Virkningen af ​​sociale netværkssteder på eBusiness

Virkningen af ​​sociale netværkssteder på eBusiness
Virkningen af ​​sociale netværk på eBusiness er først lige begyndt at kunne mærkes.

Virkningen af ​​sociale netværk på eBusiness har været en blandet fornøjelse, selv om folk stadig er ved at lære, hvordan man bedst til at bruge teknologien.

Virkningen af ​​sociale netværkssteder på eBusiness

På plus side af tingene, sociale netværk er med til online virksomheder bliver mere fokuseret på deres kunder end nogensinde før. Virksomhederne er ved at finde ud af, hvad folk ønsker og levere disse ting meget hurtigere. Selskabets ledere tror, ​​de har mere kontrol over deres virksomheders omdømme på internettet, fordi de kan påvirke folks opfattelse i cyberspace. Dette gælder også for hvordan en online virksomhed er set af leverandører, og som en konkurrent til andre virksomheder. Social networking teknologi kan hjælpe online virksomheder at lære mere om, hvad deres konkurrenter gør og reagerer hurtigt.

Kunder, som deltager i sociale netværk føler mere selvstændige i deres interaktion med ebusinesses. Folk ser virksomheder reagerer på de udtalelser folk lagt på nettet, og det gør kunderne føler de har mest indflydelse på virksomhedernes adfærd.

Opnåelse Mål

Den fortsatte vækst i social networking teknologi hjælper flere virksomheder opnå mål, der tidligere havde været næsten uopnåeligt. Før fremkomsten af ​​sociale netværk, viral markedsføring, hvor venner eller associerede virksomheder anbefalede produkter og tjenester til hinanden, blev anset for mere af en ideal end en realitet. I dag kan virksomheder ringe mund-til-mund markedsføring en gennemprøvet phenomenon.Social networking reducerer ebusinesses 'kommunikation udgifter, især for online virksomheder, der maksimerer deres brug af teknologien. Direkte messaging, har chatrum og blog funktioner på disse netværk alle sænket omkostningerne ved at kommunikere inden for en online-forretning. Besparelserne er ofte større for samtaler med leverandører og kunder, hvor virksomhederne kan erstatte lange afstande telefonopkald med gratis online messaging. Medarbejderne hurtigere at finde kolleger og partnere, der besidder de ønskede viden, og lige så let udveksle disse data. På samme måde kan kunderne finde svar på deres spørgsmål uden de lange ventetider, der er forbundet med telefon kundeservice.

Efficiencies Grow

Ebusinesses fortsat at få flere effektivitetsgevinster som antallet af mennesker, der bruger teknologien vokser. Virksomheder opretholder en-til-en marketingstrategier uanset hvor stor antallet af kunder eller partnere, der er involveret gets.These netværk gør rekrutteringsindsats mere præcise og reducere omkostningerne og tiden er involveret i rekruttering. Online virksomheder og deres personalekonsulenter søge online for kvalificerede kandidater på professionelle netværkssider som LinkedIn.com for mindre end det koster at købe en jobannonce. Ebusinesses er i stand til at bruge mindre tid på at ansætte, fordi de ikke behøver at finkæmme gennem hundredvis af reaktioner på en stillingsannonce. Beskæftigelse kandidater normalt værdsætter den bekvemmelighed for at blive kontaktet af personalekonsulenter online.

Blandt virksomheder, hvis medarbejdere arbejder hjemmefra eller på afstand, er sociale netværk genskabe kammeratskab forbundet med kontorlokaler. Teknologien hjælper virksomheder med at bygge stærkere personlige relationer med leverandører og kunder, give næring til en følelse af teamwork blandt medarbejderne, og skabe samarbejde og kreativitet blandt medarbejdere og samarbejdspartnere. Folk, der arbejder i isolerede steder føler sig mindre ensomme, når social networking software er installeret.

Negative virkninger

Bagsiden af ​​disse fordele er, at nogle ansatte i online-virksomheder bliver mindre produktive eller distraheret, når det gives adgang til sociale netværk i arbejdstiden. Mens professionelle sociale netværk og virksomhedens platforme synes at udgøre færre distraktioner end andre typer af systemer, teknologien alligevel minder nogle mennesker i de ikke-professionelle sociale netværk.

Arbejdstagere Distraheret

Medarbejdere, der ikke forvalter deres brug af sociale netværk i arbejdstiden kan se tegn på det i fattige indvinding anmeldelser. Selv fritid brug af disse platforme bliver en arbejdsplads spørgsmål nu, at arbejdsgiverne er begyndt at gøre Internet søgeordssøgninger af medarbejdernes navne. Denne praksis er i stigende grad forekommer som en del af ansættelsen, og jobsøgende med indiskrete online-profiler er ved at opdage, at uprofessionel adfærd på sociale netværk kan skade fremtidige jobmuligheder.

Annoncer tilbageslag

Annoncering på sociale netværk har haft blandede resultater hidtil. Mange forbrugere finder målrettede annoncer på disse websteder til at være påtrængende og utroværdig. Når folk klikker på bannerannoncer, behøver gæsterne ikke bo på reklame ebusinesses 'websteder længe nok til at købe noget.

En e-business sparer flest penge fra sociale netværk, når teknologien erstatter legacy-systemer og offline praksis. Mange virksomheder er stadig i en midlertidig fase, hvor sociale netværk stadig supplerer ældre forretningsmetoder. Under begge på plads gør kun sociale netværk dyrere, snarere end en omkostning pauseskærm.

Stadig Ny

Sociale netværk er stadig et nyt nok fænomen, at virksomheder, der endnu ikke har succes med den teknologi sandsynligvis vil ramme deres skridtlængde i de kommende år. Større indflydelse af sociale netværk på eBusiness vil komme som teknologien modnes og fortsætter med at tiltrække flere forbrugere.