Virksomheder, der køber Corn for alternativt brændstof Brug

Virksomheder, der køber Corn for alternativt brændstof Brug


På denne dag og alder af potentielt udnytte ethanol i hverdagen, er det blevet mere og mere almindeligt at høre om virksomheder, der køber majs til alternativ anvendelse af brændstof. Med 2006 State of the Union Address, erklærede præsident Bush, at ethanol brug og produktion bør blive praktisk og konkurrencedygtig inden for seks år. Det er godt på vej.

Hvad er Ethanol?

Ethanol er en fremstillet brændstof, der forekommer som et resultat af destillationsproces af majs. Planter dukker op over hele USA, hvor nyere og mere avanceret teknologi bliver brugt til at konvertere majs afgrøder til brugbart brændstof.

Behandlingen af ​​ethanol som alternativt brændstof blev først gjort i 1826 af Samuel Morey. Eksperimenter med forbrændingsmotorer, Morey pillet med en, der udnyttede ethanol som sit brændstof kilde. Men andre energikilder, herunder damp og olie overskyggede det.

I dag har USA ethanolproduktion og forbrug vokset drastisk. Der var 115 anlæg, der opererer i 19 lande i 2007. Disse planter er produceret 38 procent flere gallons ethanol end var fremstillet før. I 2009 er mange flere planter forventet, og produktionen forventes at overstige 12 milliarder gallon, meget mere end syv milliarder produceret i 2007.

Øjeblikket forsket

I en rapport udgivet i juli 2006, har det amerikanske energiministerium udstedt en forskning og produktion mandat med høje forventninger inden år 2013. Efter at have investeret i forskellige former for forskning, er der meget at lære om enzymatiske, termokemiske, syrehydrolyse, hybrid hydrolyse / enzymatiske og forskellige andre metoder til at omdanne majs til brændstof. I 2007 150 millioner dollars blev afsat til denne forskning.

Virksomheder, der køber Corn for alternativt brændstof Brug

Denne industri vokser med stormskridt. Den Renewable Fuels Association har identificeret 78 ethanolproducerende planter som værende under opførelse i USA. Det omfatter ikke planterne i produktionsfaser i Canada og andre dele af verden. Industrien har allerede skabt næsten 155.000 arbejdspladser med stigninger i husstandsindkomster med 5700 millioner dollar. Rapporter viser, at industrien også har bidraget meget i retning af skatteindtægter på alle offentlige niveauer. Det anslåede beløb er næsten 3500 millioner dollar.

Mange af disse planter er ved at blive placeret i landdistrikterne, landbrugsarealer. Denne måde, de er tæt på kilden. De udvikler relationer til lokale landbrugsdrift for at optage deres majs høst til omdannelse til ethanol på deres anlæg.

Udfordringer Facing ethanolanlæg

Mange eksperter udfordrer begrebet levedygtighed ethanol som et praktisk alternativ brændsel. For eksempel David Pimentel, en Cornell University landbrugsekspert, har rapporteret, at hans resultater er, at ethanol er en dårlig risiko, i sidste ende. Han siger, at det tager omkring 70 procent mere energi til at producere ethanol end ethanol fremstillet rent faktisk indeholder. Han siger: "Hver gang du laver en gallon ethanol, er der en netto energitab på 54.000 BTU."

Derudover forskning viser, at det ville tage næsten 11 hektar majs afgrøder til brændstof en rent ethanol-drevne bil at rejse 10000 miles på et år. Disse 11 hektar dyrkede arealer kan typisk foder syv amerikanere. Endvidere er det rapporteret, at det ville forbruge 97 procent af arealet USA til brændstof biler for hele USA for et helt år. Argumentet er, at det ikke er værd at ofre god agerjord værdig dyrkning af en del af nationens fødekilder.

Fremtiden

Med de initiativer vedtaget af den føderale regering, og antallet af ethanolanlæg bygges over hele landet, er det sikkert, at en udvidet anvendelse af ethanol er afgjort i fremtiden. Flere og flere køretøjer bliver manipuleret til at være E-85 biler. De fleste biler i den løbende produktion vil køre på en 10-procent ethanol-baseret benzin blanding.

Mens produktionen af ​​ethanol skal være mere effektive, at væksten i virksomheder, der køber majs til alternativ anvendelse brændstof er absolut i stigning. Kig praktiske nye måder at bruge denne alternative brændstof i vores hverdag i fremtiden.