Vinyl Fence Installation

Vinyl Fence Installation

Vinyl hegn installation kan være tidskrævende, men når det gøres rigtigt, kan din vinyl hegn vare helt vedligeholdelsesfrie år.

Hvorfor vælge Vinyl

Der er snesevis af typer af hegn og ejendom markører på markedet i dag. Så hvorfor vælge en vinyl hegn i træ eller metal? Vinyl hegn er vedligeholdelse bevis. Ingen skrabning, maling eller udskiftning af råd eller ruster materiale gennem årene. Når en vinyl hegn er blevet installeret korrekt, kan du læne dig tilbage og nyde skønheden i en stakit, uden at nogen af ​​det pågældende arbejde.

Valg Din Vinyl Fence

Ikke alle vinyl hegn er skabt lige. Hvis du er på udkig efter en, som du kan installere selv, og det er så vedligeholdelsesfri som muligt, skal du sørge for at kigge efter følgende attributter.

Virgin Vinyl eller PVC

Mens genbrugsmaterialer er godt for miljøet, er de ikke så stor for din vinyl hegn. Kig efter et hegn lavet af første køre materialer til at vide, at du får kompromisløs kvalitet i dit hegn.

Tykkelse, størrelse og Forstærkning

Vælg en vinyl hegn, der er mindst 4-inches tykt på de endelige stillinger. Dette er vigtigt, hvis du vil undgå et ekstra skridt for at styrke dit hegn med træ indlæg under installationen.

Gate

Kig efter en ægte gate med en stål eller aluminium. Dette vil forhindre din gate fra sagging over tid, samtidig med at du kan hænge det holdent fra dag ét.

Vinyl Fence Installation Overvejelser

Installation af din vinyl hegn vil afhænge af flere faktorer, herunder hvilken form for terræn, hvordan niveau det er, og hvilken type hegn klip du har. Vinyl hegn installation er afgjort en to-personers job, så sørg for at få hjælp, før du begynder.

Rebar

Du vil få brug for at styrke dine indlæg hver 7-8 fødder med armeringsjern og beton. Det betyder indsætter en 2-4 metal, armeringsjern stillinger inde i vinyl post og derefter besættelse af stillingen med beton. Den konkrete og armeringsjern vil strække under hegnspæl i jorden en ekstra mund til sikkert at holde din hegnet på plads.

Hvis du installerer dit hegn på toppen af ​​eksisterende beton, vil du stadig nødt til at armeringsjern dine indlæg, men du vil bruge den eksisterende beton i stedet for friske. Sørg for at bestille kortere, over jorden stillinger til din hegn. Du bliver nødt til at bore huller i betonen, der vil passe armeringsjernet. Sæt armeringsjern ind i vinyl hegnspæl og derefter forankre posten til betonen ved hjælp af armeringsjern. Sørg for at dine huller, og armeringsjern strækker sig ned fra posten er mindst 4-inches for maksimal støtte.

Rebar Separator Clips

For at holde armeringsjern placeret korrekt inde i din vinyl indlæg, skal du hente nogle armeringsjern separator klip. Klippene vil fastgøre til armeringsjern, holde den stabil i de 4 hjørner af din vinyl indlæg. Trykket klippet øver vil holde armeringsjern fast mod hjørnerne, holder stillingen oprejst. Clip din armeringsjern sammen, før du skubber den ind i dit indlæg. Nu stillingen kan besættes med beton eller armeringsjern monteres i et betonunderlag, og stillingen vil forblive oprejst.

Montering af Frame

Før du kan forankre din hegn og hænge din gate, skal du sammensætte den grundlæggende hegnet rammen. Din vinyl hegn kommer pre-indskåret på de rigtige steder; bruge en boremaskine til at låse brikkerne sammen og holde dem fast. Skinnerne vil passe og snap ind i hinanden på rammen, hvilket gør dette den letteste del af installationen. Når rammen er sammen, kan du synke dine indlæg i jorden og snap skinnerne på plads.

Gate installation

Hvis du installerer en port på din vinyl hegn, skal du sørge styrke begge stillinger på hver side af porten med armeringsjern og beton. Dernæst vedhæfte hængslerne og sørg for de er helt plan og offentlig, så din gate ikke synke. Sæt låsemekanismen til stillingen først og porten selv anden for at sikre korrekt placering.

Vinyl hegn installation bør gøres langsomt for at sikre hvert trin udføres korrekt. Mens vinyl snaps sammen let, og rammen er samlet hurtigt, at tage sig tid til at klippe armeringsjern og beton stillingerne er afgørende. Følg producentens anbefalinger for dybde ved hver hegnspæl, da dette vil variere med højden af ​​dit hegn. Vælg og installere en vinyl hegn omkring din ejendom til vedligeholdelsesfri skønhed, der vil vare i årevis.