Vindue Behandling: Glas dørrude Behandlinger Tips

Sheer Perfection til din Windows

Sheer blinds giver en perfekt finish til alle rum i dit hus. Sheer blinds kombinere lys filtrering virkninger af nuancer og gardiner med funktionalitet og UV-beskyttelse af traditionelle persienner. Disse gardiner regulere og diffus sollys gennem en blød, ren og skær stof og tilbyde en høj grad af lys kontrol, når det er nødvendigt. Sheers blinds er tilgængelige i vertikale og horisontale stilarter. De er et fremragende valg til store panoramavinduer. Nogle sheer nuancer kan også tilføje forbedring i spisestuen, stue og soveværelse.

Skydedøre Paneler og skinnesystemer

Sliding panel nuancer bære skønheden i naturtræ til dine gardiner. Disse panel spor er perfekt til skydedør vindue behandlinger eller kan endda bruges som et vindue skillevæg. Sliding tagsystemer eller skinnesystemer er tilgængelige i lodret eller vandret muligheder. De vandrette systemer er et godt alternativ til skodder, fordi de har nogle af de samme egenskaber og kan se ens ud, men kræver ikke plads til at åbne. Vandret skinne systemer fungerer godt for terrassedøre; De er perfekte "dør blinds", fordi de er designet til at stable på begge ender i midten eller på begge sider af vinduet eller døren.

Faux Wood Vertikale

Faux træ lamelgardiner fungerer godt for patio glasskydedøre og store vinduer. De er en af ​​de mest populære og tiltalende stilarter lamelgardiner. Disse blinds er lavet af høj kvalitet, polyvinyl materiale, der er slidstærkt og warp resistente. Faux træ vertikaler har UV-hæmmere, som beskytter finish selv på de mest solrige dage. De glider til den ene side gerne forhæng. Disse "klassiske" vertikaler ikke kun ser godt ud, men de tilføjer en varm og indbydende føler til dit hjem.

Opgrader dine Vertikale

Lamelgardiner kan opgraderes til forbedre udseende, funktion og sikkerhed. Opgraderinger til lamelgardiner omfatter en sikkerhed tryllestav, motoriserede lamelgardiner, en rund wrap Valance og en gesims.

Sikkerhed tryllestave erstatter kæder eller snore, der anvendes til at betjene blinds. De er sikrere for husstande med børn, fordi de er ude af rækkevidde for små hænder.

Motoriserede vertikaler har motoriseret tilt og glider systemer, der styres af en lyskontakt eller en batteridrevet fjern kontrol. De tilbyder funktion og komfort for dine vinduer.

Runde wrap sengeforhæng giver et færdigt look omkring vinduet ramme på eksterne mounts. Disse er ofte følger med dine blinds.

Gesimser tendens til at tilføje dybde og dimension til dit vindue. Gesimser, der er vist sig at spare energi ved at holde varmen i også kan males eller dekoreret på mange måder.

Vertiglide en Vertical Blind Alternativ

En af de mest populære alternativer til din typiske lodret blind er Vertiglide skygge. Vertiglide nuancer er den lodrette version af honeycomb nuancer, som består af cellulære "honeycomb" lommer af luft. Honeycomb stil nuancer er en mere energieffektiv udgave af plisserede nuancer. Med Vertiglide skygge folderne er integreret vertikalt i stedet for vandret. Disse nuancer kan anvendes til en skydedør vinduesglas behandling og findes i mange forskellige farver og stof mønstre. Vertiglide blinds kan klassificeres ind i stoffet lamelgardiner familie.

Brugerdefineret lamelgardiner

Brugerdefineret lamelgardiner kombinerer skønhed, alsidighed og lysstyring med et rigt udvalg af farver, mønstre og teksturer. Lamelgardiner arbejde godt for vinduer, der er bredere end de er høje. De er velegnede til glasskydedøre. Vertikaler kan dramatisk ændre udseendet af en kort, bred vindue ved at tilføje højde eller de fungerer som en karakteristisk rumdeler. Lamelgardiner også isolere interiøret til at hjælpe med temperaturkontrol. Brugerdefineret lodrette blinde stilarter omfatter: træ lamelgardiner, vævede træ lamelgardiner, vinyl lamelgardiner, stof lamelgardiner og S-kurve vertikaler. Alle disse stilarter kan tilpasses til at passe med designet og mode i dit hjem

Den overkommelige valg til Vertikale

Vinyl lamelgardiner er nok den mest alsidige og nemmeste vertikale nuancer at rengøre. Typisk vinyl vertikaler er den billigste, passer til næsten ethvert budget og ofte døbt "discount lamelgardiner". Disse blinds er den mest praktiske, og de fungerer godt i hjem med store familier og små børn. Gennemsigtig vinyl lamelgardiner har lys filtrering egenskaber, giver beskyttelse af privatlivets fred og hjælpe med temperaturkontrol. Prægede vinyl vertikaler har en unik farve og tekstur udseende. De vinyl vertikaler er en af ​​de reneste søger lodrette blinde valg.