Virtual Snyd Ender i Real Skilsmisse

Virtual Snyd Ender i Real Skilsmisse
Verdens første skilsmisse forårsaget af virtuelle snyd er for nylig sket i Storbritannien. En kvinde fanget sin mand at have sex i et spil. Hun kunne ikke tilgive ham en virtuel utroskab. Amy Tailor, 28, og Dave Pollard, 40, fra Cornwall, England, fik kendskab på internettet - både opsat på online spil Second Life, hvor spillerne kunne skabe virtuelle kopier af sig selv og derefter kommunikere med hinanden. Denne gensidige hobby gjort Amy og Dave så tæt, at i 2005 de officielt blev gift - i virkeligheden.

Selvom de elskende kendte hinanden via internettet, er det faktisk blev en årsag til deres split-up. Når Fru Tailor var hjem tidligere og hun så sin mand at have sex med en prostitueret i samme spil. Som kvinden sagde, det var virkelig chokerende, og hun kunne ikke tro hendes ægtefælle kunne optræde som denne.

"Han tænkte ikke noget af det, og jeg kunne ikke forstå, hvorfor det gjorde ondt mig så meget. Han sagde, at jeg gør et bjerg ud af et muldvarpeskud; han ønskede at anklage mig for alt, siger jeg ikke nok hensyn til ham "- kvinden siger. Ægtefællerne lykkedes at reparere bånd. Men nogen tid senere Amy igen fangede sin mand har virtuel sex. I nogle dage hun søgte om skilsmisse - i kolonnen "årsag", skrev hun "skandaløse opførsel".