Vindue behandling for Short Windows

Vindue behandling for Short Windows

Hvis du har en ældre eller midten af ​​århundredet hjem, kan du søge et vindue behandling for korte vinduer. De fleste vinduer brugte årtier siden ikke var så ekspansiv som glasruderne set i moderne byggeri. Årsagerne til dette var at koste såvel som logistiske bekymringer. Store glasflader simpelthen ikke understøttet i ældre byggemetoder. Nu er det op til kreative husejere og designere til at komme med et innovativt vindue behandling for korte vinduer.

Enkle Ideer til Short Windows

Nogle gange, de bedste ideer er de simpleste dem. Et vindue behandling for korte vinduer behøver ikke være kompliceret at behandle spørgsmålet ved hånden og få mest ud af vinduet. En idé er at bruge materialer, der fuldstændigt dækker vinduet, således at den tilfældige observatør mener vinduet for at være større end den faktisk er. Overvej at installere lange skygger, der hænger et godt stykke under det korte vindue.

En flad eller humpede latinske skygge vil gøre en fremragende redegørelse, og det kan trækkes op, når lyset er ønsket. Når den romerske skygge er nede, vil det vise sig, at vinduet er den samme størrelse som skygge på toppen. En mulighed for at den blødt stof romersk skygge er en bambus skygge eller vævet træ skygge - som begge har en vidunderlig, rig tekstur. Disse er halvgennemsigtigt, så omridset af det lille vindue kan vise i løbet af dagen. Et privatliv eller blackout foring kan tilføjes for at minimere denne effekt.

En anden tilgang til at tackle et vindue behandling for korte vinduer er at bruge en café gardin på en dekorativ træ eller jernstang. Denne type curtain dækker kun den nedre del af vinduet, der forlader den øverste åbne for maksimal lys og visning. På grund af denne faktor, er for det meste hensigtsmæssigt til rum, hvor privatliv er ikke et problem. Standarden café gardin hænges omkring midtvejs på et vindue, men du kunne hænge det lidt lavere og lad resten af ​​gardinet forlænge vinduet så langt ned som du vil. Det er også en god idé at tænke over nogle design tips, som kan hjælpe lysne et mørkt rum med små vinduer.

Unikke Ideer til Short Windows

Vindue behandling for Short Windows

I stedet for at forsøge at dække over problemet, kan du vælge at fremhæve vinduerne. Spil op et vindue behandling for korte vinduer ved at installere udførlige eller farverige glasmosaikker, som vil fange lyset i fascinerende måder. Da denne mulighed kan få dyr, kan man også se på faux Glasmosaik eller vindue film, der ligner den ægte vare. Find et stort sortiment af faux farvede glasdesign på Artscape og Gila. Brug maling og en stencil (eller leje en dekorativ maler) at tilføje endnu mere drama, farve og flair omkring vinduet kabinettet.

En anden interessant mulighed er at bruge vinduet indsatse lavet af smedejern eller udskåret træ. Denne idé vil kræve en meget praktisk person eller tjenesteydelser af en håndværker, der kan oprette en brugerdefineret, indbygget design. En mulighed, der er sammenlignelig er en faux smedejern produkt kaldet Luna Piena Tableaux. Disse specialdesignede motiver ligne gitter arbejde eller gitre og kan bringes til at passe enhver størrelse vindue eller åbning. Der er standard design, der kan ændres til enhver form eller størrelse, men du kan også designe din egen karakteristiske variation.