Vine: vin og mad Tips

Hvilken vin til orden, hvis alle er at få noget andet i menuen

Hvis alle spise ledsagere ønsker at drikke den samme slags vin, men en gæst bestiller stegt kylling, en anden vælger grillet laks, og en tredje vil have filet mignon, vælg pinot noir fra Californien, Oregon eller Washington. Pinots fra disse områder er typisk lette til medium fyldig, med lette tanniner, lyse bær smag og nogle jordagtige noter. De kan holde deres egen ved siden af ​​en skål (selv en bøf, i en snæver vending,), og de går usædvanligt godt med duck, laks og kylling.

Vin parring

"En flaske rød. En flaske hvid. Uanset hvilken slags humør du er i aften?" Muligvis Mr. Billy Joel, men hvis du er i humør til rød og i stemning til østers, er du sikker på at du vil nyde det? Nøglen til parring mad med vin, er at tænke på den type mad, du vil være at have, og derefter matche det vægt med vinen. For eksempel, hvis du vil have de østers tænke på en sprød Sauvignon Blanc. Den surhedsgrad vil bringe ud af saltvand og cremethed af østers. At vælge en rød vil maskere østers smag med vinens tanniner. For det meste tror lette vine til let mad og tunge vine til tung mad.

Vin til jul Ham

De sprøde fersken og æble smag af en tysk eller amerikansk Riesling arbejde vidunderligt med bagt skinke. At bringe ud af spiciness af eventuelle nelliker, du har tilføjet før madlavning, så prøv en krydret Gewurztraminer fra Alsace. Chateau Ste. Michelle Riesling Eroica Columbia Valley fra Washington State og Alsace s Domaine Trimbach Gewurztraminer er begge gode spil

En god vin til desserter

Ice vin (eller icewein) kan helt sikkert parre med andre fødevarer end desserter. Noget salt, ligesom nødder, oliven tapenade, eller en antipasto plade med hårde oste (parmeggiano Reggiano, etc.) og saltede kød vil gå godt med en is vin - den rene, forfriskende æble og pære smag og sprød surhedsgrad vil rense ganen af ​​saltiness.

Dessertvine for sæsonerne

Mange mennesker nyder vin med mad. Og derefter nogle par vin med årstiderne. Mere specifikt visse dessert vine er bedre med visse årstider. Her er nogle nyttige råd, når du vil parre dessertvine med en af ​​de fire årstider, høflighed af Leslie Sbrocco, forfatter til "Vin for kvinder." For foråret, så prøv en sexet og sjov tawny port. En god tawny fra Portugal er rav i farve og aldrig overdrevent søde. Det indfanger essensen af ​​honning, nødder og karamel. Dette gør det perfekt til ost, nødder, frugttærter og vanilleis. Jo længere en tawny aldre i tønden, den rigere og mere saftig bliver det. For sommeren, så prøv en frisk og sprød tysk Riesling. Disse dessert vine er indbegrebet af tingene let og sommerlig. For efteråret, prøv Sauternes fra Frankrig, en smag af honning, krydderier og sød frugt kombineret med en cremet konsistens. Det er fantastisk med skarp blå ost, foie gras og bagte æbler. Til vinter, så prøv en vintage port, en befæstet dessert drik lavet ved at tilføje en klat brandy til den gærende vin. Denne vin aldre i årtier. Det er dejligt med brownies og chokolade desserter.

Kalorier i White Zinfandel

Der er omkring 80 kalorier i en 4 ounce glas hvid Zinfandel, så din natlige forbrug er omkring 160 kalorier. Selvom det er blevet påvist, at rødvin indeholder flere antioxidanter og andre sundhedsmæssige fordele, er de rent faktisk findes i alle vine, så du gør noget godt for din krop ved at hengive sig til moderat forbrug af vin.

Husk et par klassiske mad og vin fodboldmesterskaber

Pinot Noir er netop lavet til laks. Chianti og Pinot Grigio gå perfekt med noget tomat-baserede (det er ikke tilfældigt, hvorfor italienerne drikker dem med deres køkken), Red Côtes du Rhône par smukt med lam, gryderet og andre solide retter. Off-tørre Riesling og gewurztraminers fungerer godt med thailandske, indiske og vietnamesiske fødevarer (den restsukker i vinen kan imødegå krydderier og krydderiblandinger i maden.)

Besøg den sydlige halvkugle for fødevarer venlige hvide

New Zealand og sydafrikanske sauvignon blancs er fantastisk mad vine på grund af deres Herby, citrus kvalitet og stor surhedsgrad. De arbejder med så mange fødevarer af samme grund, at sprøjter en kile af citron på din parabol gør-det "vågner op" dine smagsløg, gør din mund vand, og tvinger dig til at gå tilbage og tage en anden bid af din mad. Også kigge efter "unoaked Chardonnays" fra de samme områder-de er sprøde og forfriskende uden oaky eftersmag, at nogle gange kan overmande din mad.

