Virtual kreditkort nummer

Virtual kreditkort nummer


Et virtuelt kreditkortnummer kunne være en af ​​de bedste værktøjer til rådighed for kreditkort brugere, der gør køb på nettet. Med dette nummer, kan enkeltpersoner sikkert foretage indkøb online uden at bekymre sig, at en hacker kan stjæle deres information.

Kreditkort virksomheder mener, at en af ​​de vigtigste årsager nogle mennesker ikke handler online er på grund af en frygt deres kreditkortnumre bliver stjålet. Disse kundens bekymringer er berettigede. En undersøgelse foretaget af Gartner Research konstateret at der i 2004 1.980.000 voksne oplevede en slags kriminalitet på nettet, med en anslået samlet pris på 2,4 milliarder USD. I mange tilfælde havde disse personer deres kontonumre stjålet. Når dette sker, kan tyvene enten køre op afgifter på kreditkort selv, eller endnu værre, sælge numrene til andre på det sorte marked.

Om Virtual Kreditkort Numbers

Flere kreditkortselskaber nu tilbyde virtuelle kreditkortnumre. Med et virtuelt kortnummer, er kunden får mulighed for at bruge en enkelt anvendelse kreditkortnummer som en erstatning for deres faktiske kreditkortnumre. Ved at bruge denne særlige kortnummer deres reelle kreditkortnumre ikke er udsendt på internettet. Tallene er normalt gældende for engangs brug og kun på én hjemmeside. Virksomheden genererer et andet, tilfældigt kortnummer på hvert af de steder du handler online. Ved at gøre dette, det kreditkortselskaber stoppe vordende hackere fra at tage nummeret og gøre en afgift på et andet websted.

Ulemper ved virtuelle kort

Virtuelle kreditkortnumre kan være en besværet, og nogle gange er de ikke brugbare. Et eksempel på dette er, hvis en person bruger en vilje vagttjeneste, såsom sportslige billetter eller at købe varer, som de vil blive picking up på en box office eller butik. Med disse vil kalde transaktioner, kan et virtuelt nummer ikke anvendes, fordi detailhandleren skal se kortet for at tillade den enkelte at afhente varen. Brugerne kan ikke bruge disse typer af betalinger til tilbagevendende gebyrer, enten fordi de ikke er gode til gentagne køb.

Programmer til rådighed

Citibank: Citibank tilbyder kontonumre virtuelle for brugere uden et gebyr. For at tilmelde dig denne service, skal du have en eksisterende Citi kreditkort konto. Du skal blot logge ind på systemet med en bruger-id og adgangskode, du opretter. Antallet er skabt vendte og transaktionen behandles.

PayPal: PayPal tilbyder også et lignende program for sine kreditkort brugere. Selskabets program kaldes PayPal Virtual hævekort. De, der har en PayPal-konto med et betalingskort kan bruge tjenesten til at foretage indkøb ethvert sted kreditkort accepteres på nettet. Alle de beskyttelse, som brugerne er stadig på plads.

Det er muligt, at andre virksomheder vil skabe lignende programmer. Så mange mennesker leder efter måder at beskytte sig selv mod identitetstyveri og svindel, er virtuelle numre ofte en af ​​de bedste muligheder for online shopping.