Vise din Engagement Ring

Vise din Engagement Ring
Enhver brud-til-være ønsker at vise hendes ring.

Hvis du er en brud-til-være, du sandsynligvis ønsker at starte vise din forlovelsesring. En forlovelsesring, trods alt, er et symbol på kærlighed, engagement, og i sidste ende, et bryllup. Visning af forlovelsesring er den første offentlige anerkendelse af bryllup planer, og at vise din forlovelsesring på den bedst mulige måde, skal du følge et par retningslinjer.

Hvornår at vise din Engagement Ring

Først skal du aldrig vise din forlovelsesring inden forslaget ægteskabet faktisk har fundet sted. Uanset om du er vindue shopping med en ven eller du allerede har købt ringen sammen, før tiden vise ringen viser off kun én ting: den dårlige smag af ringen er større end forholdet.

Efter forslaget er foretaget og godkendt, ringen bliver en glitrende annonceringen af ​​dine intentioner. Afhængigt af hvor forslaget blev fremsat, dog kan du nødt til at vente, før at dele mousserende nyheder. For eksempel deler ikke den første engagement annonceringen på en anden særlig begivenhed, såsom en fødselsdagsfest, baby shower, eller bryllup. Ved at gøre dette, fremgår det, at du vil have den opmærksomhed til at fokusere på dig i stedet for den hædret gæst. Det er acceptabelt, men at annoncere dit engagement og vise din ring på en traditionel familie indsamling såsom en ferie måltid eller årlige reunion. Med den timing, du er i stand til at lade mange mennesker kender samtidigt uden at gentage dine nyheder uendelige.

Før vise din Engagement Ring

Før vise din forlovelsesring, skal du huske, hvad det er knyttet til: din hånd. Vær sikker dine negle er pænt trimmet og arkiveret og dine hænder er rene, fordi mange mennesker vil tage din hånd til at undersøge ringen nærmere. Hvis du bliver involveret i løbet af forkølelse og influenza sæsonen, kan du ønsker at holde en flaske instant håndrenseprodukter nærliggende at beskytte dit helbred og af alle med hvem du deler din spændende nyheder.

Du skal også være sikker på, at ringen er på sit bedste, når først annoncere dit engagement. Det kan være nødvendigt at rengøres dagligt, mens du sprede ordet til mange mennesker, og du bør altid holde en blød, glat klud til rådighed for en hurtig polish. En hurtig pust af åndedrag på stenens overflade giver nok fugt til at fjerne et tyndt lag olie og støv og kan holde din ring mousserende.

Hvem til Vis din ring

De første mennesker til at se din ring skal være tæt familie og venner. Hvis du vise din forlovelsesring til casual bekendte og kolleger med det samme, kan mere intime relationer høre om dit engagement secondhand. Dette kunne såre deres følelser, fordi de ikke var blandt de første til at vide. Du bør også overveje personlige situation de mennesker omkring dig: en kvinde, der for nylig har gennemgået en bitter skilsmisse eller brudt engagement kan ikke være glad for at se din ring, eller hun kan have en mindre end positiv kommentar. På samme måde kan din bedste ven, hvis kæreste er tilbageholdende med at pop spørgsmålet føler mindre end begejstret for din nye smykker. Selvom du ikke skal skjule dine nyheder, skal du indse, at ikke alle reaktion vil blive OOo-og ahhh s.

Sådan at vise din Engagement Ring

Vise din Engagement Ring
Vær stolt af den gnist.

Når du viser off din forlovelsesring i person, undgå at støde din venstre hånd under alles næse. Mange mennesker er beskyttende af deres personlige rum, og en bedre mulighed er at holde din hånd op med håndfladen vender brystet - det viser ringen men lader den anden person vælger at række ud efter dine fingre, hvis de er tryg ved at gøre så.Hvis dig ønsker at være mere subtile og lade folk mærke til ringen for sig selv, skal du være sikker på, at din venstre hånd er mere aktiv end normalt. Handing nogen en note eller en anden lille genstand med venstre hånd er en afslappet gestus, men sørg ringen peger op, hvor det vil være let bemærket. Du kan også ty til at gøre enkle bevægelser, såsom at børste dit hår ud af øjnene, skrabe din kind, eller justere dine briller med venstre hånd. Disse bevægelser bør være omkring dit ansigt, fordi de fleste mennesker vil se på dig, i stedet for på din hånd, og du har brug for at bringe ringen i deres synsfelt for dem at lægge mærke til. Selvfølgelig koket smil og overdrevne bevægelser gør dine intentioner indlysende, men det er stadig mere subtil end en åbenlys råb om "kig på min ring!"

Hvis du ønsker at vise din ring over store afstande, tage en kvalitet digitalt billede af ringen på din finger. Altid se billedet før du sætter det på e-mails, dog, og beskære ud unødvendig plads og skærpe billedet, så de kan se ringen sande detaljer. Du må ikke selv som en sidste udvej, erstatte en generisk billede (måske fra en guldsmed hjemmeside), fordi det understreger ringen snarere end det faktum, at det er på din finger, annoncere dit engagement.For mange kvinder, viser off forlovelsesring er den første officielle bekendtgørelse af den forestående ægteskab. Ved at tage sig at fremvise ringen i sin bedste lys og viser det til de rigtige mennesker på en følsom måde, du forsikre, at deres reaktioner vil være lige så glad, som da du første gang så ringen selv.