Vintage Camping Trailers

Vintage Camping Trailers


En lille del af RV entusiaster køber vintage campingvogne som restaurering projekt, og som et slutresultat, vil selv en kvalitet bygget camping trailer med en unik charme.

Den første Camper Trailers

Tilbage i begyndelsen af ​​1900 opfindsomme personer knyttet træ, skur-lignende huse på Model T Fords. Ved 1920'erne, folk trukket "tin Lizzies" bag deres biler, og i 1930 nogle vintage camping vogne var udstyret med bekvemmeligheder som simple VVS og elektriske systemer.

Indlæg WWII medført forbedrede veje og en tid med økonomisk velstand, som stimulerede produktion. Ved 1950'erne, campingvogne nød avancement i blår trailer designs sportslige moderne bekvemmeligheder som køleskabe og i nogle trailere komplette køkkener. Det gjorde ikke stoppe der. Snart trøster skabning typisk findes i hjemmet, kunne findes i en række camping trailere. Travel trailer popularitet steget, og ved begyndelsen af ​​1960'erne fremstilling eksploderede sammen med størrelsen og længden af ​​campingvogne.

Finde Vintage Camping Trailers

Hvis du er interesseret i vintage camping trailere og overvejer at købe en med den hensigt at blive en Tin Can Tourist, eller hvis man ser på det som en fornøjelig restaurering projekt, er det vigtigt at bemærke, at blive betragtet som "vintage" en trailer skal være 25 år eller derover. Følgende liste af vintage mærker tilbyder et sted at starte i at hjælpe dig med at finde den trailer, der passer til dig:

Vintage Camping Trailers
Vintage Airstream Campers

 • Airstream
 • Alma
 • Avion
 • Cayo
 • Ventilator
 • Prairie Schooner
 • Silver Streak
 • Spartan
 • Yellowstone

Forskningen vil støtte dig i at vælge en rejse trailer passer til din personlighed og camping behov. I dag er internettet tilbyder flere hjemmesider dedikeret til dem, der nyder vintage camping og at forbinde med andre med samme interesser og tjenester.

Hvorfor købe Vintage Trailers

Nogle entusiaster køber vintage trailere til det klassiske look, men en anden fordel at eje en klassisk camping trailer er kvaliteten af ​​byggeriet, de leverer. Du vil nyde timevis af sjov, og en mulighed for at videregive erfaringer fra fortiden. Tilbage, når disse vogne blev oprindeligt bygget, brugte producenter ægte træ i stedet for billige syntetiske. Folk levede enklere liv.

En anden fordel ved at eje en vintage trailer er, at i det lange løb, de stige i værdi. Plus, de også ser godt ud på slæb.

Restaurering

Gendannelse en autocamper til sin tidligere herlighed præsenterer en følelsesmæssig belønning, at for nogle er næsten åndelige. Men vil du ønsker at være sikker på, at du har de nødvendige færdigheder til at fuldføre opgaven. Hvis du er uerfaren, er det klogt at søge professionel rådgivning eller tjenester, som du forberede sig på at tage på et restaureringsprojekt. I stedet for at forsøge at gendanne autocamper på én gang, det hjælper til at bryde genopbygningen i mindre projekter. Planlæg disse projekter i de måneder, hvor du ikke skal bruge traileren. Dette holder traileren funktionelle under camping sæson, og vil tilskynde til langsigtet restaurering projekt, mens du nyder frugten af ​​dit arbejde.

Hvis du bryder restaurering ind i disse mindre projekter, det hjælper også at holde omkostningerne håndterbare, så du kan få penge nok til at nyde camping sæson.

Hvad skal kigge efter

Når du er i markedet for en vintage trailer, vil du opdage, at der er et udvalg af disse klassiske trailere i forskellige stater i serviceområder eller restaurering. Før du foretager et køb, skal du overveje:

Vintage Camping Trailers

 • Hvor meget arbejde du ønsker at gøre, eller er villige til at betale for at have gjort.
 • Uanset om du forventer at tage traileren til brug i den kommende camping sæson.

Som du gøre din beslutning, også overveje trailerens generelle tilstand, herunder:

 • Hvad virker og hvad virker ikke?
 • Hvilke emner kan repareres?
 • Hvad skal udskiftes?
 • Hvad er ballpark omkostninger for reparation eller restaurering?

Pass It On

Traditionen for familie camping i trailere er blevet videregivet fra generation til generation i flere årtier. Uanset om du køber en renoveret klassisk trailer eller en vintage trailer som restaureringsprojekt, det er en fantastisk måde at opbygge din egen familie camping tradition.

Mere Travel Trailer Information

Vil du vide mere om camping trailere? Tjek disse interessante artikler!


Vintage Camping Trailers
Kan udvides Campister

Vintage Camping Trailers
Letvægts Campister

Vintage Camping Trailers
Brugte rejse Trailers