hele kroppen, især hjernen
 • Regulere neurotransmittere, såsom dopamin.

Mangel på dopamin, for eksempel, er forbundet med Parkinsons sygdom, og neurotransmittere bidrage til at fremme trivsel og at den "god følelse" Tænk over det - Hvornår var sidste gang du så en deprimeret, glemsom træ? Med CGI effekter, kan træerne endda gå ... og du kan huske din mors fødselsdag! Fordi, du ved, gamle kloge træer aldrig glemme. Husk at jogge dine teenagere 'hukommelse, når du ser "Return of the King" for tiende gang.

Gingko Biloba med Ginseng

Sibirisk ginseng (anbefales til Parkinsons sygdom) patienter er en perfekt tilsætningsstof til ginkgo biloba, når du har lyst til din hukommelse arkivskab er i Sibirien i en dybfryser. Du kan også forbedre hukommelsen og tø din hjerne med 100 mg Panax ginseng og 60 mg ginkgo biloba, ifølge en undersøgelse fra 2000 foretaget af Cognitive Drug Research Ltd, Reading, UK.

Bare vær forsigtig, hvis du er gravid og tage ginseng. Altid konsultere en læge. Ginseng er fantastisk til energi, så du har fået at vide, og i kombination med ginkgo biloba, giver dig mulighed for at tænke kreativt og udtænke måder at bruge denne mojo, at du har arbejdet!

Men gør os en tjeneste: Når du føler din ginseng og tager ginkgo biloba, åh, opfører! Du kan ikke få for ambitiøst, når du er gravid i syvende måned. Gem din energi til 03:00 fodringer og bleskift.

Anti-inflammatoriske Vitaminer

Du er vred og varm under kraven, fordi din chef bare beskyldt dig for forlægge rapporten Dobson. Bliv ikke betændt. Temper vil kun forværre plaque indskud som opbygger og blokerer neural funktion. De samme plak vejspærringer har en mystisk måde at fremskynde Alzheimers og demens, samt generel absentmindedness. Den løsning? Tilføj mere krydderi.

Mens vitamin B, ginkgo biloba, neuro ps og coenzym Q-10 alle kan forbedre hukommelsen, anti-inflammatoriske lægemidler eller NSAID såsom ibuprofen kan smelte plak. Men hvis du ikke kan tage ibuprofen (selvom en aspirin og en martini lyd tiltalende lige nu), gør hvad asiatiske kulturer har gjort i århundreder. Spis ingefær og tage gurkemeje kapsler.

Disse hot stimulerende krydderier holde blodet flyder og nerverne fyring ... så du ikke bliver fyret. Du kan også holde cool under pres med en klarere hukommelse ... som hjælper, fordi din chef er Donald Trump og du er på "The Apprentice". Gurkemeje, du ansat!

Vegetarian? Du har stadig brug Memory forbedrende

Du tænker for dig selv, at være vegetar gør dig til en mere oplyst væsen. Det gør nok. Og du har en bedre hukommelse også, ikke? Efter alt, kan kyllinger og køer føle smerte, men de kan ikke huske fra dag til dag, gør de? Desværre, på trods af al den grønkål og spinat (godt for dig med lutein), tempeh og Basmati ris, du stadig glemmer hvor din bedste ven er at have sin one-woman "performancekunst" show. Hun glemmer sine replikker også! Her er nogle meget veggie råd:

 • Mens hormoner i oksekød, og i ikke-økologiske fødevarer kan være skadelige, får du en mangel på vitamin B-12, når du ikke spiser kød. Vegetarer har brug det anbefalede vitamin B-12 dosering i B-Complex, eller kosttilskud eller vitamin B-12 sugetabletter.
 • Hvis du spiser soja, kan du stadig brug for neuro PS, et næringsstof du kan tage i kapselform. Mens effekten af ​​soja er en kilde til debat, soja phospholipider i neuro PS beskytte din grå stof og mindske risikoen for kognitiv dysfunktion. Efter alt, tåget tænkning er, hvad du forsøger at undgå ved at gå grøn, ikke?
 • Coenzym-Q10 er vidunderet supplement. Det kan turbocharge din hjerne ved at fremskynde metabolisme i dine hjerneceller og chok-bevis dine mitokondrier, så du stadig har stærke dopamin niveauer. Så selv om du er rolig i din yoga klasse og dit sind er stille, din hjerne er stadig livlig. Eller måske dit sind er stille, fordi din hjerne er livlig og du kan koncentrere dig.
 • Ginkgo biloba og ginseng smøre og energi din hjerneceller også. Men du vidste det, right? Har du glemt? Tag mere vitamin B-12. Vi nævnte chok-korrektur. Din ven kan lide at chokere med sit post-feministiske meditation, og du ønsker, at alle dine kognitive kræfter, så du kan dissekere det over et måltid af tabbouleh og hummus - bare bringe vitamin B-12 til måltidet, når din ven glemmer sine replikker og går ind i en gengivelse af "Oh What a Beautiful Morning".

Gingko Biloba Dosering

Hukommelse, helt alene i måneskin, kan jeg smile til de gamle dage ... når jeg huskede at tage ginkgo biloba! Du har brug for at ginkgo biloba kan hjælpe din far, der har Parkinsons. Faktisk din far har brug ginkgo biloba også, 300 mg, samt 100-1,500 mg coenzym-Q10 og 2000-10000 mg vitamin C. POWER AGING fra Bottom Line Publications har en komplet liste over en Parkinsons formel til at forbedre hukommelse.

Prøv Neuro-PS så godt. Men du, pårørende og kærlig søn eller datter, har brug for 30-60 mg ginkgo biloba to gange dagligt, plus alle de vitaminer, du kan få til at forbedre hukommelsen og holde din energi niveau. Nu kan du og din far synge "Memory" og "Prøv at huske" sammen i september!