Vinter træning, ingen motionscenter Needed

Nu, hvor vi er dybt i midt om vinteren, kan du have givet for fristelsen til at blive indendørs og undslippe elementerne. Det er nemt denne tid af året til at blive mindre aktive og undgå gymnastiksalen (nytårsforsæt eller ej). Heldigvis er der masser af måder at holde sig i form i løbet af vinteren, selv uden en tur til gymnastik.

First Thing 'Først

Disse er ikke din typiske træning. Det er fordi der ikke er nogen vægt, men masser af arbejde. Før du opretter et hjem gym, så tænk på alle de gøremål, der skal være afsluttet i løbet af vinteren: skovle sne og opsplitning træ tæller som motion også. Så efter arbejdet er gjort, er det tid for nogle vinter rekreation sjovt det er sandt for udøvelsen tema. Så tillader ikke kolde temperatur eller sne holde dig fra venturing udendørs. Kjole til elementerne og komme udenfor.

Kjole til succes

Kjole i lag og forsøge at undgå bomuld. Vælg i stedet åndbar basislag toppe og bunde, der leder fugten og overtøj, der afviser vand. Vælg midten lag, der fleece, uld, ned eller en åndbar syntetisk. En varm hue, hals Gaiter, ansigtsmaske, elefanthuer og handsker er også vigtigt at have på hånden. Glem ikke at afhentning et par ski-specifikke eller uld sokker, der vil hjælpe med at forhindre frosne tæer.

Komme til at arbejde

Split. Det er koldt udenfor, og en brand sikker ville være rart. Opdeling og indhaling træ kan brænde over 500 kalorier i timen. Så grib øksen, leder ud til skoven bunke, og få svingende. Du vil blive trænet hjerte-kar-sundhed, samtidig styrke dine arme, ryg og kerne.

Vinter træning, ingen motionscenter Needed

Skovl. Når sneen begynder at falde, er det tid til at buste ud skovl. Et nødvendigt onde, rydde fortovet er også en god måde at være mere aktive i løbet af de mere stillesiddende vintermåneder. Du kan brænde op til 250 kalorier per halve time, mens opbygge muskler som følge af bøjningen, løft og kastede, der går ind snerydning.

Ski. Mange mennesker elsker at stå på ski, men i stedet for at ramme skråninger prøve at gå langrend. Langrend er et samlet organ workout, der fungerer alle større muskelgrupper, som du skubbe og trække din krop over snedækkede terræn. Denne skånsomme motion er en sjov og effektiv kalorie brænder. I en time kan du brænde mellem 600 og 1000 kalorier!

Takeaway

Vinter behøver ikke at føre til vægtøgning eller hytte feber. Hvis vejret holder dig fra at gøre det til gymnastik, kigge efter kreative måder at brænde kalorier, mens du udfylder gøremål omkring huset. Husk at klæde for elementerne og ophold hydreret, om du arbejder eller spiller i sneen.