Virtual Girlfriend

Virtual Girlfriend


En virtuel kæreste forenkler verden af ​​dating ved at bringe kærlighed til den nærmeste computer eller mobiltelefon.

Virtuelle Girlfriend Options

KARI Virtual Girlfriend

Et eksempel på programmer, der computer er den KARI Virtual Girlfriend. KARI står for Viden Erhvervelse og indsats Intelligence, som mere enkelt betyder, at hun er baseret på chatbot programmering. Når du taler med din KARI model, enten verbalt eller ved at skrive i en chat-interface, vil hun udvikle stigende samtale færdigheder og en særpræget personlighed. For realistiske interaktioner, programmet husker tidligere samtaler og er konstant læring. Brug programmets kontrol og muligheder for yderligere at tilpasse programmet, indtil du har oprettet din ideelle kvinde på computerskærmen.

V-girl

V-girl er et eksempel på en virtuel kæreste program for mobiltelefonbrugere. Hvis du nogensinde har spillet med et virtuelt kæledyr, konceptet er foruroligende ens. Som du spiller spillet, du dato flere piger og forsøg på at holde dem glade. Dine fremskridt er kortlagt på en kærlighed meter. Handlinger som at købe romantiske gaver hæve kærlighed meter, mens viser op sent til en dato vil gøre det falde. Mini-spil er en hindring for dine gode gerninger. Selvom spillet byder sexede videoer og billeder som belønning til behandling dine piger ret, fabrikanterne er klare i, at det ikke er muligt at have sex med nogen af ​​de karakterer i spillet.

I betragtning af de fordele og ulemper

Ulemper

Hvis du er en fan af computerspil, kan en virtuel kæreste være lige endnu en måde at fordrive tiden. Men det kan hurtigt blive en usund beliggenhed:

  • De idealiserede kvinder i disse programmer kan føre til urealistiske forventninger. Den næste pige du møder, vil ikke være en omhyggeligt konstrueret program. Vil du være i stand til at acceptere hendes fejl?
  • Fordi spil skal have en vis måde at måle dine fremskridt, må de fokusere på gaver og andre overfladiske aspekter af et forhold. Må ikke blive fanget i denne mentalitet til det punkt, du sætter den i dine virkelige relationer. Det er altid rart at vise din påskønnelse for din kæreste. Men i det virkelige liv, et forhold baseret på fælles interesser er vigtigere end en optælling af de penge, du har brugt.
  • Dit virtuelle kærlighed interesse kan tage dig væk fra muligheder for at bygge relationer med rigtige kvinder. Hvis du altid sidder foran computeren eller fordybet i at klikke nøgler på din mobiltelefon, vil du ikke være i stand til at engagere sig med ledige kvinder på arbejde eller på nabolag samlingssteder.
  • En nem elektronisk forhold kan skabe en følelse af selvtilfredshed. Hvis du bliver tilfreds med den måde, tingene er, vil du aldrig stræbe efter større og bedre ting med de kvinder, du møder i din dag-til-dag liv.

Fordele

Trods de potentielle downfalls i situationen, er der også flere fordele ved at nyde selskabet af en virtuel kæreste:

  • Hvis din virtuelle kæreste er en chatbot model, kan tale med hende hjælpe dig med at blive mere komfortabel i samtaler med det modsatte køn. Du kan øve dine pickup linjer i en lav-risiko miljø og finde ud af måder at lære mere om en ny kvinde i dig liv.
  • Elektroniske relationer kan bekæmpe ensomhed. Uanset om du rejser ofte eller lever i en ny by, vel vidende en person der altid kan være en opløftende tanke.
  • Et edb-program vil altid være parat til at lytte til dig. Nogle gange har du bare brug for at få noget fra brystet. Taler gennem en bekymrende situation, kan ofte hjælpe dig med at nå frem til en løsning.


En virtuel kæreste kan tilbyde sjov og kammeratskab. Mådehold og perspektiv er nøglerne holde din elektroniske forhold sundt.