Virtual Room Design

Virtual Room Design

Med virtuelle rum design, kan du designe et komplet værelse med alle detaljer tænkelige, herunder gulvbelægning muligheder, møbler, belysning, farver, teksturer og mere. Du behøver ikke en indretningsarkitekt til at koordinere et værelse som en professionel. Alt du behøver, er en god virtuel design program, en computer og en kreativ fantasi.

Design Online: gratis programmer

Virtuelle interiør design programmer er tilgængelige online. Nogle er gratis, mens andre har brug for at blive købt. Du bør starte med et gratis online design program, så du kan sætte dig ind i, hvordan virtuelle design fungerer. Bare husk på, at de fleste gratis online design programmer er begrænset, og de fleste af dem er leveret af gulvbelægning eller maling virksomheder, der ønsker at fremvise deres produkter. Her er nogle forslag til gratis online-programmer, du kan prøve:

 • Armstrongs Design a Room
 • Benjamin Moore - Personal Color Viewer
 • Better Homes and Gardens Color a Room

Med Virtual Room Designer, får du at vælge, hvilken type værelse du ønsker at designe, såsom et køkken, badeværelse, stue, soveværelse eller foyer. Næste du vælge mellem fire eller fem forskellige stilarter af det rum, du har valgt. Så du begynder at arbejde på forskellige typer af gulve, maling farver til væggene, trim og loft, skab muligheder i køkkener, etc.

Armstrongs Design a Room giver dig mulighed for at vælge et værelse i en af ​​fem forskellige stilarter, herunder:

 • Casual
 • Moderne
 • Traditionel
 • Elektrisk
 • Europæisk land

Når du har valgt det rum og den stil, du får til at vælge, hvilken type gulvbelægning, du gerne vil se i dette rum, og alle de muligheder, der kommer med denne gulvtype. Du får også at prøve forskellige farver til væggene.

Benjamin Moore personlige farve Viewer giver dig mulighed for at uploade dit eget foto eller vælge fra et galleri af forskellige værelser og stilarter. Du kan derefter komme til at eksperimentere med forskellige farvepaletter, skiftende farver på væggene og trim. Du kan også hente den personlige farve Viewer gratis, så du kan bruge det uden at behøve adgang til internettet.

Better Homes and Gardens kræver, at du registrerer dig som medlem af deres hjemmeside for at bruge deres Color værelse virtuelt design software. Du får også at farve et hjem og prøve forskellige vindue behandlingsmuligheder.

Køb en Virtual Room Design Software

Efter at have prøvet nogle af de gratis online virtuelle designprogrammer, kan du ønsker at købe en, hvis du planlægger at gøre fremtidige hjem renoveringer. Købe en af ​​disse programmer vil give dig adgang til mange flere funktioner end de gratis online programmer har.

Room Design Online

Room Design Online er en brugerdefineret virtuel indretning program, der giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige udsmykning stilarter. Når du har plukket den stil, kan du derefter vælge fra en af ​​deres professionelt designede farvepaletter eller oprette din egen brugerdefinerede farvepalet. Når du har fuldført disse trin, er der fire forskellige virtuelle design programmer, du kan bestille, herunder:

 • Virtual Room Planner Express
 • Virtual Badeværelse Planner
 • Virtual Kitchen Planner
 • Virtual Room Planner Portefølje

Når du har bestilt dit designprogram, stedet instruerer dig, hvordan du tegne din grundplan, hvordan man kan måle dit værelse og møbler og hvordan at fotografere dit værelse og møbler. Du kan derefter komme til at koordinere med professionelle indretningsarkitekter fra San Diego og Los Angeles, via telefon og e-mail. Disse designere vil arbejde med dig hvert skridt på vejen til at vende det rum, du planlagt ud næsten til en rigtig drøm værelse Køkkenombygning.

Plan3D Home Design for husejere

Plan3D er et online virtuelt rum design program, der giver dig mulighed for at stort set designe enten ét rum ad gangen eller et helt hus. Dette tre-dimensionelle program har tusindvis af høj kvalitet, fotorealistiske billeder af møbler, apparater og room layout. Det giver dig mulighed for at oprette og visning værelser fra enhver tænkelig vinkel. Professionelle designere og dekoratører, der ikke ønsker at tage sig tid til at lære komplekse CAD software programmer kan bruge Plan3D at gøre realistiske layouts for deres kunder. Hvis du er en boligejer, er dette et godt program til at bruge, hvis du planlægger at gøre noget remodeling eller renovering til dit hjem. For at kunne bruge Plan3D, bliver du nødt til at få et månedligt abonnement.

Virtual værelse design er en fantastisk måde at "prøve" maling farver, gulve, skabe, møbler layout, vindue behandlinger og meget mere. Denne måde kan du se, hvor stor din nye rum vil se, inden arbejdet påbegyndes.