Hvordan at lave mad med vin

Berømte kokke som Dom DeLuise og Rachel Ray kaste vin i deres opskrifter med skødesløs lethed. Men der er nogle tommelfingerregler, du bør vide, hvis du agter at blande mad og vin på komfuret. Den første og vigtigste tommelfingerregel er: kok kun med en vin, du ville drikke. Undgå såkaldte "madlavning vin" ligger i supermarkedet nær eddike. Vin mærket "madlavning vin" er en dårlig kvalitet vin, der tilsættes salt, enten for at forhindre dig i at drikke det lige eller at "hjælpe" i krydderier. Kokke siger at undgå denne vin, selv om det ikke betyder madlavning med vin på alle. Her er nogle vine, der er dejligt at lave mad med: - Hvis en opskrift kræver tør hvidvin, den bedste all-around valg er en kvalitet amerikansk Sauvignon Blanc. Denne vin vil være meget tør og tilbyde en frisk lys urte tilt, der vil øge næsten enhver skålen. - Zinfandels har et bær eller kirsebær karakter, hvilket ville være en flot baggrund til en frugt sauce til ænder. - En buttery Chardonnay er den perfekte base for en beurre blanc. - En sød Vermouth ville være en fantastisk tilføjelse til en frugt dessert, der har en antydning af urter i det. - Gewurztraminer, Riesling, og Viognier har alle dynamiske frugtagtig smag og eksotiske blomsteragtige dufte, der opveje stærkt krydrede retter. - Hvis en opskrift kræver en tør rødvin, overveje hjertelighed af skålen. En lang simret lammekølle eller oksekød stege kræver en tilsvarende stor vin, såsom en Petite Syrah eller en Zinfandel. En lettere parabol kunne kalde for en mindre magtfulde rød - tænk Pinot Noir eller Chianti. - Få at vide Port, Sherry, Madeira, og Marsala. Disse er blandt de bedste vine gode kokke kan have på hånden. De pack de mest intense smag og - fordi de er beriget med lidt mere alkohol end bordvin - har den længste levetid på hylden pantry. Jo mere du lærer om de særlige kendetegn ved dine foretrukne vine, jo mere kreativ du kan være med, hvordan du lave mad med dem.

Pas på High Alkohol i vin

Når man slår sig ned til et stort måltid og en stor glas vin, kan du ikke tænke på alkohol niveau inde i vin du drikker. Men du skal. For højt af en alkohol niveau kan forlade dig sur på både din drik og dit måltid. Wine Enthusiast Magazine, en ekspert i mad vin verden, rapporterer, at vinproducenter har at gøre med alkohol "problem", som det er blevet kendt, ved at kigge efter måder at fastholde den modne frugt og glatte tanniner, som forbrugerne elsker, samtidig reducere alkohol til en mere mad egnet niveau på 14 procent (eller lavere). Eksperter siger, at stigningen i alkoholniveauer skyldes forbrugernes efterspørgsel efter mere intens smag. Det er vigtigt at huske, at det er den resterende del af frugtsmag, syre og pH-værdien, der gør en vin smag god, ikke alkohol niveau, siger Rob Newsom af Boudreaux Cellars, en 2.000-sag boutique vingård i Washington State. I dag, flere og flere af de vine, vi drikker er hot med gane-anstrengende niveauer af alkohol, som regelmæssigt top 15, undertiden 16 og lejlighedsvis 17 procent. Disse high-oktan modne vine er kraftige og tiltrækkende, men er dyre at producere, og bliver mere så. hvilket betyder priser for forbrugerne går op. Hvis du får en flaske af denne potente vin, er det bedst at drikke det med det samme. Det er fordi når frugt aldre (normalt meget hurtigt, da det er så moden til at begynde med) og tanniner blødgøre, hvad der er tilbage er en masse alkohol smag.

Vine til Thanksgiving

Prøv en California rød Zinfandel eller fransk rød Côtes du Rhône med din kalkun. For hvide vinelskere, tilbyder en Vouvray fra Frankrigs Loire-dalen. Denne sprød, mad-venlig hvid er lavet med Chenin Blanc druen. Kig efter Seghesio Family Vineyards Zinfandel Sonoma County, E. Guigal Côtes du Rhône, eller Domaine Sauvion Vouvray.

