Virginia Beskæftigelse Kommissionen

Virginia Beskæftigelse Kommissionen


Du kan finde Virginia Beskæftigelse Kommissionen (VEC) ved VEC.Virginia.gov.

Om Virginia Beskæftigelse Kommissionen

Den VEC er designet til at hjælpe arbejdsgivere, jobsøgende, arbejdsløse, veteraner, og dem, der bare har brug for oplysninger om arbejdsmarkedet i Virginia for at finde det, de leder efter. Hvis du ikke bor i Virginia, vil det ikke være til meget nytte for dig. Hvis du bor i Virginia, kan du finde Virginia Beskæftigelse Kommissionen til at være en uundværlig ressource.

Hvis du er arbejdsgiver

Hvis du leder efter den rette person til at besætte en stilling eller du gerne vil starte din søgning med en jobannonce, her er et sted at starte. Du kan endda finde ud af mere om at deltage i jobmesser, så du kan møde kandidater ansigt til ansigt med det samme. Derudover kan du:

  • Spørg om arbejdskraft certificering for at ansætte udenlandsk arbejdskraft midlertidigt eller permanent
  • Se information arbejdskraft skift, ligesom nuværende løn for en stilling, arbejdsløshed, og mere
  • Få oplysninger om yderligere udvalg, der kan være til tjeneste for dig
  • Læs mere om arbejdsløshedsforsikring

Hvis du er Jobsøgning

Du kan søge efter et job med hjælp fra VEC hjemmeside. Ud over at søge på egen hånd, kan du blive henvist til job eller uddannelsesmuligheder, og finde en stor match for dine interesser og dygtighed sæt. Hvis du for nylig har mistet dit job, kan du også gå under jobsøgende 'fane og fil og arbejdsløshed påstand. Du kan endda oprette betalingen for direkte deponering. Er du bare tjekker muligheder for nye karriere områder? Besøg fanen arbejdssøgende at finde ud af mere om løn, efterspørgslen efter en bestemt karriere felt, og uddannelse.

Hvis du er en Veteran

Veteraner, der forsøger at vende tilbage til arbejdsstyrken som civile kan finde særlig hjælp, når det kommer til at gøre overgangen tilbage til arbejdsstyrken. Der er en stor forskel mellem den militære verden og den civile en hvor der er tale om arbejdspladser. The Virginia Beskæftigelse Kommissionen kan hjælpe veteraner-især handicappede, mindretal, kvindelig, hjemløse, og kulturelt / økonomisk dårligt stillede veteraner-finde job, uddannelse til job, og endda hjælpe med at gøre overgangen fra militær arbejde til et nyt job uden for militæret. Veteraner kan besøge enten arbejdsstyrken eller gå en af ​​de militære baser i Virginia for at få hjælp.

Også, hvis du er en veteran, der er berettiget til arbejdsløshed, skal du sørge for at udfylde kravet ud på hjemmesiden, også.

Hvis du er arbejdsløs

Som tidligere nævnt, kan du udfylde arbejdsløshed fordringer på VEC hjemmeside og endda gå så langt som til at oprette en direkte indlånskonto til ydelser. Hvis du ønsker at indgive en klage, kan du søge gennem præcedens afgørelse Manuel for at se, hvordan sager ligner din er gået i fortiden.

Ud over de regelmæssige jobsøgning hjælp og jobannoncer, under Arbejdsløshed sektion finder du flere oplysninger om modtagelse af Emergency Arbejdsløshed Erstatning. Find ud af om du er berettiget til op til 20 ugers løn.

Bare brug for information?

Hvad vil du gerne vide om Virginia arbejdsmarkedet? Du kan sikkert finde det på VEC hjemmeside. Det er sat op i en brugervenlig måde, med overskrifter som arbejdsmarkedstal, diasshow, Publications, og Resource Library. Du får et hurtigt kig på arbejdsløsheden i Virginia og USA som helhed ved ankomsten til generel information sektion af webstedet.

Find ud af median løn pr husstand, pædagogiske statistik efter branche og område, befolkning efter område og meget mere. Sammenlign flere typer af statistikker, erhverv, og mere fra område til område. Hvis du har brug noget om Virginia arbejdsstyrke fra alle vinkler for at vide, er der en god chance for du kan finde den her.

Et sidste ord

Hvis du bor i Virginia, vil VEC hjemmeside være utrolig værdifuldt, når du ønsker at forske arbejdsmarkedsstatistik, søge job, tog til en ny karriere, eller hyre nogen til en åbning på din virksomhed. Du kan læse mere om love, tidligere påstande og appel resultater og meget mere. Enhver Virginia bopæl i arbejdsstyrken (eller håber at blive en del af arbejdsstyrken) -som en arbejdsgiver, arbejdstager, eller endda advokat, for eksempel, kan høste fordelene af denne ressource.