Visualisering i Bodybuilding & Sports Træning

Udstyr, uddannelse teknikker og ernæring har alle ændret i de mange år, men der er én fælles faktor i alle atleter og bodybuildere, der ikke ændret på alle - sindet. Have evnen til at visualisere i din træning har vist sig at være vigtige faktorer i næsten alle legendariske skikkelser som Arnold Schwarzenegger, Wayne Gretzky, og Tiger Woods.

Ofte forskellen mellem en halvdårlige træning og et stort arbejde ud er din mentale indstilling. Henry Ford sagde engang: "Uanset om du tror du kan eller tror, ​​du kan ikke, du har ret." Jeg er overbevist, at lagring af dette budskab i dit sind er godt det værd.

Vi ved alle, sindet kan udrette nogle fantastiske ting; Jeg er sikker på at du har enten læst om eller måske endda oplevet din egen fantastiske hændelse. Udtrykket "Mind over matter" bærer endnu mere betydning i dag som flere og flere undersøgelser viser de fantastiske kræfter i sindet i healing, sport og meget mere.
Hvor vigtigt er sindet i fysisk træning? Det er helt afgørende. Uden vores sind virkelig fokuseret vi bare gå gennem beslutningsforslag, og hindrer enhver reel mulighed for betydelige gevinster eller performance forbedringer.

Hvad du skal bruge
Den store ting om visualisering er at du ikke behøver nogen fancy udstyr; ikke få suckered i hypnose, særlige headsets eller musik osv Alt du behøver er, hvad du blev født med, og vigtigst: en positiv holdning.

Den positive holdning
Det kan ikke understreges mere, hvor vigtigt dette er. Det er også helt muligvis den sværeste at vedligeholde. Hvis du er i stand til at holde en positiv holdning ikke blot vil ting i din træning eller bodybuilding forbedre, men ting i dit liv vil så godt.

Den positive holdning er ikke noget, der kommer ud af gym taske, når vi ramte træningscenteret eller er det noget, der bliver lagt væk efter, skal det bæres på alle tidspunkter.

En måde at opnå dette skræmmende opgave er at nedbryde dine mål i små overskuelige bidder. Som et eksempel, Bjørn Grylls, tidligere SAS soldat og overlevelse ekspert (TV-serie: Ultimativ overlevelse) har sagt gentagne gange i sine shows, at for at overleve under ekstremt vanskelige omstændigheder, du har brug nedbryde din "flugt" og "overlevelse" i til små overskuelige mål, så den massive opgave foran ikke overvælde dig.

Visualiseringen
Det grundlæggende koncept er at øve handlingen eller situationen mentalt for at forberede og etablere mentale veje meget fysisk gør det vil. I vores mentale prøver kan vi gøre bevægelserne perfekt eller bryde gennem forhindringer med visuel billedsprog.

Brug Visual Imagery
Arnold Schwarzenegger sagde engang, at han forestillede sig hans biceps som bjerge, som han gjorde sine biceps krøller bliver større med hver gentagelse. En masse bodybuildere bruge denne type mentale billeder at hjælpe med at skubbe dem yderligere.

Perfekt bevægelse i dit hoved og se det igennem
En undersøgelse af basketball gratis omgange inkluderet 2 faggrupper. En gruppe trænet i en time om dagen at smide gratis omgange over en periode på 2 uger. Den anden gruppe ikke hente en bold i 2 uger og bare mentalt indøvet gøre skuddet. Efter træningsperioden, gruppen fysisk uddannelse oplevede en stigning i nøjagtighed på 24%.

Men, og helt utroligt, visualisering gruppen oplevede en stigning på 23% nøjagtighed, når bedt om at forsøge reelle gratis omgange. Det er næsten den samme forbedring uden selv så meget som at tage en bold eller kigge på en rigtig kurv.

Kend din krop
I muligvis en af ​​de mest indflydelsesrige bøger, jeg nogensinde har læst: Zen i kampsport, af Joe Hyams, forfatteren fortæller om sin erfaring med mental styrke og visualisering.

Efter dårligt bryde nogle knogler i hans arm og hånd, hver nat, da han forsøgte at falde i søvn, han forestillede besætninger af små arbejdere kommer ud og reparere knogler (han selv gik ind i sådanne detaljer som den faktiske værktøjer, de brugte) meget gerne nogen reel liv konstruktion besætning ville komme ud og arbejde på et hus, osv raskmelding var utroligt, og chokeret lægerne. En af grundene til forfatteren var i stand til at gøre dette var, han forsket hvordan knoglerne ville strikke, og havde en god forståelse af fysiologi for at hjælpe sin visualisering proces.

Viden er magt
For fuldt ud at udnytte dine mentale evner du har brug for en stærk forståelse af, hvad det er, du har brug for at opnå, og hvordan din krop fungerer. Lær mere om muskler og hvordan de virker, om proteinsyntese og muskeltræning, og med denne viden, du kan bygge dine egne visualiseringer. Til sport, øve bevægelse 'korrekt' i dit sind igen og igen. Kendskab til den rigtige teknik først er vigtigt, da du ikke ønsker at ingrain dårlige vaner!
Held og lykke i din træning!