Fordelene rødvin

Der er sundhedsmæssige fordele til at drikke vin. Forskning viser, at moderat rødvin forbrug kan hjælpe med at beskytte mod visse kræftformer og hjertesygdomme og kan have en positiv effekt på kolesteroltal og blodtryk. Der er nu måske en ny fordel for at drikke rødvin, ifølge en spansk undersøgelse udgivet i år, der siger rødvin giver dig fiber. Ifølge undersøgelsen, der blev offentliggjort i nummer af American Journal of Enology og vinavl i marts, kan rødvin bidrage til vores anbefalede daglige indtag af fiber. Så drik din glas om dagen og føler sig godt om det!

Hvad gør man med en Crumbled Cork

Du er vært for en formel middagsselskab i dit hjem. Det er en elegant aften med mad og vin. Som du sætte din proptrækker i flasken, det utænkelige sker. Du bryde kork. Hvad gør du? Her er, hvad eksperterne foreslår: - hurtigt nå til din karaffel og tragt. Skub proppen i vin og derefter hælde vinen gennem tragten ind i karaffel, som vil fjerne enhver kork rester. - Hvis du føler dig sikker på at forsøge det igen, blot fjerne proptrækker og sæt ind i resterende kork og træk forsigtigt. - Må ikke sved det! Det sker. Det afgørende er, hvor elegant og strategisk du angriber problemet.

Hvorfor du kunne være allergiske over for vin

Mens de fleste af os har hørt om fødevareallergi nogle kan ikke klar over der er mennesker med vin allergi så godt. Hvis du har en allergisk reaktion over for vin, bør du finde ud af alle de ingredienser, der er til stede i drikken, du reagerer på. Her er, hvad der kan få dig til at nyse, sniffle eller bryde ud i bistaderne efter at glas vin, høflighed af allergy.org: 1. Nøglen konserveringsmiddel i vin, er svovldioxid (også benævnt »sulfitter«). Det er en naturligt forekommende forbindelse, der findes på mange planter (herunder druer) i sin naturlige form. Huske på, at svovldioxid er til stede i mange andre end øl og vin, herunder nogle frugtsaft drikkevarer, sammen med forskellige tørrede frugter. 2. Nogle mennesker reagerer med nældefeber til gær til stede i vin og øl. 3. Histamin er en amin frigivet af kropsvæv i allergiske reaktioner, der forårsager irritation. Rødvine indeholder en bredere vifte af histaminer end hvidvin. Histamin er kendt for at forværre astma og eksem, og at forårsage hovedpine. Hvis du tror din reaktion skyldes histamin komponent af vin, så kunne du overveje at prøve frugtvin, da nogle af disse har lavere histamin end vin fremstillet af druer (afhængigt af frugt anvendes til fremstilling af vin).

Fem Top Wine Magazines i Amerika

Hvis du søger for at gøre nogle læsning om mad og vin, for at lære om de bedste druer af sæsonen, få up-to-date vinindustri nyheder, og meget mere, vil du ønsker at tjekke en af ​​følgende publikationer , der er forblevet de vigtigste vin magasiner i de sidste ti år, efter www.winebusiness.com: 1. Quarterly Review af Wines 2. Wine & Spirits 3. Vin Enthusiast 4. Vin Nyheder 5. Wine Spectator Med undtagelse af Quarterly Anmeldelse af vin, der fokuserer på prosa, alle disse publikationer fokuserer på vin ratings. Mange nyhedsbreve også give fremragende vin kommentar. Robert Parkers Wine Advocate, The California Grapevine, Kendere 'Guide til Californien Wine, Dan Berger Vintage Oplevelser, Stephen Tanzer internationale Wine Cellar, Colorado Wine News, og Ron Wiegand s Restaurant Wine alle falder ned i vinen nyhedsbrevet kategori. Blandt de vigtigste vin fagblade er praktiske Winery and Vineyard, Vineyard & Winery Management, Vin & Vines, Vin Forretning Månedlig, Vin Business Insider og Wine Market Report.

Økologiske Vine

Mad og vin går hånd i hånd. Så det burde ikke være nogen overraskelse, at vin er gået økologisk ligesom mange fødevarer. For en færdig vin at være økologisk, skal den være fremstillet af økologisk dyrkede druer og er foretaget uden tilsætning af gær, klaringsmidler, og sulfitter, der beskytter mod fordærv. Da de fleste kommercielle vingårde ikke vil tage risikoen for at sætte potentielt forkælet vine på markedet, der er meget få rent økologiske vine. Men der er mange producenter i verden, der dyrker druer med kemisk-fri, økologiske metoder, herunder:
-M. Chapoutier og Chateau de Beaucastel fra Rhone, Bonterra og Fetzer Vineyards,
-Wellington Vineyards, Robert Sinskey, Marimar Torres og Frogs Leap vingårde i Californien,
-Sokol Blosser fra Oregon, og
-New Zealands Seresin Estate.

Så tjek disse producenter, hvis du søger økologiske vine.