Vinter Vægttab

Vinter bringer på flere faktorer, der er direkte korreleret til at vinde eller tabe ekstra vægt, en undersøgelse offentliggjort i den seneste nummer af fedme gennemgang viser. Temperaturen inde i dit hjem og kontor og den tid du bruger udendørs kan være et spørgsmål om et par pounds til eller fra selv under den aktuelle måned.

Vinter Vægttab

Hvis dit hjem temperaturen er lavere, og du skal bo udendørs i længere tid, er din krop opfordres til at generere ekstra varme for at holde varmen, og som energi holder fik brændt, kropsvægten begynder en nedtælling.

På den anden side, hvis du forbliver indendørs og forsøge at holde dit varmeanlæg arbejder på fuld gas, din krop gør ikke € ™ t nødt til at klare den temperaturfald, og denne form for termisk komfort kan resultere i at sætte på et par uønskede pounds på talje.

Forskerne fra University College London siger, at en stillesiddende liv med en vane med at opretholde en varm omgivende atmosfære og mangel på udendørs aktiviteter om vinteren yder et væsentligt bidrag til spisevaner og generel fysisk aktivitet som faktorer skærpende fedme. Bly forsker Fiona Johnson skriver, at mens ita € ™ s for tidligt at bekræfte, at energiforbrug om vinteren vil utvivlsomt føre til at droppe overvægt, kan udsættelse for kulde betragtes som en pålidelig metode til behandling af fedme.

Forfatterne af undersøgelsen opfordrer alle til at gå let på opvarmning, således faldende energiforbrug og gøre din krop arbejde ud varme. De konkluderede, at når din krop kæmper koldt den producerer brunt fedt, som ikke bare lagre energi (ligesom hvid fedt gør), men hjælper i varmen generation proces.