Virtual Hjem Decorator

Virtual Hjem Decorator

Virtuelle designprogrammer kan hjælpe dig med at navigere et værelse makeover, selvom du ikke har råd til at bringe i en professionel dekoratør. Slip din indre indretningsarkitekt med en lille smule af virtuelle hjælp.

At finde en virtuel hjem designer Program

Disse programmer har til formål at træde til, når du ikke kan leje en rigtig, levende indretningsarkitekt for et hjem makeover projekt. De tillader dig at prøve forskellige designmuligheder online, hvilket skaber et virtuelt billede af, hvad dit værelse ville se ud, hvis du har foretaget en bestemt ændring. Der er flere forskellige ting, du kan eksperimentere med i en virtuel designprogram, herunder maling farver, gulvbelægning muligheder, lamper, vindue behandlinger og møbler placering.

Der er en bred vifte af programmer på markedet, og de varierer i pris fra gratis til flere hundrede dollars. Flere og flere virksomheder, der producerer hjem forbedring produkter er ved at udvikle deres egne designer programmer specielt til at teste deres produkter, og disse programmer kan findes gratis på virksomhedens websted. Vi anbefaler at starte ud med følgende virtuelle designprogrammer, som hver især er tilgængelig online gratis:

3D Hjem Decorator

3D Hjem Decorator bruger en generisk rum, men du kan foretage ændringer af rummets form og størrelse for at gøre det mere som dit eget hjem. Du kan eksperimentere med maling, vægmalerier, møbler stilarter og størrelser, tapet og tæpper i dette program. Hvis du sidder fast for ideer, kan du gennemse værelser oprettet af kollega brugere at få dine kreative safter flyder.

iVillage

Afsnittet Hjemmet forbedring af iVillage ikke tillader dig at uploade et billede af dit eget værelse, men du kan gøre det næstbedste. Indstil dimensioner og andre detaljerne i dit værelse, og derefter eksperimentere med alt fra maling farver og tapet til fliser og lysarmaturer.

Floor Fakta

Floor Fakta er ikke specifikt et virtuelt design program, men snarere er en samling af links til flere design software programmer, der fokuserer på gulve. Dette er stedet at gå, hvis du ønsker at afprøve forskellige stilarter hårdttræ, fliser, linoleum, tæpper, marmorering og andre gulvbelægning muligheder.

Varatys

Varatys er at mure hvad ordet Fakta er at gulve. Varatys tilbyder en database over links til websteder, som lader dig eksperimentere med maling farver, tapet, vægmalerier og andre væg kunst muligheder.

Better Homes og Gardens

Better Homes og Gardens har flere forskellige virtuelle design programmer til rådighed. De har en, der gør det muligt at foretage en række ændringer i et rum og derefter et par forskellige programmer, så du kan fokusere på én funktion, ligesom møbler eller maling. Deres websted tilbyder også et væld af design ideer, hvis du sidder fast på hvad de skal gøre næste. Programmerne er gratis at bruge, men du behøver at registrere først.

Indkøb 4 etager

På Virtual Room Designer på Shopping 4 Gulve, kan du vælge at afprøve forskellige stilarter i badeværelser, foyerer, spiserum, stuer og soveværelser. Du kan endda teste stilarter i en række værelser at se, hvordan de ville flyde sammen, hvis du overvejer at re-dekorere en hel hjem. Du kan eksperimentere med alt fra gulv til inventar fra en række forskellige producenter.

Sketch-Up

Denne Google baseret program kommer i en gratis udgave og professionel udgave og er en af ​​de mest præcise og omfattende virtuelle design programmer rundt. Du har uendelige muligheder for at skabe din perfekte værelse og forsøger på forskellige udseender og stilarter. Den professionelle version af Sketch-Up giver dig mulighed for at eksportere din design til CAD og andre professionelle designværktøjer.

Plan 3D

På tidspunktet for dette skrives, Plan 3D koster $ 1,66 per måned uden engagement. Selvom det ikke ligefrem gratis, denne lave pris får du en masse fleksibilitet og evnen til at se dit design i 3D. Du kan også gemme dine motiver og sende dem til andre design programmer eller dele dem med andre.

Kun vejledende

Det, der holder de fleste mennesker tilbage fra at påbegynde et værelse redesign - det være sig et hovedeftersyn eller bare en lille smule af ajourføring - er frygten for at investere en masse tid, energi og penge i et projekt, der ender med at blive en katastrofe. Med en virtuel udsmykning program, kan du tage gætte arbejde ud af ligningen. Ét ord i advarsel, når du bruger disse programmer - for de gratis programmer ikke tillader dig specielt til at arbejde med et billede af dit værelse, er resultaterne skal bruges som kun vejledende. Husk, at du kan få brug for at skalere tingene anderledes for dit eget rum.

Få en ny visuel på dit space

Virtuelle dekoratører kan være uvurderlige for dem, der virkelig har brug for at se noget for at få en idé om det færdige produkt. Brug disse værktøjer til at hjælpe med at bringe dit nye værelse eller hjem design til livet og opleve en ny form for renovering.