Visse koffeinkilder bedre end andre?

Koffein er muligvis den mest udbredte stimulans i verden. De, der drikker det får de samme virkninger, de ville fra et adrenalinsus uden intens motion, at suset kræver normalt. Dens virkninger på motion er også velkendte, så meget, at Den Internationale Olympiske Komité test for koffein tilstedeværelse i sine atleter. Koffein øger udholdenhed og blodcirkulationen, øger kroppens evne til at håndtere korte intense anfald af aktivitet og hjælpemidler i koncentration. Mens der er dem, der bekymre sig om de langsigtede virkninger af koffein lange, har undersøgelser fundet nogen signifikant sundhedsrisiko fra normale forbrug, om folk, der er gravide, har en jernmangel eller højt blodtryk bør undgå høje niveauer af indtagelse.

Ikke alle kilder til koffein er skabt lige. Sure, de fleste energidrikke indeholder en masse, men de kan også levere et væld af kalorier via alt det sukker, fabrikanten har sat i dåsen med koffein. En stor kaffe i sig selv har meget få kalorier, men hvis du tilføjer en spiseskefuld hver af halvdelen og halvdelen og sukker, "meget få" springer op med 68 kalorier.

Sort te

Simpelthen kendt som "te" til 90% af befolkningen i Europa og USA, er en af ​​de sundeste kilder til koffein i verden, især hvis du brygger det selv og udelade skefuld sukker. En kop sort te er en væsentlig kilde til sunde antioxidanter, hjælper lavere stresshormoner, og har været show til at sænke en persons dårlige kolesteroltal. Grøn te, hvorfra sort te er lavet, giver mange af de samme fordele.

Kaffe

Kaffe er en af ​​de mest effektive midler til koffein, og sund levering, så længe du begrænse, hvad du føjer til det. En fem-ounce kop kaffe indeholder næsten dobbelt så meget koffein som en tepose, og nogle af de sundhedsmæssige effekter er direkte skyldes, at højere dosis. Kaffe indeholder også antioxidanter, og kan bidrage til at øge din insulinfølsomhed. Dens bitre smag menes at hjælpe med at forhindre hulrum. Kaffe synes at reducere risikoen for Parkinsons sygdom, og hjælper med behandling af astma samt hovedpine.

Smertestillende

Apropos hovedpine, smertestillende er en overraskende kilde af koffein. Excedrin indeholder 65 milligram i hver pille. Midol indeholder næsten lige så meget koffein pr pille, og Bayer lidt mere. Det er næsten en halv kop kaffe pr ​​pille, men naturligvis disse bør tages i begrænsede mængder, og for smertelindring i stedet for koffein i dem.

Guarana

Guarana findes i mange energidrikke, og er også tilgængelig som en sundheds-supplement. En guarana frø indeholder omkring dobbelt så meget koffein som en kop kaffe bønne. Historisk er det blevet brugt som en stimulans og en appetitnedsættende. Det er imidlertid ikke blevet evalueret af den føderale Food and Drug Administration for sikkerhed, effektivitet eller renhed, og dens langsigtede fordele og ulemper er i øjeblikket mere rygter end faktisk kendt, så kan det være bedst at holde sig til en af ​​de bedre kendte kilder til koffein.