Virkningerne af styrketræning Motion og slankekure

Styrketræning motion er vigtig for alle. Det hjælper sænke dit kropsfedt og samtidig øge din muskelmasse. Det hjælper også din krop forbrænder kalorier mere effektivt. Styrketræning holder også dine knogler stærke, forbedrer din fleksibilitet og balance, og hjælper dig med at sove bedre og føler sig bedre om dig selv. Når det kombineres med en sund kost, kan styrketræning hjælpe dig med at tabe og håndtere kroniske sygdomme som diabetes, gigt og depression.

Typer af styrketræning

Der findes flere typer af styrketræning til at vælge fra. Vægttræning afhænger tyngdekraft, og brugen af ​​håndvægte eller træningsudstyr at modsætte muskelsammentrækning. Denne type træning engagerer dine muskler i hele deres sortiment af bevægelse til at fokusere på styrke og størrelse. Her er nogle af de andre former for styrketræning og deres fordele.

  • Circuit træning kombinerer styrke øvelser med udholdenhed aktivitet, så du får styrke, cardio og fleksibilitet uddannelse fra en træning.
  • Styrketræning kan gøres i vand, eller med elastikker, for at forbedre din generelle muskelstyrke.
  • Isometrisk træning kræver, at du holder en vægt eller en position, uden bevægelse, i en periode for at forbedre muskelstyrke. Isometrisk træningsmål specifikke muskler og kan styrke leddene.
  • Plyometrisk træning bruger shorts byger af bevægelse, som f.eks hoppe og hoppe, for at øge hastigheden, styrke og kraft. Denne type uddannelse er en del af de programmer, der anvendes af sportsfolk.
  • Core træning styrker musklerne i maven og lænden og kan hjælpe faldt lændesmerter og rygproblemer.

Styrketræning og slankekure

Styrketræning kan øge dit stofskifte til at hjælpe dig med at tabe. Men styrketræning selv kræver en vis form for sund kost. Du bør undgå sukker og fedt, og omfatter masser af kulhydrater og protein i din kost for at få fuldt udbytte af styrketræning motion.

Hvis du forsøger at tabe sig, det er okay at kombinere styrketræning med kalorie optælling, så længe du ikke overdrive din træning. Men planlægger at have en pre-workout snack yoghurt, frugt, fedtfattig ost eller fuldkornsbrød og møtrik smør. Drik 2 til 3 kopper vand omkring 3 timer før din styrketræning træning, for at sikre, at din krop er korrekt hydreret. Drik en kop vand omkring 10 minutter før din træning.

Styrketræning gør mere end hjælpe dig tabe

Forskning har vist, at de, der inkluderer styrketræning i deres træning forbrænder omkring 200 kalorier mere pr træning end dem, der udførte aerobe øvelser alene. Styrketræning øvelser såsom bænkpres gentagelser og squats ikke kun opbygge din biceps og triceps, men de øger dit stofskifte til at hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, selv når du ikke udøver. Styrketræning motion øger også dit energiniveau, så vil du være bedre i stand til at udføre aerobe øvelser såsom jogging, svømning og cykling.

Styrketræning ikke kun hjælpe dig med at tabe sig; det øger balance og fleksibilitet, reducerer risikoen for skader, hjælper du føler dig sikker og øger din generelle følelse af velvære.